Jump to content
Dogomania

KOSMETYKI-co jest najlepsze dla naszych milusińskich!!!

Recommended Posts

Posted

kosmetyków PSH używa moja znajoma hodująca pudle i mającą przy okazji salonik dla piesków . Mówiła ze nigdy nie trafiła na lepsze kosmetyki . Ja zaś nigdy ich nie miałam okazji wypróbować .

Posted

Dziękuje za porady :smile: Ja używam LL,ale teraz jakoś nie jestem zadowolona.Włos jest matowy i suchy,i bardzo się kołtuni.Więc spróbuje PSH.No chyba że kosmetyki są ok,tylko w którymś momencie popełniam błąd :look3:.

• 1 year later...
Posted

Dziękuje za porady :smile: Ja używam LL,ale teraz jakoś nie jestem zadowolona.Włos jest matowy i suchy,i bardzo się kołtuni.Więc spróbuje PSH.No chyba że kosmetyki są ok,tylko w którymś momencie popełniam błąd :look3:.

Ostatnio odkryłam K9 Competition (mój kolega zajmuje się dystrybucją) no i to jest rewelacja: znacznie krócej trzeba suszyć, włos prawie się nie kołtuni i jest lśniący i jedwabisty, jestem naprawdę bardzo zadowolona.
Posted

Ja też polecam PSH od dawna pracuje na tych kosmetykach , to że w pewnym okresie włos robi sie suchy czy matowy czasem to nie jest kwestia kosmetyków tylko zmiany włosa, hormonów ( szczególnie jeżeli chodzi o suczki) a czasem zmiany karmy. Również w okresie "zimowym" kiedy powietrze jest suche a w domku grzejemy kaloryferami co dodatkowo wysusza włos. Tak wiec dobre kosmetyki to podstawa ale również odpowiednie ich używanie to sztuka :)

• 11 months later...
Posted

Witam, jestem świeżą posiadaczką hawaneczki i każdego dnia coś nowego się dowiaduję w jej sprawie. Doradźcie mi proszę jakiś dobry rozczesywać. Mam problem z kołtunkami na brzuszku, marnie idzie mi te rozczesywanie i raz na miesiąc lecę z nią do fryzjera na rozczesanie. Do kąpieli używam kosmetyków firmy hery (sprawdzają sie włoski są super), a do kołtunków mam botaniqa, ale nadal marnie idzie z kołtunkami, ale to chyba przez brak mojego doświadczenia :( ale nie poddaje się i czeszemy się codziennie :) a drugi mój problem to włosy na tyłku, są jakieś takie dziwne, jakby suche i każdy żyje swoim życiem, zupełnie inne od reszty, poradzicie coś? Szukałam rozczesywacza detangling coat fluid, ale nie mogę go znaleźć w polskich sklepach, może ma ktoś namiary na niego, bo czytałam, że jest dobry :) będę wdzięczna za podpowiedzi :) pozdrawiam