Shania Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Sunia piękna, dostojna , spokojna, wiek około 2-3 lata, bardzo pragnie własnego domku...schronisko to nie miejsce dla niej, pomimo, że ma tam wspaniałą opiekę... Oddana najprawdopodobniej, przez właścicieli, którym przeskakiwała przez płot do sąsiadów...być może nie miała tam opieki, jakiej potrzebowała.. Ta rasa potrzebuje szczególnej uwagi i wiele czasu... Zaadoptuj sunię... Może czeka własnie na Ciebie??? Teraz propozycję co do imienia.. Ma ktoś? Quote
Shania Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 no nie ma, nie dała się wiecej sfotografować:) Quote
Santiel Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cudna :) Ja bym dał jej na imię Briza, albo Libra. Quote
Shania Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Hmm, Libra ładnie:):):) Miejmy nadzieję, że sunia szybko znajdzie ten właściwy domek:) Quote
akile Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Sunia jest na prawdę cudowna. Byłam w pierwszy dzień, kiedy oddali ją właściciele. Choć sama już pokazuje oznaki radości to oczy dalej są smutne. Tak samo jak w chwili kiedy jej właściciele odwrócili się od niej. Dodam jeszcze, że powodem było raczej nie samo przeskakiwanie do sąsiada, a zagryzanie jego kur i kaczek. Jest to chyba naturalne zachowanie tej rasy, zwłaszcza pozostawionej samej sobie (sunia miała/ma lekką nadwagę co może wskazywać na niezaspokojenie jej wymagań co do ilości ruchu przez poprzednich właścicieli). Quote
Shania Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 słyszałam własnie, że zagryzała:)a to cholera jedna:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Shania Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Mam nowe zdjęcia suni-zaraz wkleję.. Dziewczynki..propozycję imion proszę Libra była, jeszcze jakoś na B:) Mi się Lady podoba, ona taka wyniosła:) jakie spropozycje jeszcze? Quote
Brysio Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ja jej roboczo w moich zapisakach dałam HANIA hihihi;) Quote
J_ulia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pewien irytujący i uparty osobnik, który ma bardzo upartego haszczaka z Gliwic ;) dał propozycje imienia-> Alaska... Quote
Shania Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 właśnie ślicznie podoba mi się:)i strasznie do niej pasuje:)Zmieniam tytuł wątku....chyba, ze ktoś mnie ochrzani:)ale cioteczki sa tolerancyjne:) Quote
J_ulia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wysłałam Alaskę do Pana , który chciał adoptować Emirową Tigi , ale ona już znalazła dom. Zobaczymy.... Quote
Shania Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 powinna znależć szybko nowy domek..musze jeszcze podnieśc kolejną bidulę...zaraz wstawię link, jakie imię proponujesz??zawsze z imieniem łatwiej:) Quote
Shania Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195106-Onek-starszy-potrzebuje-domku Quote
J_ulia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pan któremu wysłałam propozycje zdecydował się na innego psa :( Quote
Shania Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 kopnij go w ...przyrodzenie..ode mnie:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:znajdziemy Alasce lepszy domek:angryy: Quote
Shania Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 hop niunia do góry...ale tu pusto:(:(:( Quote
Shania Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Tak dzisiaj była na spacerku i dała taki koncert, że pół Gliwic słyszało:)Jest i Alaska i jej kolezanka, teraz ma cieczkę..koleżanka., generalnie wszystkie psiaki sa oki...nie byłam z amstaffami, bo zanim swoje...niby wyprowadziłam, czyli gandiego, rotka, corgiego, potem niunię od szczeniaków, haszczanke...to trzeba wracac było..jak zawsze ostatnia ze schronu wyszłam..a młoda haszczanka mi spacer ło matko zrobiła a i bokserek niunio był na spacerku...:) Quote
Shania Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 hop hop op...muszę się Tobą zając, bo pustki tutaj:mad::mad::mad: Quote
Shania Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 niunia co Ciebie cioteczki nie lubia??? Quote
J_ulia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pozwoliłam sobie przekleić zdjęcia Alaski na jej wątek na forum husky :) Tam dziewczyny jej i drugiej suni też robiły ogłoszenia z tego co udało mi się odkryć :) Quote
Recommended Posts