Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia piękna, dostojna , spokojna, wiek około 2-3 lata, bardzo pragnie własnego domku...schronisko to nie miejsce dla niej, pomimo, że ma tam wspaniałą opiekę...
Oddana najprawdopodobniej, przez właścicieli, którym przeskakiwała przez płot do sąsiadów...być może nie miała tam opieki, jakiej potrzebowała..
Ta rasa potrzebuje szczególnej uwagi i wiele czasu...
Zaadoptuj sunię...
Może czeka własnie na Ciebie???

Teraz propozycję co do imienia..
Ma ktoś?

Posted

Sunia jest na prawdę cudowna. Byłam w pierwszy dzień, kiedy oddali ją właściciele. Choć sama już pokazuje oznaki radości to oczy dalej są smutne. Tak samo jak w chwili kiedy jej właściciele odwrócili się od niej. Dodam jeszcze, że powodem było raczej nie samo przeskakiwanie do sąsiada, a zagryzanie jego kur i kaczek. Jest to chyba naturalne zachowanie tej rasy, zwłaszcza pozostawionej samej sobie (sunia miała/ma lekką nadwagę co może wskazywać na niezaspokojenie jej wymagań co do ilości ruchu przez poprzednich właścicieli).

• 2 weeks later...
Posted

Mam nowe zdjęcia suni-zaraz wkleję..
Dziewczynki..propozycję imion proszę
Libra była, jeszcze jakoś na B:) Mi się Lady podoba, ona taka wyniosła:) jakie spropozycje jeszcze?

Posted

właśnie ślicznie podoba mi się:)i strasznie do niej pasuje:)Zmieniam tytuł wątku....chyba, ze ktoś mnie ochrzani:)ale cioteczki sa tolerancyjne:)

Posted

powinna znależć szybko nowy domek..musze jeszcze podnieśc kolejną bidulę...zaraz wstawię link, jakie imię proponujesz??zawsze z imieniem łatwiej:)

Posted

Tak dzisiaj była na spacerku i dała taki koncert, że pół Gliwic słyszało:)Jest i Alaska i jej kolezanka, teraz ma cieczkę..koleżanka., generalnie wszystkie psiaki sa oki...nie byłam z amstaffami, bo zanim swoje...niby wyprowadziłam, czyli gandiego, rotka, corgiego, potem niunię od szczeniaków, haszczanke...to trzeba wracac było..jak zawsze ostatnia ze schronu wyszłam..a młoda haszczanka mi spacer ło matko zrobiła a i bokserek niunio był na spacerku...:)

Posted

Pozwoliłam sobie przekleić zdjęcia Alaski na jej wątek na forum husky :) Tam dziewczyny jej i drugiej suni też robiły ogłoszenia z tego co udało mi się odkryć :)

• 3 weeks later...