Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

Buhahahahahaha! To zdjęcie proponuję wystawić w konkursie na najśmieszniejsze z tytułem " Zróbmy sobie podkop" :)
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/6576/dscn0819nd7.jpg[/IMG]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Piękny facet - super głowa, nie mówiąc o reszcie.:lol:

[IMG]http://img184.imageshack.us/img184/8716/dscn0790dvl0.jpg[/IMG][/quote]

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia :loveu:

Ale poszalałaś z foteczkami :)

a może bokiem się przecisnę???
[IMG]http://img78.imageshack.us/img78/6811/dscn0821pr5.jpg[/IMG][/quote]

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]......................witaj właścicielko pieknych boxiów:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]

[quote name='misiaczek'][B]Heloł zapracowana kuzynko :).[/B]

[B]W zieleni im do pysia[/B] :loveu:[/quote]

[B]Heloł dziewczyny, aktualnie nic nie robię :) [/B]

[B]Wy się nimi zachwycacie, a to takie szkodniki są:mad: cały czas tylko dziury pod winogronami kopią:mad: Krety to są chyba czyściejsze od nich:cool3: ciekawe co wymyślą dzisiaj:diabloti: :evil_lol: normalie się nie mogę doczekać żeby zobaczyć:p :evil_lol: .[/B]

Posted

[quote name='Pysia']Cześć Kasiu :p Moje bobasy takie słodkie...Też chcę zobaczyć bobasy boksiowe w początkowej fazie życia - pamiętaj ;)[/quote]
[B]Dobrze Pysiu zaporszę Cię jako akuszerkę do porodu[/B]:loveu: :evil_lol:[B]Będę pamiętać :D [/B]
[quote name='paula_z']Hej Bonitko :multi:[/quote]
[B]Hej Paulinki[/B] :multi:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:sis ale one słodkie dawaj im od mnie dziobka[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red][IMG]http://img86.imageshack.us/img86/6576/dscn0819nd7.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
[B]Cześć sis :)[/B]
[B]Muszę najpierw porządnie szmatą te mordy przelecieć, bo brudne jak ta czarna ziemia:p[/B]
[quote name='paula_z']Hehe :D Diki - jaka mina na ostatniej fotce :grin:
[/quote]
[B]No dziwne minki robi:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='apple']I co nadal cię nie ma? Rany gdzie ty się podziewasz kobitko???:lol:[/quote]
[B]Jestem już!, cześć![/B]
[quote name='Agnieszka PPP']Cześć Bonitko:p[/quote]

[quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p[/quote]

[quote name='drzalka']Siemka boksowa rodzinko:P[/quote]

[quote name='madzia i medor']Witaj mamcia:p[/quote]

[quote name='evaxon']witanko Bonitko :multi:[/quote]
[B]Witajcie moje koffane odwiedzaczki[/B]:loveu:
[quote name='apple']Cześć Bonitka! Witamy się w porze kawki a tu cię nie ma i z kim mamy chlupać tą kawę?:roll:[/quote]
[B]Właśnie piję kaffę, troszkę póżno:oops: to fakt, ale lepiej póżno niż wcale:evil_lol:[/B]
[quote name='AgusiaTerierka']Witam, Bonitko, zaglądam, podziwiam...wszystko:lol: .[/quote]
[B]Witaj Jagoda[/B]:loveu:
[quote name='Kate I Luka']Dzień dobry Mamusiu :) To ja , Twoja najpiękniejsza córunia :p [/quote]
[B]O moja córunia, która odziedziczyła swą piękną urodę po mamusi:loveu: przyszła. Witaj Ty moje śliczne koffane dziecko:loveu: [/B]
[quote name='tygra']panienka z okienka
[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9825/dscn0732rc5.jpg[/IMG][/quote]
[B]Ciekawe czy coś tam wogóle widzi:evil_lol: no nie?:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Jestem już!, cześć![/B]
[B]Właśnie piję kaffę, troszkę póżno:oops: to fakt, ale lepiej póżno niż wcale:evil_lol:[/B]
[/quote]
No nareszcie powróciła z zaświatów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobra to ja lece sobie zrobić kawki i będziemy piły razem. Co z tego że trochę późno. l

Posted

[quote name='apple']No nareszcie powróciła z zaświatów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobra to ja lece sobie zrobić kawki i będziemy piły razem. Co z tego że trochę późno. l[/quote]

[B]Dobra, to czekam i sączę wolno:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='leemonca']ja właśnie też sobie zrobiłam kaffkę :razz:, ze śmietanką :evil_lol:

dzieńdoberek!!![/quote]
Cześć! Witamy w klubie kawosza:evil_lol:

Posted

[B]Nie ma to jak pyszna kawka z samego rana :grin: a do tego śmietanka i ciasteczko:loveu: fajnie sobie tak posiedzieć popijając kawkę w Waszym gronie :D[/B]

[B]Już wypiłam.[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Nie ma to jak pyszna kawka z samego rana :grin: a do tego śmietanka i ciasteczko:loveu: fajnie sobie tak posiedzieć popijając kawkę w Waszym gronie :D[/B]

[B]Już wypiłam.[/B][/quote]
Bonita dzieki tak mnie podbudowałaś! Bo zżerały mnie wyrzuty sumienia! też do kawki popychałam ciacho:oops:. Tylko o tym sza! Nie mów nikomu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lothia']Bonitko co robisz że masz taka pikną magnolię, nasza jest u nas od 3 lat i do tej pory jeszcze nie zakwitła:placz:[/quote]

[B]To magnolia teściowej:cool3: ale nie zauważyłam żeby robiła z nią coś specjalnego. [/B]
[B]Tz co roku wysypuje naokoło magnolii korę i torf i to tyle. Z tego co wiem o magnoliach, to nie lubią przenoszenia na inne miejsce i wiatru ,no i mrozu mocnego:evil_lol: . Na tym moje wiadomości się kończą:p . [/B]

Posted

[quote name='apple']Bonita dzieki tak mnie podbudowałaś! Bo zżerały mnie wyrzuty sumienia! też do kawki popychałam ciacho:oops:. Tylko o tym sza! Nie mów nikomu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]Nie ma sprawy, będę milczała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='evaxon']achhh ja zazwyczaj mam racje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[B]To już wiem do kogo po rady się zwracać:loveu: mówisz na komunie dresy co?:evil_lol: [/B]
[quote name='evanescence']Witam ale masz cudne psiaki a jakie wysportowane[/quote]
[B]Wysportowane w kopaniu dziurek[/B]:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witaj sis a ja już dziś po 3 kawach szatanach i wreszcie stoję na nogach:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[B]Mi wystarczyła jedna, żeby się podnieść[/B]:multi: [B], a teraz będę piła drugą :D[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]To już wiem do kogo po rady się zwracać:loveu: mówisz na komunie dresy co?:evil_lol: [/B]
[/quote]
dresy pierwsza klasa:cool3: mysle ze na taka okazje najlepsze beda klasyczne granatowe lub czarne z 3 paskami:evil_lol: