Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maminsynek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...mamlasik....a teraz mu pewno wstyd :eviltong: http://images29.fotosik.pl/60/d12dd947c8080f66.jpg Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Krok atakuje Babcia wyje z bólu:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://images29.fotosik.pl/60/d0034c59e7a65866.jpg :grin: hahah ajaka mina:evil_lol: i kłokodylek jest :multi: a Tigra walneła focha na podawanie łapy:roll: i nie podaje ale za to uwielbia przybijac piatki:grin: Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Co robicie z aronii?( strasznie dużo w tym roku jest) Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 bonita napisał(a):Co robicie z aronii?( strasznie dużo w tym roku jest) dżemik dżemik :multi: Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 bonita napisał(a):A ostrężyn jeszcze więcej a ja juz mam ponad 20 słoiczkow jezynek na zime w soczku:loveu: i dzis juz jeden zjadłam :evil_lol: Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 podglądacz za płotowy wpychacz drapaniowy :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To crocodile jeszcze żyje? Wprost nie mogę uwierzyć ! :evil_lol: :loveu: Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Zafaflunione a z tyłu TZ-towa pasja :loveu::evil_lol::p Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To crocodile jeszcze żyje? Wprost nie mogę uwierzyć ! :evil_lol: :loveu: Żyje, żyje ale już prawie górnej szczęki nie ma bidocek:shake::evil_lol: Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='evaxon']http://images29.fotosik.pl/60/d0034c59e7a65866.jpg :grin: hahah ajaka mina:evil_lol: i kłokodylek jest :multi: a Tigra walneła focha na podawanie łapy:roll: i nie podaje ale za to uwielbia przybijac piatki:grin: Diki podaję, ale muszę mieć coś:diabloti:on za darmo nie daje:shake::evil_lol: [quote name='evaxon']dżemik dżemik :multi: A jak go robisz?:cool3: [quote name='evaxon']a ja juz mam ponad 20 słoiczkow jezynek na zime w soczku:loveu: i dzis juz jeden zjadłam :evil_lol: My mamy konfiturki ze śliwek, jabłek i gruszek, teraz zostają brzoskwinki jeszcze:p Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='ferraribox']:lol: Kochane Bonitki przyszłam na drobny rekonesans:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Witajcie Ferraribox-ie wieczorową porą:loveu: [quote name='Klaudia :-)']witanko:-):-) Hejka:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maminsynek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...mamlasik....a teraz mu pewno wstyd :eviltong: http://images29.fotosik.pl/60/d12dd947c8080f66.jpg Wstyd jak fix:evil_lol: On bardzo lubi jak mu mamunia uszka myje:loveu:, a Bono to uwielbia robić:p:evil_lol: Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Rybka_39']Witam sliczne psiska:multi: Cześć i czołem :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']witaj zaspana bądź zapracowana Sis:loveu::loveu::loveu: Dziś pracowawszy:p:evil_lol: [quote name='goldenka245']Cześć!:multi::loveu: O! Goldenkowa:multi: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, biegam z kawusią po galeriach, do Was też, można...?:razz: Pewno, jak najbardziej z kaffą zapraszamy:loveu: [quote name='evaxon']helołłłłłłł:multi: Welkum u nas Ewa:evil_lol: Quote
bonita Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Fafluny :multi: Witajcie Paulinki z Maksiami:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Hej, Bonitko! wieczorowa pora się zbliża, a więc powinnaś wzmóc swoją aktywność...:lol: Pzdr. Qurcze jak Wy mnie dobrze już znacie:p:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Za godzine aktywnosc osiagnie 100% heeheh dobrywieczorek faflunki ;-) :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi: Sistersjo melduję ze jestem ... Zgdnij co dziś Moja Magdalena zrobiła na obiadek .....:p...śledzika :loveu:z cebuleczka w smietance .....tak jak lubię :multi:z ziemniaczkami :p PYCHOTKA :loveu: Wiesz Alu, też bym chciała zjeść takiego śledzika:p:evil_lol:, ale mi przez gardzło nie przejdzie:placz: [quote name='Wyjątek']Ona jeszcze śpiocha?? :cool3::cool3: Nie nie śpiocham jeszcze:diabloti::evil_lol: [quote name='Kitka20']Tóż to wampirka:evil_lol: w dzień śpi a w nocy buszuje:diabloti: Jak na to wpadłaś:diabloti::evil_lol: P.S. witajcie Bonitki Witanko Kitka :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Witamy Boksie.... Witanko Jagoda:multi: [quote name='DORRAG']Hej Bonitki:p Dobry wieczorek :loveu: Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 bonita napisał(a): A jak go robisz?:cool3: My mamy konfiturki ze śliwek, jabłek i gruszek, teraz zostają brzoskwinki jeszcze:p prawde mowiac to nie robie ale ale tak pomyslalam ze mogla by bys ty zrobic:evil_lol: a u nas w tym roku sliwek brak :shake: pomarzły , za to jezynki w słoiczkach :p Quote
goldenka245 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 U mnie pełno śliwek itd:evil_lol: I mamy zapasy na zime, konfiturki, kompoty itd:loveu::eviltong: Heloł Kasiu:loveu::loveu: Quote
Paula Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://images27.fotosik.pl/60/ebfa884aa018e24a.jpg :D normalnie jak dziki zachód, pojedynek oko w oko ;) :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Chwalipiety ;-) ...my mamy wisienki w słoiczkach .jezynki;-) i winogrona na domie ;-) trza zrywac i wcinać ;-) ..oprocz tego zakiszone ogorki i kapuste;-) a wrzesien bedzie grzybowy;-) heeheheheheheheh witanko i przytulanko ;-) Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 oo u mnie soczek z winogronek tez bedzie:cool3: bo pelno ich w tym roku :cool3: a no i grzybki:loveu: juz jadlam zalewajeczke i smazonke z tegorocznych grzybkow:cool3: mmm mmm mmmm Quote
Recommended Posts