apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Buhahahahahaha! To zdjęcie proponuję wystawić w konkursie na najśmieszniejsze z tytułem " Zróbmy sobie podkop" :) [IMG]http://img86.imageshack.us/img86/6576/dscn0819nd7.jpg[/IMG] Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A swoja droga to ciekawe że za płotem zawsze lepiej:evil_lol::lol: Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Piękny facet - super głowa, nie mówiąc o reszcie.:lol: [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/8716/dscn0790dvl0.jpg[/IMG][/quote] [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia :loveu: Ale poszalałaś z foteczkami :) a może bokiem się przecisnę??? [IMG]http://img78.imageshack.us/img78/6811/dscn0821pr5.jpg[/IMG][/quote] [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]......................witaj właścicielko pieknych boxiów:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] [quote name='misiaczek'][B]Heloł zapracowana kuzynko :).[/B] [B]W zieleni im do pysia[/B] :loveu:[/quote] [B]Heloł dziewczyny, aktualnie nic nie robię :) [/B] [B]Wy się nimi zachwycacie, a to takie szkodniki są:mad: cały czas tylko dziury pod winogronami kopią:mad: Krety to są chyba czyściejsze od nich:cool3: ciekawe co wymyślą dzisiaj:diabloti: :evil_lol: normalie się nie mogę doczekać żeby zobaczyć:p :evil_lol: .[/B] Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Pysia']Cześć Kasiu :p Moje bobasy takie słodkie...Też chcę zobaczyć bobasy boksiowe w początkowej fazie życia - pamiętaj ;)[/quote] [B]Dobrze Pysiu zaporszę Cię jako akuszerkę do porodu[/B]:loveu: :evil_lol:[B]Będę pamiętać :D [/B] [quote name='paula_z']Hej Bonitko :multi:[/quote] [B]Hej Paulinki[/B] :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:sis ale one słodkie dawaj im od mnie dziobka[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][IMG]http://img86.imageshack.us/img86/6576/dscn0819nd7.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B]Cześć sis :)[/B] [B]Muszę najpierw porządnie szmatą te mordy przelecieć, bo brudne jak ta czarna ziemia:p[/B] [quote name='paula_z']Hehe :D Diki - jaka mina na ostatniej fotce :grin: [/quote] [B]No dziwne minki robi:evil_lol:[/B] Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='apple']I co nadal cię nie ma? Rany gdzie ty się podziewasz kobitko???:lol:[/quote] [B]Jestem już!, cześć![/B] [quote name='Agnieszka PPP']Cześć Bonitko:p[/quote] [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p[/quote] [quote name='drzalka']Siemka boksowa rodzinko:P[/quote] [quote name='madzia i medor']Witaj mamcia:p[/quote] [quote name='evaxon']witanko Bonitko :multi:[/quote] [B]Witajcie moje koffane odwiedzaczki[/B]:loveu: [quote name='apple']Cześć Bonitka! Witamy się w porze kawki a tu cię nie ma i z kim mamy chlupać tą kawę?:roll:[/quote] [B]Właśnie piję kaffę, troszkę póżno:oops: to fakt, ale lepiej póżno niż wcale:evil_lol:[/B] [quote name='AgusiaTerierka']Witam, Bonitko, zaglądam, podziwiam...wszystko:lol: .[/quote] [B]Witaj Jagoda[/B]:loveu: [quote name='Kate I Luka']Dzień dobry Mamusiu :) To ja , Twoja najpiękniejsza córunia :p [/quote] [B]O moja córunia, która odziedziczyła swą piękną urodę po mamusi:loveu: przyszła. Witaj Ty moje śliczne koffane dziecko:loveu: [/B] [quote name='tygra']panienka z okienka [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9825/dscn0732rc5.jpg[/IMG][/quote] [B]Ciekawe czy coś tam wogóle widzi:evil_lol: no nie?:evil_lol: [/B] Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bonita'][B]Jestem już!, cześć![/B] [B]Właśnie piję kaffę, troszkę póżno:oops: to fakt, ale lepiej póżno niż wcale:evil_lol:[/B] [/quote] No nareszcie powróciła z zaświatów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobra to ja lece sobie zrobić kawki i będziemy piły razem. Co z tego że trochę późno. l Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='apple']No nareszcie powróciła z zaświatów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobra to ja lece sobie zrobić kawki i będziemy piły razem. Co z tego że trochę późno. l[/quote] [B]Dobra, to czekam i sączę wolno:evil_lol:[/B] Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bonita'][B]Dobra, to czekam i sączę wolno:evil_lol:[/B][/quote] Ja też! Czujesz jak pachnie:razz:??? Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ja właśnie też sobie zrobiłam kaffkę :razz:, ze śmietanką :evil_lol: dzieńdoberek!!! Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='leemonca']ja właśnie też sobie zrobiłam kaffkę :razz:, ze śmietanką :evil_lol: dzieńdoberek!!![/quote] Cześć! Witamy w klubie kawosza:evil_lol: Quote
niki_ill Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ta i ja sie wbijam na kawusie, zwlaszcza w tak ponura, wietrzna pogode:evil_lol: Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [B]Nie ma to jak pyszna kawka z samego rana :grin: a do tego śmietanka i ciasteczko:loveu: fajnie sobie tak posiedzieć popijając kawkę w Waszym gronie :D[/B] [B]Już wypiłam.[/B] Quote
apple Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bonita'][B]Nie ma to jak pyszna kawka z samego rana :grin: a do tego śmietanka i ciasteczko:loveu: fajnie sobie tak posiedzieć popijając kawkę w Waszym gronie :D[/B] [B]Już wypiłam.[/B][/quote] Bonita dzieki tak mnie podbudowałaś! Bo zżerały mnie wyrzuty sumienia! też do kawki popychałam ciacho:oops:. Tylko o tym sza! Nie mów nikomu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lothia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Bonitko co robisz że masz taka pikną magnolię, nasza jest u nas od 3 lat i do tej pory jeszcze nie zakwitła:placz: Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='lothia']Bonitko co robisz że masz taka pikną magnolię, nasza jest u nas od 3 lat i do tej pory jeszcze nie zakwitła:placz:[/quote] [B]To magnolia teściowej:cool3: ale nie zauważyłam żeby robiła z nią coś specjalnego. [/B] [B]Tz co roku wysypuje naokoło magnolii korę i torf i to tyle. Z tego co wiem o magnoliach, to nie lubią przenoszenia na inne miejsce i wiatru ,no i mrozu mocnego:evil_lol: . Na tym moje wiadomości się kończą:p . [/B] Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='apple']Bonita dzieki tak mnie podbudowałaś! Bo zżerały mnie wyrzuty sumienia! też do kawki popychałam ciacho:oops:. Tylko o tym sza! Nie mów nikomu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]Nie ma sprawy, będę milczała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
e.v.a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 dżem dobry :p chyba mnie tu jeszcze nie bylo:evil_lol: Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='evaxon']dżem dobry :p chyba mnie tu jeszcze nie bylo:evil_lol:[/quote] [B]No nie, masz rację[/B]:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bonita'][B]No nie, masz rację[/B]:evil_lol:[/quote] achhh ja zazwyczaj mam racje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Martinee Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witam ale masz cudne psiaki a jakie wysportowane Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witaj sis a ja już dziś po 3 kawach szatanach i wreszcie stoję na nogach:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='evaxon']achhh ja zazwyczaj mam racje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]To już wiem do kogo po rady się zwracać:loveu: mówisz na komunie dresy co?:evil_lol: [/B] [quote name='evanescence']Witam ale masz cudne psiaki a jakie wysportowane[/quote] [B]Wysportowane w kopaniu dziurek[/B]:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witaj sis a ja już dziś po 3 kawach szatanach i wreszcie stoję na nogach:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B]Mi wystarczyła jedna, żeby się podnieść[/B]:multi: [B], a teraz będę piła drugą :D[/B] Quote
Medorowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bonita'] [B][IMG]http://img86.imageshack.us/img86/6576/dscn0819nd7.jpg[/IMG][/B][/QUOTE] Świetne zdjęcie:cool2: Quote
e.v.a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bonita'][B]To już wiem do kogo po rady się zwracać:loveu: mówisz na komunie dresy co?:evil_lol: [/B] [/quote] dresy pierwsza klasa:cool3: mysle ze na taka okazje najlepsze beda klasyczne granatowe lub czarne z 3 paskami:evil_lol: Quote
drzalka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Heh .. one zawsze przez ta brame zaglądają :D:D Quote
Recommended Posts