Agata_ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Czy ktoś bardziej doświadczony ode mnie, ws. chorego serduszka mogłby mi powiedzieć, ktory z leków lepiej stosować przy niedomykalności zastawki? I dlaczego ten, a nie inny. Filip bierze enarenal od lipca, kiedy to stwierdzono szmery w serduchu :-( Trzech wetów poleciło mi Enarenal, a ja czytając net cały czas spotykam się z bardzo dobrymi opiniami nt. Fortekoru. W związku z tym zastanawiam się czy ten lek nie jest lepszy od enarenalu i zastanawiam się dlaczego Filip dostał enarenal a nie fortekor? Jakby ktoś miał jakieś dośwadczenie w takiej kwestii to proszę o wypowiedzi dzięki Quote
kasikaka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Który lek lepszy to nie wiem, ale mój pies od trzech lat jest na fortekoru i mogę powiedzieć, że lek jest rewelacyjny. Jasne zdażają nam się jakieś tam ataki choroby, ale spokojniesze i jakoś szybciej przechodzą. Ale skoro lekarz daje Ci jakieś leki to trzeba mu wierzyć, może dla Twojego pieska te właśnie są najlepsze. Quote
Balbina. Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 mój jest na fortekorze 5mg-i jest super ;) Ma kardiomiopatię i lekarz widział widoczną poprawę już po 3 miesiącach brania leków;) Quote
Recommended Posts