Lumix Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='andegawenka']Znalzałam ale trzeba uaktualnić lub napisać nowe wydarzenie [U][url]http://www.facebook.com/event.php?eid=108463175889858[/url][/U][URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=108463175889858"][/URL][/QUOTE] Napisałam prośbę o uaktualnienie, wydarzenie jest Amnezji czyli DT Czarka. Dziękuję za zaangażowanie, co ja bym bez Ciebie zrobiła. Quote
andegawenka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='Lumix']Napisałam prośbę o uaktualnienie, wydarzenie jest Amnezji czyli DT Czarka. Dziękuję za zaangażowanie, co ja bym bez Ciebie zrobiła.[/QUOTE] No tak, stworzyła MP.:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....jak to nie wszystko się czyta:oops: Quote
Lumix Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Amnezjo jest następna karma dla żarłacza czarnego. Quote
andegawenka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Pora na spacerek Czaruś [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_11_3.gif[/IMG] Quote
Secia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 halo halo zgaszam sie :-) neta dalej nie mam tylko bardzo okazjonalnie. Bedzie lepiej za tydzien to juz bede tutaj na stale. Dziewczynki buziaki dla was :-) Lumix przeslij mi na poczte link do zakonczonego bazarku to go wkleje w rozliczenia. Do milego :-) Quote
andegawenka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Secia']halo halo zgaszam sie :-) neta dalej nie mam tylko bardzo okazjonalnie. Bedzie lepiej za tydzien to juz bede tutaj na stale. Dziewczynki buziaki dla was :-) Lumix przeslij mi na poczte link do zakonczonego bazarku to go wkleje w rozliczenia. Do milego :-)[/QUOTE] Nareszcie:Cool!::sweetCyb::cunao: Quote
Lumix Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 [quote name='Secia']halo halo zgaszam sie :-) neta dalej nie mam tylko bardzo okazjonalnie. Bedzie lepiej za tydzien to juz bede tutaj na stale. Dziewczynki buziaki dla was :-) Lumix przeslij mi na poczte link do zakonczonego bazarku to go wkleje w rozliczenia. Do milego :-)[/QUOTE] O jeżu z kolcami Ty to or not. Kochana wątek już jest od chyba tygodnia mój tzn pierwsze 4 posty wszystko uzupełnione. Dzięki modowi Maupa4. Quote
Secia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 w takim razie ide na kontrole pierwszych postów i zobacze co tam mi Mod narozrabiał :-) a neta już mam na stałe od godziny i latam se po Dogo Lumix ty mnie podebrałaś wątek czarusiowy, czorcie jeden :-) Mod mnie na cacy wyrugował :-) Quote
andegawenka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Lataj Seciu lataj, bo jakoś dziwnie nam było bez Ciebie.:loveu: Nie dałaś znaku zycia i martwiłysmy się e bo te loty takie ostatnio niebezpieczne:shake: Quote
Lumix Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 [quote name='Secia']w takim razie ide na kontrole pierwszych postów i zobacze co tam mi Mod narozrabiał :-) a neta już mam na stałe od godziny i latam se po Dogo Lumix ty mnie podebrałaś wątek czarusiowy, czorcie jeden :-) Mod mnie na cacy wyrugował :-)[/QUOTE] Niech czyta moja skleroza co napisała sama bez nijakiego przymusu czy chociażby przypalanka ogniem piekielnym, ewentualnie rażenia prundem. We wtych zawirowaniach poszło w niepamięć. ''Z powodu mojego wyjazdu w daleki świat finanse Czarka oraz wątek przekazuję Lumix. Lumix jest przedstawicielem nowo powstałej fundacji Pies i Kot, która bierze pod swoją opiekę Czarusia fajnego chłopaka. W dniu 16.08.2011 nastąpiło przekazanie funduszy Czarka na ręce Lumix'' [URL]http://pies-kot.eu/[/URL] Quote
andegawenka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 "Nikt temu nie zaprzeczy, tylko dlaczego wciaż tak mało osób sprząta po swoich psach?" Próżniactwo to choroba społeczna i niestety dziedziczona....:shake: Czaruś miga na pierwszej stronie, ale się skubaniec błyszczy:evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Trzeba zobaczyć w której części doby Secia się obraca;) [url]http://24timezones.com/zegar_czas.php[/url] Quote
Lumix Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Melbourne teraz 6.48 zmorka zaraz wstanie, u niej jest już poniedziałek. Quote
Secia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ano mam 8 godzin do przodu. Jak będzie zmiana czasu w Polsce to będzie 10 godzin do przodu :-) Przyzwyczajenie się do nowej strefy czasowej zajęło mi 4 dni. Obalałam się w połowie dnia, w środku rozmowy i kima. A potem buszowanie do nocy. Quote
andegawenka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Lumix']Melbourne teraz 6.48 zmorka zaraz wstanie, u niej jest już poniedziałek.[/QUOTE] Sam koniec Australii:shake: Czaruś szukaj domku.... Quote
Lumix Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Andegawenka najwierniejsza z cioteczek. Quote
Secia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 halo halo ja też tu zaglądam. Lumix dyscyplonuję cie ;-) Quote
Lumix Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 [quote name='Secia']halo halo ja też tu zaglądam. Lumix dyscyplonuję cie ;-)[/QUOTE] Toć, ja to dla prowokacyji zrobila. Quote
Lumix Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dziś była Amnezja odebrała karmę. Z Czarkiem wszystko oki. Mam dostać świeżutkie zdjęcia. Złote dziecko z tej Amnezji. Quote
Secia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 oj jak dobrze było zobaczyć jakiś filmik z Czarusiem w roli głównej. Quote
Recommended Posts