Tekla64 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no teraz usatysfakcjonowana jestem ale czekam na wiecej:evil_lol: i widze ze tyz sa chetne do swiezynek owocowych;) moje bokseki potrafily zrywac agrest bez uszkodzenia sobie fafli, a wisienki obieraly namietnie i truskaweczkami nie gardzily nie niszczac roslinek ani listka nie zerwaly, za to by samemu sie najesc trza bylo na wyscigi z nimi z krzaczkow obierac:lol: zawsze podziwialam te ogromne kwadratowe zafaflunione a krzywe szczeki:diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kooniki polne:evil_lol: [URL]http://images50.fotosik.pl/207/c85d376d66c3380bmed.jpg[/URL] zmieniłam po cięzkich bojach :mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Yana Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 śliczna gromadka :loveu: mam pytanko, czy Twój mini-bokser :evil_lol: czyli BT z charakteru też jest podobny do boksa ? od jakiegoś czasu jestem zauroczona tą rasą :loveu: wprawdzie można poczytać oficjalne charakterystyki rasy, ale na przykładzie boksów wiem, że czasami odbiegają one od rzeczywistości ;) Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']Ta mala jest cudna!![/quote] [B][I][COLOR=blue]Fenkju:loveu:wchcesz też gremlina do domu:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kooniki polne:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images8.fotosik.pl/100/93a8e8aa1a980962.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I][COLOR=blue]Goopole co:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]ale ten tego zdjęcie co cytujesz mi na kunika nie wygląda:diabloti::grin:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Moja Bonicia! Piękna!!![/quote] [B][I][COLOR=blue]Heloł Iza:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]No Bonek czeka aż babcią zostanie i jakoś się nie może doczekać:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Tekla64']no teraz usatysfakcjonowana jestem ale czekam na wiecej:evil_lol: [B][I][COLOR=blue]no co Ty babo, ja mam robotę czasochłonną:cool1:[/COLOR][/I][/B] i widze ze tyz sa chetne do swiezynek owocowych;) moje bokseki potrafily zrywac agrest bez uszkodzenia sobie fafli, a wisienki obieraly namietnie i truskaweczkami nie gardzily nie niszczac roslinek ani listka nie zerwaly, za to by samemu sie najesc trza bylo na wyscigi z nimi z krzaczkow obierac:lol: [B][I][COLOR=blue]Wiśnie obierają same, jabłka, bardzo lubią gruszki, czają sie na winogrona ale im nie daję , bo podobno to dla psów trucizna:p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]jak wszystkie małpy lubią banany, jak każda wiewiórka orzechy:diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]a aktualnie ( oprócz czajenia pod jabłonką na jabłka) najbardziej lubią poszukiwania kasztanków:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Bonek jest w tym mistrzem da radę przenieśc w mordzie ze 4 na raz:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] zawsze podziwialam te ogromne kwadratowe zafaflunione a krzywe szczeki:diabloti:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Ja też podziwiam ta pyski i wiem że to jest to[/COLOR][/I][/B]:loveu: [B][I][COLOR=blue]dopóki nie zostane cała obślimtana[/COLOR][/I][/B]:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]słitaśny blogasek :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] :loveu::loveu::loveu: [B][I][COLOR=blue]PRAWDA:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/I][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]no to kiedy wystawa :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][I][COLOR=blue]w psysłym roku:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]aaaaaaa bowski bowston terror :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://images37.fotosik.pl/201/681205848c482e5d.jpg"]http://images37.fotosik.pl/201/681205848c482e5d.jpg[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote] [B][I][COLOR=blue]Terror rządzi w domu:diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue] [/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chyba se kiedyś sprawie takiego nietoperza:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://images37.fotosik.pl/201/681205848c482e5d.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I][COLOR=blue]Spraw, spraw a nie będziesz załowała.[/COLOR][/I][/B] [quote name='zuzolandia'][I][B]Witanko :loveu:[/B][/I] [B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [I][B]aaaaaaaa ten uszasty jest bowskiii :multi::multi:...i te ślipka ...cud miód i orzeszki :cool3:[/B][/I]:cool3:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Witajcie Zuzie i Fruzie, no koffany jest ten gremlinek:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Jednym się podoba ( takich w sumie jest więce :)) inni patrzą co to za bebok:-o:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Mi to w sumie nie przeszkadza przyzwyczaiłam się do tego z bokserami:diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Chciec to bym chciala ale gdzie miejsce miec i czas na trzeiego :( Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Yana']śliczna gromadka :loveu: mam pytanko, czy Twój mini-bokser :evil_lol: czyli BT z charakteru też jest podobny do boksa ? [B][I][COLOR=blue]Mój bostuś ma dopiero nieco ponad 6 msc, więc jeszcze całkowicie jego charakteru nie poznałam:roll:.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]ale co zauważyłam:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]-charakterek podobny do boksera ( z lekką nutą ADHD, niektóre podobno tą nutę mają [SIZE=4]dużą[/SIZE]:diabloti::evil_lol:) [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]- nieco uparty ( to chyba od tego [U]terrier[/U] w nazwie:diabloti::evil_lol: u bokserów tego nie ma)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]-bardzo, ale to bardzo chętny do nauki i łatwy do szkolenia -łapie w lot wszystkie sztuczki:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]-bardzo czujny , boksery przy nim to wogóle czujnymi psami nie są:turn-l:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]- ta czujność objawia się oczywiście szczekaniem:p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]...ale nasz Zgreduś jest wychowany z bokserami i sam uważa się za boksera ,więc taki czujny jak na początku już nie jest:evil_lol: z czego się niezmiernie cieszę, bo nie lubię rozszczekanych psów:razz:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]-mój bostuś jest psem tapczanowcem i fotelowcem( śpi z nami w łóżku:p-pod kołdrą:oops:, ...z głową na podusi:evil_lol:)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]-jest grymaśny w jedzeniu:razz:( podobno nie wszystkie, ale bostony na ogół nie są żarłoczne), tragedia to to nie jest, mój pudel był o dużo bardziej wybrednym niejadkiem.[/COLOR][/I][/B] od jakiegoś czasu jestem zauroczona tą rasą :loveu: wprawdzie można poczytać oficjalne charakterystyki rasy, ale na przykładzie boksów wiem, że czasami odbiegają one od rzeczywistości ;)[/quote] [B][I][COLOR=#0000ff]ja tu muszę pochwalić mojego Zgredka bo jest bardzo grzecznym małym pieskem:loveu: .[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Kiedy my wychodzimy Zgreduś śpi, a bawi się i "niszczy" tylko jak my to widzimy:diabloti: nie zniszczył nam kompletnie [U]nic[/U]:cool3: .[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Nawet swoje zabawki bardzo szanuje i jedynie zostały zniszczone krokodylki( jak walczył o nie z Bonkiem:evil_lol:)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Nie wiem czy wszystko napisałam:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]jakby co to pytaj:cool3:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='dbsst']Houk sis :cool3:[/quote] :loveu:[B][I][COLOR=blue]Hello, helloł:loveu:[/COLOR][/I][/B] [quote name='deer_1987']Chciec to bym chciala ale gdzie miejsce miec i czas na trzeiego :([/quote] [B][I][COLOR=blue]No miejsca to nie trza dużo:evil_lol:, ale czas dla gremlina to ważna rzecz :D im więcej czasu się spędza tym lepiej.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ja czasem mam do siebie wyrzuty, że za mało czasu z nimi spędzam:roll:.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Ulubione miejsce Zgredka:loveu:[/COLOR][/I][/B] [IMG]http://zapodaj.net/images/fa185756c61f.jpg[/IMG] Quote
apple Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hihihihihihi ledwo mozna poznać, ze on nie z wystawy:evil_lol: [url]http://zapodaj.net/images/fa185756c61f.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 niom to z czasem i pogodzeniem 3 psow najgorzej :P Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']niom to z czasem i pogodzeniem 3 psow najgorzej :P[/quote] :p[B][I][COLOR=blue] tak z pogodzeniem jest czasem problem. Masz rację:diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hihihihihihi ledwo mozna poznać, ze on nie z wystawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://zapodaj.net/images/fa185756c61f.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] :evil_lol::evil_lol: [B][I][COLOR=blue]w miśkach się czuje wspaniale:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]. Ma swojego pywatnego z którym śpi:cool3:-konika:loveu::diabloti:, jakby tak czasem nie można go było wieczorem znalezć, to pies ma po nocy:shake:( a my przy nim:diabloti:), nie zaśnie bez niego:roll:. Więc koniczek jest pilnowany przed zawieruszeniem:p[/COLOR][/I][/B] Quote
taxelina Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 to wtedy juz 4 trzeba miec to zaden sam nie bedzie :P Quote
apple Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='bonita']:evil_lol::evil_lol: [B][I][COLOR=blue]w miśkach się czuje wspaniale:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]. Ma swojego pywatnego z którym śpi:cool3:-konika:loveu::diabloti:, jakby tak czasem nie można go było wieczorem znalezć, to pies ma po nocy:shake:( a my przy nim:diabloti:), nie zaśnie bez niego:roll:. Więc koniczek jest pilnowany przed zawieruszeniem:p[/COLOR][/I][/B][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boooszzz.....toż to gorzej jak z dzieckiem:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']to wtedy juz 4 trzeba miec to zaden sam nie bedzie :P[/quote] [B][I][COLOR=blue]Im więcej tym lepiej:D:loveu: marzę o jeszcze jednym boksiu i bostusiu:loveu::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]...ale ma marzeniach się kończy:stupid::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] Quote
bonita Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Boooszzz.....toż to gorzej jak z dzieckiem:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I][COLOR=blue]Dokładnie, konik jest tym dla Zgredka czym smoczek dla dziecka :loveu::diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue] [/COLOR][/I][/B] Quote
apple Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Dokładnie, konik jest tym dla Zgredka czym smoczek dla dziecka :loveu::diabloti:[/COLOR][/I][/B] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bieda temu kto mu zachachmęci :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts