Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B]Tia, to żle widzę z Tobą Djijejko:shake: [/B]

[B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

[B]Ja też kaffę będę robiła :D[/B]
[/quote]

nooo--kto rano wstaje ten sie goowno wyspi...i takie efekty pozniej:diabloti:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Guffi']Cześć Fafluńce!
Wybieracie się może do Krakowa na wystawę:evil_lol:? Chyba w zeszłym roku coś mówiłaś, że w tym nie pojedziesz, ale już nie wiem, pamięć mnie zawodzi:evil_lol:[/quote]
[B]A myślałąm ze będę jeżdzić po wystawach w tym roku, ale mnie wujek uświadomił:cool3: że nie ma po co:p dla mnie jest zawsze po co :evil_lol:, no ale niec[/B]h[B] będzie, do Krakowa nie jadę bo tam ocenia sędzina co nas już oceniała:p, poza tym Ona będzie jeszcze w Ustroniu, a do Ustronia się chyba wybiorę:evil_lol:, więc po co mi tyle ocen od niej:p.
Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie.
[/B] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]:loveu: czesc [/B]

[B]to sprawdz czy to nadal w Tobie drzemie:loveu:[/B]
[B]milego i cieplego dzionka:loveu: [/B][/quote]
:diabloti::diabloti:[B]:diabloti: drzemie, ale nie powiem co[/B]:evil_lol:

[B]A tak poza tym, właśnie wgrywam program do obróbki foto, więc jak się wgra to będą foto:cool3:

I wszystkich witam ślicznie -niech moher będzie z Wami:loveu::loveu::loveu:
[/B]

Posted

[quote name='dealer']nooo--kto rano wstaje ten sie goowno wyspi...i takie efekty pozniej:diabloti:[/quote]

[B]Święta prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]A myślałąm ze będę jeżdzić po wystawach w tym roku, ale mnie wujek uświadomił:cool3: że nie ma po co:p dla mnie jest zawsze po co :evil_lol:, no ale niec[/B]h[B] będzie, do Krakowa nie jadę bo tam ocenia sędzina co nas już oceniała:p, poza tym Ona będzie jeszcze w Ustroniu, a do Ustronia się chyba wybiorę:evil_lol:, więc po co mi tyle ocen od niej:p.[/B]
[B]Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie.[/B]

:diabloti::diabloti:[B]:diabloti: drzemie, ale nie powiem co[/B]:evil_lol:

[B]A tak poza tym, właśnie wgrywam program do obróbki foto, więc jak się wgra to będą foto:cool3:[/B]

[B]I wszystkich witam ślicznie -niech moher będzie z Wami:loveu::loveu::loveu:[/B]
[/quote]

Może na wystawie wreszcie się zobaczą nasze Faflunki, a my przy okazji.;)

Posted

[quote name='bonita']
Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie.
[/QUOTE]
:bigcool::bigcool::bigcool:Wkońcu poznam swoją rodzicielkę:diabloti:

Posted

[quote name='bonita'][B]A myślałąm ze będę jeżdzić po wystawach w tym roku, ale mnie wujek uświadomił:cool3: że nie ma po co:p dla mnie jest zawsze po co :evil_lol:, no ale niec[/B]h[B] będzie, do Krakowa nie jadę bo tam ocenia sędzina co nas już oceniała:p, poza tym Ona będzie jeszcze w Ustroniu, a do Ustronia się chyba wybiorę:evil_lol:, więc po co mi tyle ocen od niej:p.
Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie.[/B][/quote]
Do Wrocławia, fajnie:p
No właśnie coś mi świtało z tym Krk, że w tym roku nie jedziesz, ale nie byłam pewna jak to bedzie:p
No do Ustronia to jaaaasneee, zawsze. Nie pamiętam kiedy mnie w Ustroniu nie było:evil_lol:

Posted

[B]No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin:

[img]http://img519.imageshack.us/img519/9837/06cutestby2.jpg[/img]

A teraz kilka fotków moich psów będzie chiba ;)
[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin:[/B]

[B][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9837/06cutestby2.jpg[/IMG][/B]

[B]A teraz kilka fotków moich psów będzie chiba ;)[/B]
[/quote]

to nie jest przeciez pies to...HOMAR???RAK????:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B]No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin:

[IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9837/06cutestby2.jpg[/IMG]

A teraz kilka fotków moich psów będzie chiba ;)
[/B][/quote]
Ale Marta zaszalała:crazyeye:
A coś nam wspominała, że dostanie boston teriera o ile dobrze pamiętam na Komunię:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B]Zgadnijcie co to za piesek ?[/B]
[IMG]http://img128.imageshack.us/img128/2743/dscn1546ve2.jpg[/IMG][/quote]
:hmmmm: :niewiem: Pudelek? ;)

Cześć Kasia :p

Posted

[quote name='evaxon']czesc kochani:multi:[/quote]
[B]Witajcie milusińscy[/B]:loveu:
[quote name='AgusiaTerierka']Może na wystawie wreszcie się zobaczą nasze Faflunki, a my przy okazji.;)[/quote]
[B]:multi: Fajnie by było, kkkurde[/B]:loveu:
[quote name='madzia i medor']:bigcool:Wkońcu poznam swoją rodzicielkę:diabloti:[/quote]
[B]I TY też moja córciu tam będziesz:loveu:, no choćby było kunkurentów stu to muszę jechać:evil_lol:[/B]
[quote name='sylwiaskalska']A te to tylko paplają :evil_lol: a zdjęć nie wklejają :mad:
Witanko dla wszystkich :) :multi:[/quote]
[B]Witajcie:multi: wgrałam nowy program do obróbki foto:cool3:, więc jak się nauczę go obsługiwać:cool3:, to fotki będą:evil_lol:[/B]
[quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Czesc nocny smyku;-) ....gwiazdki policzyłas kofffana? .....heheeheh
witamy i mizianko dla faflunków przesyłamy !!!!!
[/B][/I][/COLOR][/quote]
[B]Tak , gwiazdy zliczone:evil_lol: moje dziecko na komunię dostało też lornetkę:cool3:, teraz mogę podglądywać nie tylko gwiazdki:diabloti::evil_lol:[/B]
[quote name='Vectra']ciociuniu nie śpię już :diabloti:
witam cie gorąco w ten piekielnie upalny dzień[/quote]
[B]Ja też jeszcze nie śpię:diabloti: i witam Cię nocną porą równie gorącą i na dodatek duuuszną:p[/B]
[quote name='Guffi']Do Wrocławia, fajnie:p
No właśnie coś mi świtało z tym Krk, że w tym roku nie jedziesz, ale nie byłam pewna jak to bedzie:p
No do Ustronia to jaaaasneee, zawsze. Nie pamiętam kiedy mnie w Ustroniu nie było:evil_lol:[/quote]
[B]Jak wystawy tam nie było:evil_lol:[/B]
[B]Nad Krakowem myślałąm , z Bonkiem[/B]:p[B], ale jak sobie pomyślę o tej[/B] [B]patelni która tam zawsze jes[/B]t- [B]szkoda mi go męczyć.[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]sa duze szanse ze ja bede w Krakowie pod koniec czerwca.....:loveu:[/B][/quote]
[B]Uuuu:cool3: to jednak szkoda że mnie nie będzie, eh... myślałam też że spotkam Samograjkę i jej córcie Gogunię:loveu:, ale chyba nie tym razem:p[/B]
[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia moja toffana :loveu:

Córcia życzy miłego dzionka![/quote]
[B]O dziękuję córciu:loveu: dzionek był miły:loveu:[/B]
[quote name='dealer']to nie jest przeciez pies to...HOMAR???RAK????:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:cool3:[B] no co Ty, to ukoffana rasa psów mojej córci jest:evil_lol:[/B]
[quote name='goldenka245']O jaaaaa:loveu::loveu::loveu: Ale jęzolek:loveu::loveu::loveu:[/quote]
[B]hejka Goldenka[/B]:multi::multi::multi:
[quote name='Guffi']Ale Marta zaszalała:crazyeye:
A coś nam wspominała, że dostanie boston teriera o ile dobrze pamiętam na Komunię:evil_lol:[/quote]
:diabloti: [B]Tia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszyscy wiedzieli[/B]

Posted

[quote name='paula_z']:hmmmm: :niewiem: Pudelek? ;)

Cześć Kasia :p[/quote]

[B]Naprawdę podobny:loveu: cieszkam się:loveu: mój pudlo-fretuś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]