paoiii Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Wiktoria jest cuuudna, wychodzę z nią teraz regularnie. Quote
anita_happy Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 dzizas - ona jest BOSKA!!!!ja juz sie dawno zakochałam - KSIEZNICZKA I JUZ Quote
anita_happy Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 http://allegro.pl/viki-american-staffordshire-terrier-amstaf-oddam-i1586527149.html Quote
anita_happy Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Viki - moze ktoś zajrzy i zrobi jednoi ogłoszonko Quote
paoiii Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 anita_happy dziękuję Ci za wspaniałe allegro!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 paoiii napisał(a):anita_happy dziękuję Ci za wspaniałe allegro!!!!!!!!! musimyy jej domek wyczarowac..niewazna trasa do domku - WAZNY DOMEK Quote
paoiii Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Być może zapaliło się światełko w tunelu dla Wiki, ale jeszcze nie zapeszam Quote
anita_happy Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='paoiii']Być może zapaliło się światełko w tunelu dla Wiki, ale jeszcze nie zapeszam[/QUOTE] dzizas..melduj dzwonił ktos był ktos tylko teraz trzeba Sprawdzic od A do z Quote
paoiii Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Byli, widzieli tylko przez kraty, dzwolini i mają się ze mną spotkać w schronisku. Wizyta i tak przeprowadzona będzie przez ktoz. Quote
anita_happy Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 oby nie byli tacy jak Ci poprzedni.. ma obserwatora na allegro - hope, ze ktoś jeszcze zadzwoni;/ Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 paoii napisz co z WIKI - czy ktoś dzwonił..czy co.. bo mam ponad 1000 wejsc i paru obserwatorów.. i NIC???? Quote
paoiii Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ci państwo o których pisałam wcześniej adoptowali jednak innego psiaka ze schroniska takiego dogowatego, szkoda ze nie wiki ale chociaż jednemu się udało :) Miałam dziś telefon od Pani w jej sprawie, mam ją jutro spróbować sprawdzić na koty, podejdę do wybiegów i zobaczę ja będzie mniej więcej reagować (innych mozliwosci nie mam).. Dzwoniła tez Pani z pytaniem czy suczka jest w Warszawie.. powiedziałam że Kraków i zrezygnowała. Dzwonił również Pan z Warszawy, ale z ratlerkiem.. no i tu w sumie nie wiem. Pasowałoby na pewno żeby psy się wcześniej zapoznały a takiej możliwości nie ma raczej bo Pan z tego co wiem nie da rady chyba przyjechać tu na miejsce, poza tym Wiki zapoznawała raz się już z mniejszym psiakiem ludzi którzy byli nią zainteresowani i nic nie wyszło bo pies się jej bał. Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 jak bedzie ktos z warszawy dzwonił to transport nie problem..moja znajoma jeździ Kraków/Szydłowiec często...moze ją zabrac...a szydłowiec/Warszawa to tylko 130 km - tez duzo ludzi jeździ..np. ja... jak KTOS sensowny z Wawy bedzie dzwonił - nie odrzucaj..sprawdzamy...transport mamy Quote
Asior Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 anitko, pilnie trzeba nam przewieźć fretkę na trasie Kraków warszawa!!!! Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Asior']anitko, pilnie trzeba nam przewieźć fretkę na trasie Kraków warszawa!!!![/QUOTE] jutro dam Ci znaka..kiedy ta znajoma jest w KRAK... jak jest..to mozna kombinowac... bankowo jest jutro juz w Szydłowcu - bo ma sesje w Szydłowcu do GAZETY :P ale jej córka studiuje w Krak zaocznie..wiec... pogadam i zobacze..ja jestem teraz w Szydłowcu....jak do wtorku by fretka trafiła do mnie to ją moge przerzucić do Warszawy... Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 nic nie załątwiłąm dzisw zwiazku z transportem..jutro jestem u tych kobitek..popytam..co i jak..i KIEDY jadą Quote
anita_happy Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 1. do Krakowa babki jadą pod koniec maja i wracają do Szydłowca 2. miałam dwa zapytania o Wiki - odesłałam do Paoii Quote
anita_happy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 to jest niemozliwe, ze nikt nie dzwoni..cholera! Quote
paoiii Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 niestety, ja jestem cały czas praktycznie na telefonie i na bieżąco sprawdzam pocztę... cisz Quote
anita_happy Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 paoiii napisał(a):niestety, ja jestem cały czas praktycznie na telefonie i na bieżąco sprawdzam pocztę... cisz co za ludzie..cholera..ale znajdzie sie ten jedyny Quote
paoiii Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 anita_happy napisał(a):znowu ma obserwatora Może tym razem... Pani która była zainteresowana (ta od kotów) nie odezwała się juz... Quote
Aga-ta Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 paoiii, a mozesz napisac jak ona reaguje na koty? znajoma byla w schronisku i upatrzyla sobie ta svnie tylko strasznie sie boi o swoja kociczke Quote
anita_happy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 viki to mądra dziewczynka....trzymamy kciuki... Quote
Aga-ta Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 paoiii, czy Ty bezposrednio zajmujesz sie suczka? bo znajoma prosilaby o numer tel do osoby, ktora moze jej cos wiecej o niej powiedziec. (Jezeli zdecydowalaby sie na nia, mala potworzyca mialaby naprawde svper dom) Quote
Recommended Posts