Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja10014']Romciu, tajga nie ma wątku?[/QUOTE]

Tak,Tajga jeszcze nie ma wątku,to psiak z Łyszkowickiej,jego opiekunowie poszli do szpitala a pies do schroniska,przez pewien czas nie wychodziła z budy (jeszcze w kwarantanniku)a teraz jest z Figaro i Jantarem.Trzeba zaobserwować czy dopuszczają ją do miski...Plamki nie dopuszczali panowie do miski.

Posted

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1391082686[/url]

powiedzcie mi tylko gdzie dokładnie Jantarek przebywa, bo muszę podać miejscowość wraz z kodem pocztowym.
Gdyby jeszcze były jakieś o nim informacje to poproszę - dopiszę. Jak coś zmienić tez piszcie.

Posted

[quote name='Jusia&Szila']wykupię mu pakiet ogłoszeń.[/QUOTE]

Bardzo Ci dziękujemy,cieszę się,ze ma w Tobie przyjaciółkę...my czasami nie dajemy już rady ogarnąć wszystkich psiaków,jak widzisz na forum łódzkim większość psiaków to psiaki z Łowicza.BARDZO DZIĘKUJĘ!

Posted

no widzę, widzę że macie całe mnóstwo piesków pod opieką :(
Jantar jest na maxa podobny do mojej suni z wyglądu i jak patrzę na jego zdjęcia za kratami to coś mnie w środku ściska,
znacie to uczucie?

Posted

[quote name='Jusia&Szila']no widzę, widzę że macie całe mnóstwo piesków pod opieką :(
Jantar jest na maxa podobny do mojej suni z wyglądu i jak patrzę na jego zdjęcia za kratami to coś mnie w środku ściska,
znacie to uczucie?[/QUOTE]

Znacie i bezsilnośc ,ze nie mozesz nic zrobic bo są zawsze jakieś uwarunkowania...ale na takiej samej zasadzie wyciągnęłam Debrę z Przytuliska w Głownie do hoteliku u sylwiaso i znalzła już wspaniały dom...jest podobna do mojej suczki.Oto jej wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187348-Debra-%C5%9Bliczna-szor%C5%9Bciaczka-trafi%C5%82a-do-super-DS!!!?p=16032495#post16032495[/url]

Posted

[quote name='Jusia&Szila']Jeju super, śliczna sierściuszka! Może Jantar będzie miał kiedyś domek...[/QUOTE]

Marze o tym ale jak sama wiesz,starsze psiaki mają z tym problem...ale nie tracimy nadziei.

Posted

Nie mozna tracic nadziei,Jantar znajdzie swoj domek,moj staruszek Dorek,po roku,ale w koncu znalazl,jest gdzies dobry czlowiek,ktory pokocha psinke,na zawsze.......staruszkom zawsze kibicuje.

Posted

Cos malo cioteczek na tym watku,a cos trzeba robic,zeby Jantarkowi pomoc,moze zamowcie plakaty na bazarku/moge podeslac link/my zamawialysmy dla swoich psiakow,bo mamy juz pod opieka niestety 15 , a adopcji malo.I te plakaty mozna porozwieszac w niektorych miastach.Bazarek proponuje 30 ogloszen,2 banerki i 2 plakaty za 15zl. Napiszcie tez do "Przyjaciel Pies" tam nieodplatnie zamieszczaja 4 psiaki do adopcji/ze zdjeciem/ cztery-miesiecznie. Jesli zechcecie to podam na pw. adres mailowy i numer telefonu. A co z ogloszeniami? Czy ktos robi ogloszenia,czy moze trzeba szukac cioteczek do pomocy? Ja niestety nie umiem:oops: i sama prosze o pomoc w ogloszeniach.