Pianka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 eria napisał(a):Nie spodziewałam się że te psy tak długo będą w schronisku... Według mnie raczej sie szło spodziewać. Wystarczy spojrzeć ile jest wątków o collie na dgm. Quote
eria Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 wklejam właśnie psiaki na psy.pl pomogło green, może im też się wreszcie poszczęści... jee galeria dianki powstała :) Quote
Pianka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='eria'] jee galeria dianki powstała :) galeria Dianki jest już od dawna. Nawet założyłam ją chyba przed twoją Foxi:lol: Tylko bannerka mi brakowało. Jak mi się będzie chciało to wrzuce psiaki jeszcze na inne strony, narazie wrzuciłam tylko na forum collie;) Quote
eria Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Nikt tu nie zagląda, dwa śliczne młode psy czekają na dom ! Quote
Pianka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 No dalej podnosimy. Dostałam wczoraj maila od kogos kto szuka psa do stróżowania, zaproponowałam mu Sułtana;) Quote
eria Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Tak Sułtan idealnie nadaje się na stróża !! Quote
eria Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Dzisiaj byli chetni zobaczyć Sułtana. Powiedzieli że jutro po niego przyjadą ... Oby :roll: Quote
Pianka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 eria napisał(a):Dzisiaj byli chetni zobaczyć Sułtana. Powiedzieli że jutro po niego przyjadą ... Oby :roll: To może ten facet co do mnie pisałam.:evil_lol: Bo ja mu w sumie na końcu napisałam, ze najlepiej przyjechać do schronu i się rozejrzeć. On chciał właśnie z Rudy mówił, że ma najbliżej;) Oby Sułtanowi sie udało:p Quote
eria Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Pianka jak będziesz jutro w schronisku, sprawdź czy jest Sułtan na przedsionku między kwarantanną a izolatką IV, bo mieli po niego dzisiaj przyjechać i jestem bardzo ciekawa... Quote
Pianka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Jak będe to sprawdze. Wszystko zalezy od pogody;) Quote
Pianka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 SUŁTAN MA DOM!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A ten piesek bezimienny ma na imie Max;) Quote
eria Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Czyli jednak wzieli go ci ludzie do stróżowania, to super !! To jeszcze tylko Max... Quote
Pianka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 eria napisał(a):Czyli jednak wzieli go ci ludzie do stróżowania, to super !! To jeszcze tylko Max... Nie. Justyna mi mówiła, ze to był kto inny. Facet brał go do bloku. Justyna mówiła, ze jakby co to mam tamtym proponowac Maxa;) Quote
eria Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Niedobrze, sułtan jest bardzo hałaśliwy Max na stróża nie bardzo, zwłaszcza do wymagań tamtych ludzi co chcieli sułtana. Quote
eria Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Maksiu do góry. Taki sliczny oryginalny pies a nikt nie chce , i młody w dodatku... Quote
Ss Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hm.... moze by jakies nowe zdjecie sie przydało... tak zeby go bylo bardziej widac? Quote
Pianka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Maxiu gdzieś ty upolował ta zwierzyne?:evil_lol: Tak wogóle to nie wiem gdzie podział się Max ale na budach go nie było. Quote
eria Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Może nareszcie ma domek a my o tym nie wiemy... Quote
Recommended Posts