Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
to może chcecie moją do kompletu :evil_lol: razem będzie im weselej

nowy dom Birki nie nadąża z zasypywaniem dziur w pięknym wypielęgnowanym ogrodzie, jakby ta jeszcze doszła, to już z ogródka nic by nie zostało :D

dajcie jej jakieś fajne imię - chociaż wyobrażam sobie, że przy takiej ilości znajd wymyślanie kolejnych imion nie jest proste

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula napisał(a):
nowy dom Birki nie nadąża z zasypywaniem dziur w pięknym wypielęgnowanym ogrodzie, jakby ta jeszcze doszła, to już z ogródka nic by nie zostało :D

dajcie jej jakieś fajne imię - chociaż wyobrażam sobie, że przy takiej ilości znajd wymyślanie kolejnych imion nie jest proste

Moja posesja wygląda jak rezerwat kretów - dziury i góry. A psica roboczo nazwana Bella, bo u wetki musiałam jakoś ją wyróżnić w kompie. Ale jakoś dziwnie to się woła i ostatnio z Belli wyszła mi Belka. Tak więc konkurs na piękne imię dla pięknej panienki trwa.

Posted

w końcu sama zdecydowała, że już nie będzie tam koczować. Pomału dochodzi do siebie. Już nie chodzi zgarbiona i obolała i daje się dotykać do tylnej części grzbietu. Rany się goją.

Posted

marzy mi się piękny ogród dla Balli, może jeszcze piękny dom i kochający ludzie. Jest duża ale z sercem szczeniaka i bardzo jej trzeba przytulania.

Posted

luka1 napisał(a):
Jest duża ale z sercem szczeniaka i bardzo jej trzeba przytulania.

całkiem jak nasza Birka, może one faktycznie siostry, chociaż chyba trochę za duża odległość, bo Krzysiek mówi, że Birka była jakieś 80 km od Sochaczewa

Posted

Sunia już poznała całe podwórko. Czuje się prawie jak u siebie i kiedy ktoś podchodzi do bramy - szczeka, pilnie obserwując moją reakcję. Potem staje obok mnie i czeka na polecenia. Wydaje mi się, że będą z niej ludzie. Jeszcze tylko trzeba opanować odruch paniki, w który czasem wpada i będzie super psem.