ferraribox Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witajcie lizakowo- zimowe Bonitki.Troche zaległości nadrobiłam;);) Pozdrawiam Quote
bonita Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='zuzolandia']dobrywieczorek pani mod;-) witamy i pozdrawiamy heheheheh[/quote] [COLOR=Blue][I]A witam, witam Was:loveu: [/I][/COLOR] [quote name='Aga K']Nie Kasienka, nie mamy śniegu padalk raz kiedys, ale szybko stopniall hehe[/quote] [COLOR=Blue][I]A u nas jeszcze jest, chociaż dziś wszystko zaczęło topnieć:razz: , ale w górach jest w max ilościach:p [/I][/COLOR] Quote
bonita Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='ferraribox']Witajcie lizakowo- zimowe Bonitki.Troche zaległości nadrobiłam;);) Pozdrawiam[/quote] [I][COLOR=Blue] Witanko Ferrariboxie:multi: , już w mniejszym składzie jesteście:cool3: Widziałam nową galerię Waszej dziewczyny:loveu: córki Koki i Gasia- śliczna jest:loveu: Będę ją odwiedzać [/COLOR][/I] [I][COLOR=Blue] Pozdrowionka[/COLOR][/I] Quote
bonita Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Aga K']tak szczerze mowiąc to bardzo za Tobą tesknilamm :roll: dziwilam sie czemu sie nie odzywasz na gg do mnie :placz: nie wiem, pogniewałas sie na mnie czy jak :placz:[/quote] [COLOR=Blue][I]No co Ty?, ja się nie gniewuję tak za nic, po prostu mam czasu teraz b. mało:placz: widać to nawet tu w mojej najukoffanszej gareryji :placz: tak mało tu teraz zaglądam:placz:.[/I][/COLOR] Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I]No co Ty?, ja się nie gniewuję tak za nic, po prostu mam czasu teraz b. mało:placz: widać to nawet tu w mojej najukoffanszej gareryji :placz: tak mało tu teraz zaglądam:placz:.[/I][/COLOR][/quote] przykro mi :roll: Quote
bonita Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Aga K']przykro mi :roll:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
ferraribox Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='bonita'][I][COLOR=blue] Witanko Ferrariboxie:multi:[/COLOR][/I] [I][COLOR=blue], już w mniejszym składzie jesteście:cool3:[/COLOR][/I] [I][COLOR=blue]Widziałam nową galerię Waszej dziewczyny:loveu: córki Koki i Gasia- śliczna jest:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=blue]Będę ją odwiedzać[/COLOR][/I] [I][COLOR=blue]Pozdrowionka[/COLOR][/I][/quote] Bonitko! zaboksiowienie jeszcze spore. Cieszem się baaaarrrrdzooo, że wnusię moją odwiedziłaś.BUZIAKI!!!!!!!!!!!!! Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='bonita']:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:[/quote] skoro ty tak to ja tak :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 dziwne ;/ wskoczyl mi twoj wątek jak poisalam na swoim, dlategto ten post - usun go prosze ;) Quote
taxelina Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No mi tez ciezko po ciemku robic :( ale to wtedy zapalam swiatla w mieszkaniu i czekam na jakas okazje az sherry cos wykombinuje co jest warte zdjec Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witajcie, ale było zimowo u Was... A w W-wie - nie ma takiej pieknej zimy, raczej cienka jesień jest... Pozdrawiamy i czekamy na nowe, równie piekne fotki!:loveu: Pzdr. Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przyszłam z lampką czerwonego wina, zapraszam... Quote
bonita Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [COLOR=Blue][I]Witanko :multi: właśnie przylazłam z roboty i jestem padnięta:mdleje: A jutro powtórka:grab: więc idę czym prędzej spać:p Dzięki Wszystkim za odwiedzinki:loveu: w niedzielę będę fotek robiłą duuużo:cool3: Pozdrowionka:loveu: [/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 to rob duzoooooooooooooooooo i wstawiaj !!!!!!!!! jakos wytrzymamy do niedzieli hehehehe;-) Quote
e.v.a Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [CENTER]:hand::hand::hand::hand: [/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Bazarek dla boksi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100718[/URL] Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:cze Mla Koffana SIS:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cze mamuśka pracująca na me kieszonkowe:loveu::loveu: Quote
BeaC Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [COLOR=DarkRed][B]cześć zapracowana................masz tak jak ja..a od wczoraj od 20.00 mam wreszcie śnieg.ciekawe jak długo???[/B][/COLOR] Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cześć zabokserzona Kasiu!:multi::cool3: Quote
Recommended Posts