Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hotelik - jak najbardziej - tylko kto za to zapłaci?? Ja jestem na bezrobociu, choćbym nie wiem jak próbowała coś wyskrobać - nie wyskrobię :sadCyber:

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dąbrówka zadeklarowała chyba opłatę za 5 dni.. Morgan chyba na trasie do Krakowa czasem jeździ, to mogłaby przewieźć.. Trzeba tylko podjąć decyzję i załatwić miejsce w hoteliku... I szukać finansów na ewentualnie dalsze dni pobytu suni w hoteliku..

Posted

[quote name='Morgan']Morgan jutro podjedzie przed pracą i sprawdzi os:cool3: obiście no![/quote]

Super :multi: :multi:

Jejuś, ja się strasznie boję, że już za późno.. Ale tfu tfu, nie krakać, nie krakać :roll:

Posted

o ile pamiętam to ten hotelik kosztuje 5 zł za dobę, przecież można zrobić składkę na dogo:roll:..zmienic tytuł, że potrzebna pomoc..sama poproszę moich jamnikomaniaków..nie odmówią na pewno...ja też dołożę..

Posted

Morgan na innym wątku napisła, że we wtorki jeździ na trasie Tarnów-Kraków-Tarnów. Wtorek już jutro. A może dałoby radę zabrać ją już jutro? Chociaż to pewnie mało realne. Dąbrówka zaoferowała 100 zł na hotelik, myslę, że jeśli nie znajdzie się domku do tej pory to dogomaniacy dołożą. Ją trzeba zabrać, nie ma czasu, ona może niedoczekać.

Posted

Tu jest jej zdjęcie ze strony azylowej...

[URL="http://www.zsok.tarnow.pl/zoom4.php?id=141&pic=pic_id141.jpg"]http://www.zsok.tarnow.pl/zoom4.php?id=141&pic=pic_id141.jpg[/URL]

Posted

To co robimy?? Gdyby hotelik był załatwiony, Morgan mogłaby pewnie rano małą zabrać.. A tak... Nic nie jest dograne.. Cholerka..

Posted

A o której ona wyjeżdża? Dąbrówka chyba pisała, że w hoteliku są miejsca tylko czy ktoś z Krakowa by ją tam zawiózł, albo pokierował Morgan? No i czy płatność jest z góry?
Dąbrówko, gdzie jesteś?

Posted

No właśnie, kto by się zajął sunią tam na miejscu?? :roll: Nie chcę na nikogo zwalać opieki nad małą, ale Morgan całymi dniami jest w trasie, a ja niezmotoryzowana :roll:

Posted

Najlepiej by ją było zabrać. Słuchajcie jeśli by jutro nie wyszło z hotelem, to może Ksera by a ewentualnie jutro odebrała? Napisała Dąbrówcw, że mogłaby ja przetrzymać chyba do niedzieli, bo potem wyjeźdża. Nie wiem czy dobrze pamiętam. Szkoda ytracić taką okazję. Transport jutro jest, a potem będziemy czekać niewidomo jak długo. Tylko, że nie mamy kontaktu z Kserą. A może by rano zadzwonić do tego hotelu i zapytać przed zabrabniem suni?

Posted

Karola - do hotelu musiałabym zadzwonić przed 7. No i problem - bo kto wskaże Morgan drogę?? Kto się sunią zajmie tam na miejscu?? Ja nie dam rady tam dojeżdżać codziennie..

Posted

Najlepiej by było skontaktować się z Kserą i zapytać czy może jutro odebrać psa i przetrzymać u siebie, albo zawieźć go do hotelu. Tylko ja nie mam numeru do Ksery. Dąbrówko pomocy.

Posted

Gdyby był kontakt z Kserą, to może faktycznie mogłaby jutro małą odebrać od Morgan i przechować do niedzieli, a potem do hoteliku zawieźć??