Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Filmik super - Taya wydaje sie teraz całkiem niezłym grubaskiem.

Pani cały czcas pisze, ale rozmawiac nie chce...
Mieszka pod Zamosciem, dom - ale bez ogrodzenia.
Niedawno straciła szczeniaka, bo wpadł pod auto.
Napisałam Pani, ze na razie nie widzę tam ani Tai ani kolejnego szczeniaka .

Posted

Jezu absolutnie ......Ja znowu jestem załamana kolejna Tośka się robi z Tayki .
Kurde nie nagrał się dzisiaj ten pisk ,który wydaje Tayka na moj widok .ALe po woli uchwycimy i to .....
Na kanapie niby lezy ,ale cały czas sie podsuwa,podsuwa i za chwile leży na mnie .

Posted

dziewczyny przesliczne i zaokraglone boczki maja ;)

ja caly czas mysle Funiu o tej malenkiej suni ze schronu ...masz moze jakis pomysl ? we dwie chyba nie damy rady ...co myslisz ???

Posted

[quote name='IVV']dziewczyny przesliczne i zaokraglone boczki maja ;)

ja caly czas mysle Funiu o tej malenkiej suni ze schronu ...masz moze jakis pomysl ? we dwie chyba nie damy rady ...co myslisz ???[/QUOTE]

Ivonko określ na jakich zasadach małą miała by byc zabrana i wtedy można ewentualnie myśleć o jej zabraniu ..

Posted

[quote name='funia']Ivonko określ na jakich zasadach małą miała by byc zabrana i wtedy można ewentualnie myśleć o jej zabraniu ..[/QUOTE]
potrzebne by byly jakies osoby by pomogly ja oglaszac ,pisac fajne teksty do ogloszen,pomoc ewentualnie przy zaplaceniu sterylki...ja bym ja wziela do Ciebie i placila miesiecznie za jej pobyt ...co myslisz ? szkoda jej to taka mikrota ...

Posted

[quote name='IVV']moze jeszcze ktos sie znajdzie by pomoc w hotelikowniu malenstwa ?[/QUOTE]
Trzeba by miałą oddzielny wątek i wtedy mozna prosić i się dogadywać .

Posted

[quote name='IVV']Soniu nie tylko wsparcie finansowe byloby potrzebne ,kazda forma pomocy jest wazna by malenstwo nie tkwilo w schronie[/QUOTE]

podnoszenie też jest ważna ...ale jednak w jej przypadku sprawy finansowe to priorytet :(

buźki dla Tayuśki :)