chohinek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Poszukuję domu dla suczki, młodej, ślicznej, spokojnej i przesympatycznej. Suczka obecnie przebywa w domu tymczasowym w Ostrowcu, ale nie będzie tam mogła długo zostać. Wszystkich zainteresowanych przygarnięciem proszę o kontakt pod numerem tel. 660-105-766 Quote
chohinek Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Sunia jest odpchlona i odrobaczona. Ma książeczkę zdrowia, jest po wszelkich możliwych badaniach i ogólnie jest okazem zdrowia. Póki co jest jeszcze dość chuda, bo jest u mnie dopiero od 4 dni, jeszcze nie zdążyła przytyć . Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Nie jest agresywna w stosunku do innych zwierząt ani w stosunku do ludzi (tak do małych jak i dużych). Zanim wzięłam ją do domu bawiła się z dzieciakami pod blokiem.Tuli się, rozkłada się brzuchem do góry do miziania. Prawdziwy słodziak. Z moją sunia Lakusią uwielbiają się, ciągle się bawią. W stosunku do kotka jest również bardzo miła, zero agresji. Jeśli chodzi o sterylizację, to, tak jak wspomniałam jest u mnie bardzo krótko, więc jest jeszcze przed sterylizacją. Quote
wilczka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 na ile ocenil wet jej wiek?mysle ze zdjec ze ma okolo 1,5roku. Quote
wilczka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 napisz jak znosi samotnosc w domu i jak u niej z czystoscia?siku kupa na dworze czy na podlodze:)? Quote
chohinek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Kaja ma 2 lata, jeśli chodzi o kupkę i siku to wszystko robi na dworze, jeżeli chce wyjść stoi pod drzwiami i ładnie prosi. Quote
chohinek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Samotność znosi bardzo dobrze, śpi sobie, niczego nie niszczy i nie sprawia żadnych kłopotów. Chodzi ładnie na smyczy, przy nodze, reaguje na polecenia, podaje łapkę. Quote
erka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Szkoda, że założyłaś ten wątek w dziale świętokrzyskie, a nie na ogólnym, bo tu mało osób zagląda. Śliczna sunia, tylko ze tu na dogo domu nie znajdziesz, musisz robić ogłoszenia na różnych portalach ogłoszeniowych. Przydałoby się więcej zdjęć, równiez w pozycji stojącej. Lista portali ogoszeniowych jest na wątku kieleckim w trzecim poście, w moim podpisie jest banerek do wątku/ten czarny/. Quote
agni Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 załóż może drugi wątek na ogólnym tam prędzej ją ktoś wypatrzy - sunia widać że wychowana, udomowiona i przesłodka na tym zdjęciu Quote
erka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Poproś moda o przeniesienie wątku do działu ogólnego. Quote
chohinek Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Dwie ostatnie fotki z zabawy z moją Lakusią, też zresztą znajdką :) Quote
wilczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 jaka ona jest cudana bed zagladac do ciebie i 3mam mocno kciuki Quote
Viris Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Hej, tu Agata z ospz - daj znać co z sunią proszę bo Artur mówił że coś się kroi z domkiem - jeśli sunia dalej będzie potrzebowała zdjęć do ogłoszeń to daj znać umówimy się na "sesję". Quote
Recommended Posts