Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Półkrwi jamniczki szukają właścicieli, których będą mogły pokochać jak podrosną ;)

Szczeniaczki urodziły się 3.11.2010, są trzy dziewczynki i jeden chłopak. Mamą piesków jest ruda jamniczka, waga ok 10kg, ojcem kundelek w typie jamnika. Pieski są zdrowe i silne. Będą do wydania w wieku 8 tygodni, odrobaczone i zaszczepione.

Wiem jak ciężko znaleźć odpowiedni dom dla psa, dlatego zaczynamy już szukać dla nich dobrych, kochających domków !
kontakt na maila [email protected]

Posted

[quote name='Sasni']Półkrwi jamniczki szukają właścicieli, których będą mogły pokochać jak podrosną ;)

http://img577.imageshack.us/img577/6284/dscf2858.jpg
http://img820.imageshack.us/img820/8230/dscf2861j.jpg

Szczeniaczki urodziły się 3.11.2010, są trzy dziewczynki i jeden chłopak. Mamą piesków jest ruda jamniczka, waga ok 10kg, ojcem kundelek w typie jamnika. Pieski są zdrowe i silne. Będą do wydania w wieku 8 tygodni, odrobaczone i zaszczepione.

Wiem jak ciężko znaleźć odpowiedni dom dla psa, dlatego zaczynamy już szukać dla nich dobrych, kochających domków !
kontakt na maila [email protected]

Czy data urodzin jest właściwa?
A to znaczyłoby, ze ślepy miot jest już zaszczepiony?

Posted

[quote name='paoiii']wydaje mi sie ze Sasni chodziło o to ze szczeniaki wydawane do adopcji bedą juz po szczepieniu i odrobaczeniu a nie ze teraz juz są ;)[/QUOTE]

Ok doczytałam.
Cóż kolejne dzieciaki potencjalnie kandydujące na klientów dogo :(:(:( jakby powiedzieć półkrwi bezdomne

Posted

Wlasnie przez takie osoby ktore nie sterylizuja suk jest tyle bezdomnych zwierzat:shake:. Bo nawet jak juz suka jest ciezarna mozna ja wysterylizowac , nie raz znajdujemy wyzucone suki w ciazy i co czekamy jak urodzi i pogłebiamy bezdomnosc ? nie czekamy ,tylko sterylizujemy .

Posted

Oczywiście, że tego miotu być nie powinno, myślę że już po wychowaniu szczeniąt wysterylizują suczkę. Ale teraz pieski są już na świecie, obecnie mają 5 dni. Jedzą jak smoki, wszystkie zdrowe. Więc dyskutowanie o tym, że jest to złe nie ma sensu, bo wszyscy tu o tym wiemy... Teraz proszę o proszę o pomoc w szukaniu domków, ja ze swojej strony mogę obiecać, że będę namawiać na sterylizację, żeby taka sytuacja już więcej nie miała miejsca.

będę na bieżąco wklejać zdjęcia psiaków, może kogoś złapią za serce

• 1 month later...