agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'][B]Tia, to żle widzę z Tobą Djijejko:shake: [/B] [B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B] [B]Ja też kaffę będę robiła :D[/B] [/quote] nooo--kto rano wstaje ten sie goowno wyspi...i takie efekty pozniej:diabloti: Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Guffi']Cześć Fafluńce! Wybieracie się może do Krakowa na wystawę:evil_lol:? Chyba w zeszłym roku coś mówiłaś, że w tym nie pojedziesz, ale już nie wiem, pamięć mnie zawodzi:evil_lol:[/quote] [B]A myślałąm ze będę jeżdzić po wystawach w tym roku, ale mnie wujek uświadomił:cool3: że nie ma po co:p dla mnie jest zawsze po co :evil_lol:, no ale niec[/B]h[B] będzie, do Krakowa nie jadę bo tam ocenia sędzina co nas już oceniała:p, poza tym Ona będzie jeszcze w Ustroniu, a do Ustronia się chyba wybiorę:evil_lol:, więc po co mi tyle ocen od niej:p. Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie. [/B] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]:loveu: czesc [/B] [B]to sprawdz czy to nadal w Tobie drzemie:loveu:[/B] [B]milego i cieplego dzionka:loveu: [/B][/quote] :diabloti::diabloti:[B]:diabloti: drzemie, ale nie powiem co[/B]:evil_lol: [B]A tak poza tym, właśnie wgrywam program do obróbki foto, więc jak się wgra to będą foto:cool3: I wszystkich witam ślicznie -niech moher będzie z Wami:loveu::loveu::loveu: [/B] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']nooo--kto rano wstaje ten sie goowno wyspi...i takie efekty pozniej:diabloti:[/quote] [B]Święta prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'][B]A myślałąm ze będę jeżdzić po wystawach w tym roku, ale mnie wujek uświadomił:cool3: że nie ma po co:p dla mnie jest zawsze po co :evil_lol:, no ale niec[/B]h[B] będzie, do Krakowa nie jadę bo tam ocenia sędzina co nas już oceniała:p, poza tym Ona będzie jeszcze w Ustroniu, a do Ustronia się chyba wybiorę:evil_lol:, więc po co mi tyle ocen od niej:p.[/B] [B]Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie.[/B] :diabloti::diabloti:[B]:diabloti: drzemie, ale nie powiem co[/B]:evil_lol: [B]A tak poza tym, właśnie wgrywam program do obróbki foto, więc jak się wgra to będą foto:cool3:[/B] [B]I wszystkich witam ślicznie -niech moher będzie z Wami:loveu::loveu::loveu:[/B] [/quote] Może na wystawie wreszcie się zobaczą nasze Faflunki, a my przy okazji.;) Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'] Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie. [/QUOTE] :bigcool::bigcool::bigcool:Wkońcu poznam swoją rodzicielkę:diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A te to tylko paplają :evil_lol: a zdjęć nie wklejają :mad: :lol: :lol: Witanko dla wszystkich :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Czesc nocny smyku;-) ....gwiazdki policzyłas kofffana? .....heheeheh witamy i mizianko dla faflunków przesyłamy !!!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ciociuniu nie śpię już :diabloti: :diabloti: :diabloti: witam cie gorąco w ten piekielnie upalny dzień Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'][B]A myślałąm ze będę jeżdzić po wystawach w tym roku, ale mnie wujek uświadomił:cool3: że nie ma po co:p dla mnie jest zawsze po co :evil_lol:, no ale niec[/B]h[B] będzie, do Krakowa nie jadę bo tam ocenia sędzina co nas już oceniała:p, poza tym Ona będzie jeszcze w Ustroniu, a do Ustronia się chyba wybiorę:evil_lol:, więc po co mi tyle ocen od niej:p. Jadę jak tylko mi się uda namówić TZ-ta do Wrocławia, ale to dopiero po wakacjach:cool3:. Tam to myślę będę na 99 procent. A gdzie jeszcze, to nie wiem, muszę popatrzać na międzynarodówki jakie.[/B][/quote] Do Wrocławia, fajnie:p No właśnie coś mi świtało z tym Krk, że w tym roku nie jedziesz, ale nie byłam pewna jak to bedzie:p No do Ustronia to jaaaasneee, zawsze. Nie pamiętam kiedy mnie w Ustroniu nie było:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [B]sa duze szanse ze ja bede w Krakowie pod koniec czerwca.....:loveu:[/B] Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć Mamcia moja toffana :loveu: Córcia życzy miłego dzionka! Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [B]No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin: [img]http://img519.imageshack.us/img519/9837/06cutestby2.jpg[/img] A teraz kilka fotków moich psów będzie chiba ;) [/B] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [B]Ale najpierw moja córcia komunistka :loveu: chociaż tyle [img]http://img239.imageshack.us/img239/9441/dscn1569oj6.jpg[/img] [/B] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [B]Zgadnijcie co to za piesek ?[/B] [img]http://img128.imageshack.us/img128/2743/dscn1546ve2.jpg[/img] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [img]http://img106.imageshack.us/img106/6222/dscn1578pg4.jpg[/img] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [img]http://img369.imageshack.us/img369/478/dscn1789pv3.jpg[/img] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'][B]No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin:[/B] [B][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9837/06cutestby2.jpg[/IMG][/B] [B]A teraz kilka fotków moich psów będzie chiba ;)[/B] [/quote] to nie jest przeciez pies to...HOMAR???RAK????:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'][IMG]http://img369.imageshack.us/img369/478/dscn1789pv3.jpg[/IMG][/quote] O jaaaaa:loveu::loveu::loveu: Ale jęzolek:loveu::loveu::loveu: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'][B]No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin: [IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9837/06cutestby2.jpg[/IMG] A teraz kilka fotków moich psów będzie chiba ;) [/B][/quote] Ale Marta zaszalała:crazyeye: A coś nam wspominała, że dostanie boston teriera o ile dobrze pamiętam na Komunię:evil_lol: Quote
Paula Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita'][B]Zgadnijcie co to za piesek ?[/B] [IMG]http://img128.imageshack.us/img128/2743/dscn1546ve2.jpg[/IMG][/quote] :hmmmm: :niewiem: Pudelek? ;) Cześć Kasia :p Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='evaxon']czesc kochani:multi:[/quote] [B]Witajcie milusińscy[/B]:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Może na wystawie wreszcie się zobaczą nasze Faflunki, a my przy okazji.;)[/quote] [B]:multi: Fajnie by było, kkkurde[/B]:loveu: [quote name='madzia i medor']:bigcool:Wkońcu poznam swoją rodzicielkę:diabloti:[/quote] [B]I TY też moja córciu tam będziesz:loveu:, no choćby było kunkurentów stu to muszę jechać:evil_lol:[/B] [quote name='sylwiaskalska']A te to tylko paplają :evil_lol: a zdjęć nie wklejają :mad: Witanko dla wszystkich :) :multi:[/quote] [B]Witajcie:multi: wgrałam nowy program do obróbki foto:cool3:, więc jak się nauczę go obsługiwać:cool3:, to fotki będą:evil_lol:[/B] [quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Czesc nocny smyku;-) ....gwiazdki policzyłas kofffana? .....heheeheh witamy i mizianko dla faflunków przesyłamy !!!!! [/B][/I][/COLOR][/quote] [B]Tak , gwiazdy zliczone:evil_lol: moje dziecko na komunię dostało też lornetkę:cool3:, teraz mogę podglądywać nie tylko gwiazdki:diabloti::evil_lol:[/B] [quote name='Vectra']ciociuniu nie śpię już :diabloti: witam cie gorąco w ten piekielnie upalny dzień[/quote] [B]Ja też jeszcze nie śpię:diabloti: i witam Cię nocną porą równie gorącą i na dodatek duuuszną:p[/B] [quote name='Guffi']Do Wrocławia, fajnie:p No właśnie coś mi świtało z tym Krk, że w tym roku nie jedziesz, ale nie byłam pewna jak to bedzie:p No do Ustronia to jaaaasneee, zawsze. Nie pamiętam kiedy mnie w Ustroniu nie było:evil_lol:[/quote] [B]Jak wystawy tam nie było:evil_lol:[/B] [B]Nad Krakowem myślałąm , z Bonkiem[/B]:p[B], ale jak sobie pomyślę o tej[/B] [B]patelni która tam zawsze jes[/B]t- [B]szkoda mi go męczyć.[/B] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]sa duze szanse ze ja bede w Krakowie pod koniec czerwca.....:loveu:[/B][/quote] [B]Uuuu:cool3: to jednak szkoda że mnie nie będzie, eh... myślałam też że spotkam Samograjkę i jej córcie Gogunię:loveu:, ale chyba nie tym razem:p[/B] [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia moja toffana :loveu: Córcia życzy miłego dzionka![/quote] [B]O dziękuję córciu:loveu: dzionek był miły:loveu:[/B] [quote name='dealer']to nie jest przeciez pies to...HOMAR???RAK????:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :cool3:[B] no co Ty, to ukoffana rasa psów mojej córci jest:evil_lol:[/B] [quote name='goldenka245']O jaaaaa:loveu::loveu::loveu: Ale jęzolek:loveu::loveu::loveu:[/quote] [B]hejka Goldenka[/B]:multi::multi::multi: [quote name='Guffi']Ale Marta zaszalała:crazyeye: A coś nam wspominała, że dostanie boston teriera o ile dobrze pamiętam na Komunię:evil_lol:[/quote] :diabloti: [B]Tia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszyscy wiedzieli[/B] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='paula_z']:hmmmm: :niewiem: Pudelek? ;) Cześć Kasia :p[/quote] [B]Naprawdę podobny:loveu: cieszkam się:loveu: mój pudlo-fretuś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B] Quote
teqquila Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witanko :) sliczny rak :diabloti: [IMG]http://img128.imageshack.us/img128/2743/dscn1546ve2.jpg[/IMG] a jak to kto Diki :diabloti: Quote
Recommended Posts