ania z poznania Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Malagos, a możesz wstawić zdjęcia tej suni? Quote
Gosiapk Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 malagos napisał(a):(...) W mojej wsi kolejna bezdomna - mała sunia, pszeniczna, miła... ratunku!!! Co za ludzie!!! Quote
milka74 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dotarłam, poczytałam, trzymam kciuki razem z Wami............. Quote
E-S Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Już po sterylizacji ? I jak z nią ? Nie wiem, dla pocieszenia mogę dodać, że moja tymczasowiczka Muszka miała aborcyjną na kilka dni przed porodem + równoczesne usuwanie przepukliny i wszystko poszło dobrze. Napiszcie coś jak zniosła operację ... Quote
anouk92 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Wszystko się udało. Podczas sterylki nie było żadnych komplikacji, mam nadzieje że po też nie będzie. Jutro po południu jadę do niej więc zdam relację. Quote
ania z poznania Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Suuuuuper! Trzymam kciuki i czekam na relację! Quote
anouk92 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Dzisiaj mała pojechała do fajnego domku na Bródnie. Mam nadzieję że nie będzie chciała zjeść kota ;) Asiu dziękuję :) Quote
Kamila Proc Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 hurra! dzisiaj czyli wczoraj? super!!! Quote
mshume Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mam nadzieję,że sunia będzie szczęśliwa w tym domku :) Upomnij się o fotki za jakiś czas :) Quote
Recommended Posts