Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam 19 lat i bardzo chciałabym zrobić kurs groomerski bardzo kocham psy z wzajemnością wiem że dobry groomer musi być cierpliwy,opanowany no i mieć talęt czy mam taki talęt tego jeszcze nie wiem ale, myśle że to zrozumiałe bo niby jak mam sprawdzić...;)

Mam do was ogromną prośbe jeśli ktoś zrobił już jakiś kurs w warszawie jest zadowolony z nauki i może szczerze powiedzieć że warto tam zajrzeć to niech poda mi info o takim kursie będę bardzo wdzięczna :-)!!

Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na info;)!

Posted

Nie wiem gdzie sie robi kurs groomeringu ale o groomingu juz jest pare tematow,wystarczy poszukac w dziale pielegnacja...
A grooming to nie tylko glaskanie i czesanie psa,to ciezka praca wymagajaca rowniez wiedzy...

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Nie wiem gdzie sie robi kurs groomeringu ale o groomingu juz jest pare tematow,wystarczy poszukac w dziale pielegnacja...
A grooming to nie tylko glaskanie i czesanie psa,to ciezka praca wymagajaca rowniez wiedzy...[/QUOTE]

To że przekręciłam nazwe i jestem bardzo młoda nie upoważnia cię do tego żeby na mnie najeżdżać...!
Doskonale wiem że praca groomera nie polega na głaskaniu i czesaniu psa...i gdybyś czytała ze zrozumieniem a,nie tylko się mądrzyła to dostrzegła byś że ja właśnie tą WIEDZE chcę zdobyć...

Posted

Co ja widzę Cockermaniaczka taka uszczypliwa , ta Twoja niecierpliwość przeszkadza Ci w twoim groomingu .No i ta zabawa diabełkami jednak Leepa Cię prześcignęła , bo po 5 diabełków stawia .

Posted

[quote name='blondynkaaa19']Mam 19 lat i bardzo chciałabym zrobić kurs groomerski bardzo kocham psy z wzajemnością wiem że dobry groomer musi być cierpliwy,opanowany no i mieć talęt czy mam taki talęt tego jeszcze nie wiem ale, myśle że to zrozumiałe bo niby jak mam sprawdzić...;)

Doradzam też zakup słownika ortograficznego, bo ten talęt aż kłuje w oczy.:shake:

Posted

uuuh zjechali ;D
w każdym razie musisz zdać sobie sprawę z tego że po takim kursie jakie są w Polsce nadal nic nie będziesz umieć ;D Jak wybierzesz dobry kurs to będziesz miała dobry start ale jednak tylko start. Potem trzeba myśleć w jaki sposób nauczyć się dalej.

• 3 weeks later...
Posted

leepa napisał(a):
uuuh zjechali ;D
w każdym razie musisz zdać sobie sprawę z tego że po takim kursie jakie są w Polsce nadal nic nie będziesz umieć ;D Jak wybierzesz dobry kurs to będziesz miała dobry start ale jednak tylko start. Potem trzeba myśleć w jaki sposób nauczyć się dalej.

Bardzo slusznie prawisz leepa i dlatego zapraszam do odwiedzania naszej stronki informacyjnej. Juz za pare dni ukaza sie bardzo ineresujace propozycje dla chcacych poglebiac wiedze. Adres w podpisie.