bonita Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='furciaczek']Doberek:) Cio tam slychac w zafaflunionym swiecie?:loveu:[/quote] Wszystko dość dobrze się toczy do przodu:evil_lol: Właśnie zszywam puchatego pieseczka mojej córci, któremu z brzucha wata wyłazi:diabloti::evil_lol: [quote name='goldenka245']Doberek Bonitko:multi::loveu: Szkoda,że Cię wczoraj na rynku nie było:placz: Dziś przyszłam Cię nawiedzić, bo do szkoły nie poszłam i mam czas:diabloti::cool3:[/quote] Witanko :loveu: żałuję, nie wiesz jak bym chciała:placz:, dzieci też chciały, ale chore były, więc ani one nie poszły:p [quote name='evaxon']:mad:a co to za niechodzenie do szkoly:mad: za ucha powinni cie wytargac:mad::evil_lol: [COLOR=Magenta]może my Ją wytargamy:diabloti::evilbat:[/COLOR] witanko :loveu:[/quote] Heloł Ewcia:loveu: [quote name='zuzolandia']witankoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! i dobrze nie laz tam samych gupot ucza ;-) hehehehhe[/quote] :shake: Jak możesz Zuzolandio, na złą drogę młodzież sprowadzasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek :multi::multi::multi: doczłapałam nareszcie do Cia:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek :multi::multi::multi: doczłapałam nareszcie do Cia:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cieszkam, ześ doczłąpała sis:loveu::loveu::loveu: U mnie fotek niet:shake:, czasu 0 o takie duże [SIZE=7]0:evil_lol:[/SIZE] Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='bonita']Cieszkam, ześ doczłąpała sis:loveu::loveu::loveu: U mnie fotek niet:shake:, czasu 0 o takie duże [SIZE=7]0:evil_lol:[/SIZE][/quote] :oops:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops:a ja mam fotkowego lenia ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
misiaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witaj kuzynko :). U mnie też leń fotkowy i nie tylko... :evil_lol:. Quote
basia bonnie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Heloł bonitko!!!! :) jak mnie tu dawno nie było!! :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiamy :multi: Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dzien dobry:pprosze mi strescic co sie dzialo bo nie mam sily nadrabiac:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 przyszlam do ciebie ja zeby wytargac ta jedna za ucha:diabloti::diabloti::evil_lol: witanko:multi: Quote
anetta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :hand: A możemy liczyć na jeszcze jakieś rysunki córki? :lol::lol: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [COLOR=DarkRed][B]HA:diabloti::diabloti::diabloti: to JA:diabloti::diabloti::diabloti: przyszłam z kawą do Cię............zimno:roll: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Witanko Kasiu sis moja :loveu::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witam, dotarłam, pozdrawiam Ciebie i Faflunki...:lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko Kasiu:loveu::loveu::loveu: zimno:placz::placz::placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Helloł:multi::multi::multi::multi: u nas dziś pochmurno, głowa mnie boli i wogóle jest bleeee:roll: Quote
bonita Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł:multi::multi::multi::multi: u nas dziś pochmurno, głowa mnie boli i wogóle jest bleeee:roll:[/quote] Witanko :multi: u nas też be pogoda :shake: Wybrałam się rano do sklepu w zmowej kurtce i wróciłam cała mokra :evil_lol:, więc na moją zimówkę to jeszcze za ciepło jest :evil_lol: Ja mam dziś wolne i już ładuję foto aparat :cool3:może coś mi się uda ufocić :) Pozdrowionka dla Wszystkich :loveu: Qurcze:crazyeye::crazyeye::crazyeye: IE mi się naprawił i mogę używać wielokrotne cytowanie i emotki jestem w szoku! czekałam na to chyba z 3 msc. Nareszcie:multi: Quote
Jagoda1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To będzie uczta dla oka i ducha...:razz: U nas też szaro, buro i ponuro... Quote
bonita Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witanko Kasiu:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zimno:placz::placz::placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Witaj sis:loveu:, zimno , zimno normalnie czuję zimę nosem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem co dziś gotować na obiad:razz:, nie mam pomysłu zupełnie:p Quote
bonita Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To będzie uczta dla oka i ducha...:razz: U nas też szaro, buro i ponuro...[/quote] Witaj Jagoda :) Czy będzie uczta, to się okaże:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrowionka Quote
Jagoda1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='bonita'] Nie wiem co dziś gotować na obiad:razz:, nie mam pomysłu zupełnie:p[/quote] Zajrzyj do lodówki, do szafek, pomysł przyjdzie;).. Quote
bonita Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Zajrzyj do lodówki, do szafek, pomysł przyjdzie;)..[/quote] Wszędzie pusto, bo 2 dni mnie nie było:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trochę już rano pokupiłam, ale to kropla w morzu:p Zrobię zupę pomidorową, bo najprostrza:diabloti:, a na drugie... Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [COLOR=DarkRed][B]U mnie tez fujasta pogoda.rano jak do pracy jechałam miałam 1 stopień:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja dzisiaj nie gotuje idziemy na .gotowca:cool3: [/B][/COLOR] Quote
bonita Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]U mnie tez fujasta pogoda.rano jak do pracy jechałam miałam 1 stopień:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]ja dzisiaj nie gotuje idziemy na .gotowca:cool3:[/COLOR][/B] [/quote] :loveu: Ja gotowce to najbardziej lubię:evil_lol: Witaj Bea:loveu: Quote
Recommended Posts