Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byli, widzieli tylko przez kraty, dzwolini i mają się ze mną spotkać w schronisku. Wizyta i tak przeprowadzona będzie przez ktoz.

Posted

Ci państwo o których pisałam wcześniej adoptowali jednak innego psiaka ze schroniska takiego dogowatego, szkoda ze nie wiki ale chociaż jednemu się udało :)
Miałam dziś telefon od Pani w jej sprawie, mam ją jutro spróbować sprawdzić na koty, podejdę do wybiegów i zobaczę ja będzie mniej więcej reagować (innych mozliwosci nie mam).. Dzwoniła tez Pani z pytaniem czy suczka jest w Warszawie.. powiedziałam że Kraków i zrezygnowała. Dzwonił również Pan z Warszawy, ale z ratlerkiem.. no i tu w sumie nie wiem. Pasowałoby na pewno żeby psy się wcześniej zapoznały a takiej możliwości nie ma raczej bo Pan z tego co wiem nie da rady chyba przyjechać tu na miejsce, poza tym Wiki zapoznawała raz się już z mniejszym psiakiem ludzi którzy byli nią zainteresowani i nic nie wyszło bo pies się jej bał.

Posted

jak bedzie ktos z warszawy dzwonił to transport nie problem..moja znajoma jeździ Kraków/Szydłowiec często...moze ją zabrac...a szydłowiec/Warszawa to tylko 130 km - tez duzo ludzi jeździ..np. ja...
jak KTOS sensowny z Wawy bedzie dzwonił - nie odrzucaj..sprawdzamy...transport mamy

Posted

[quote name='Asior']anitko, pilnie trzeba nam przewieźć fretkę na trasie Kraków warszawa!!!![/QUOTE]
jutro dam Ci znaka..kiedy ta znajoma jest w KRAK...
jak jest..to mozna kombinowac...

bankowo jest jutro juz w Szydłowcu - bo ma sesje w Szydłowcu do GAZETY :P ale jej córka studiuje w Krak zaocznie..wiec...
pogadam i zobacze..ja jestem teraz w Szydłowcu....jak do wtorku by fretka trafiła do mnie to ją moge przerzucić do Warszawy...

Posted

anita_happy napisał(a):
znowu ma obserwatora

Może tym razem...
Pani która była zainteresowana (ta od kotów) nie odezwała się juz...

• 4 weeks later...
Posted

paoiii, czy Ty bezposrednio zajmujesz sie suczka? bo znajoma prosilaby o numer tel do osoby, ktora moze jej cos wiecej o niej powiedziec. (Jezeli zdecydowalaby sie na nia, mala potworzyca mialaby naprawde svper dom)