Jump to content
Dogomania

pogryzły ją psy :( Babuleńka Pegi- siostrzyczka Kapslika. BRAKUJE DEKLARACJI :-(

Recommended Posts

Posted

Post, za postem....no cóż.Słuchajcie.Jest promocja w Dzienniku Zachodnim, ale nie wiem jak długo.To ogłoszenie, weekendowe, które kosztowało ok 126 zł, nawet 130, teraz kosztuje 36 zł.Dałabym Pegi z tekstem i zdjęciem.Co Wy na to?Nawet te codzienne ze zdjeciem kosztują kilkanaście złotych.Jak macie inne propozycje to też proszę.Pegi byłaby w najbliższy piątek, w DZ, ze zdjęciem.Mnie podoba się najbardziej, to na trawce.Takie wychodzą w gazecie najlepiej, ale mogę pani Uli wysłać kilka i niech sama wybierze.

Posted

Dzwoniłam do kikou.Wyśle mi kilka pięknych zdjęć Peguni.Bo to chodzi o jak najlepszą rozdzielczość.Teraz trzeba napisać tekst i kurna Beatkaa, może byś Ty spróbowała?To ma być 140 znaków, łącznie z kropkami, przecinkami i spacjami.Krótko i jednocześnie fajnie.Kasia mówiła, żeby nie pisać, o żadnej babuleńce, bo to nieprawda.Pegi ma ok 8 lat.Mówiła też, że można użyć słów radosna lub wesoła, inteligentna, niezwykle bystra, czujna lub szczekliwa.Jest sporo czasu.Maila pani Uli mam podesłać do środy, do 12stej.Potem tylko podjadę, żeby zapłacić.

Wiecie, że nie spamuję, ale miałam sunię z tego schroniska.Proszę, zajrzyjcie i podnoście chociaż
http://www.dogomania.pl/threads/211574-POM%C3%93%C5%BB-ZWIERZAKOM-ze-Schroniska-POTRZEBNE-LEKI

Posted

Ok kochana mogę pomyśleć nad jakimś tekstem przez weekend :) Tylko jeśli mogłabyś choć trochę napisać o niej,charakter itd,ja to postaram sie jakoś ułożyć i skrócić:)

Posted

Coś takiego...? :roll:

"Pegi to mała,niezwykle bystra i radosna ok.8letnia sunia.Zgadza się z innymi psiakami.Szuka człowieka,któremu będzie wierna do ostatnich swoich dni."

Posted

Jeszcze nie dostałam od kikou zdjęć, a dodzwonić też się nie mogę.Może nie ma kompa, albo netu, ale to mogła mi dać znać.Muszę wysłać tego maila, do ogłoszenia, jeszcze dzisiaj, do południa, ale może da się poźniej.Jak się stąd zabiera zdjęcia? Jak kopiuj i wklej, to będą marnej jakości....to nie ma sensu wtedy.Chodziło o jak najlepszą rozdzielczość.Może ktoś ma na poczcie zdjęcia Pegi? Mysia_ może Ty masz? Bjuta jest w górach i nie pomoże w tym.Dziewczyny poradźcie coś...

Posted

Beatkaa napisał(a):
I jak? wyjaśniło się coś z tymi zdjęciami???

Nie dodzwonilam się do kikou...poradziłam sobie inaczej.Zabrałam 3 zdjęcia Bjucie z fotosika.Wprawdzie znowu kopiuj + wklej, ale powinno być dobrze.Beatko, tekst zmieniłam, Twój śliczny.Przepraszam Cię.Pani Urszula jeszcze mi zadzwoniła, że jeszcze mój też zmieniła :lol:Aha, Pegi będzie też w gratce, w ogłoszeniach.

Posted

Syla napisał(a):
Nie dodzwonilam się do kikou...poradziłam sobie inaczej.Zabrałam 3 zdjęcia Bjucie z fotosika.Wprawdzie znowu kopiuj + wklej, ale powinno być dobrze.Beatko, tekst zmieniłam, Twój śliczny.Przepraszam Cię.Pani Urszula jeszcze mi zadzwoniła, że jeszcze mój też zmieniła :lol:Aha, Pegi będzie też w gratce, w ogłoszeniach.

Dobrze kochana,że sobie poradziłaś,to najważniejsze :)
A wiadomo kiedy Pegi bedzie w DZ?:loveu:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Dobrze kochana,że sobie poradziłaś,to najważniejsze :)
A wiadomo kiedy Pegi bedzie w DZ?:loveu:

Teraz, w piątek.

Posted

Nie warto trzymać te kciuki, nic z tego nie będzie.Kilka razy angażowałam się w kupno ogłoszeń dla Pegi i już nie będę.Jest ogłoszenie w DZ, zdjęcie ładne i wyraźne tylko co z tego?Pomijam już kwestię zdjęć.Dzwonię do kikou od wtorku.Wczoraj to już przegięcie, bo aż tak dużo razy.Dzisiaj już nawet z innych numerów i nic...albo cisza i zakończone, albo zadzwoń poźniej...i tak stale.Przecież ma tel do mnie, wiedziała, że chodzi o ogłoszenie w gazecie, mogła dać mi znać, że mam dać namiary inne.Żałuję, że nie dałam numeru kontaktowego do kogoś innego.Tylko, że Pegi jest u kikou, ona ją najlepiej zna, więc i tak na jedno by wyszło, osoba dzwoniąca musiałaby i tak porozmawiać z kikou..Jestem wściekła, zła i nie powiem, co jeszcze.Szkoda też tych wydanych pieniędzy...

Posted

Cioteczki, czy znacie Dogomaniakow z Piekar Slaskich? Potrzebujemy pomocy w przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej :modla: Prosze podajcie nicki, jesli znacie. Dziekuje :D

Posted

Bjuta napisał(a):
No tak. Ja też się nie mogę dodzwonić. Cholerka... :shake:

Wczoraj, ok godz 17 30 dostałam wiadomość od operatora: Numer z którym próbowałeś się skontaktować jest już dostępny...coś takiego, .Dzwoniłam kilkanaście razy, sygnał był normalny i nikt nie odbierał.Dzisiaj znowu: abonent jest czasowo niedostępny, proszę zadzwonić później.Nie wiem co jest grane.Przecież kikou wiedziała, bo w zeszłym tygodniu specjalnie do niej dzwoniłam, w tej sprawie.

Posted

Syla napisał(a):
Wczoraj, ok godz 17 30 dostałam wiadomość od operatora: Numer z którym próbowałeś się skontaktować jest już dostępny...coś takiego, .Dzwoniłam kilkanaście razy, sygnał był normalny i nikt nie odbierał.Dzisiaj znowu: abonent jest czasowo niedostępny, proszę zadzwonić później.Nie wiem co jest grane.Przecież kikou wiedziała, bo w zeszłym tygodniu specjalnie do niej dzwoniłam, w tej sprawie.

brak słów..ehhh :shake:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Trzeba bedzie podawac telefony na inna osobe , bo szkoda ogloszenia . Moze nawet ktos dzwonil ale zrezygnowal :(

właśnie o to też się boję :(

Posted

We wtorek dostałam sms-a od kikou.Napisała, że przez ponad tydzień nie miała telefonu, że widziała, że dzwoniłam i co chciałam.Zadzwoniłam do niej i ogólnie, dowiedziałam się, że żadnych obcych, czyli nieznanych telefonów, do niej, nie było.Tyle.

Za to ja dzisiaj miałam fajny dzień.Do DZ, do wydania codziennego, dałam ogłoszenie starszego, bo ok. 10letniego Misia.Pierwszy raz był i od razu, jeszcze przed południem zadzwoniła, do mnie BUDRYSEK, że odezwał się fajny dom, z Katowic.Po 22giej upewniłam się, że pies już dupkę grzeje u siebie.To bardzo cieszy, jak taki stary, niepozorny kundelek znajduje dom i to w dodatku tak szybko, poryczałam się ze szczęścia.Jutro BUDRYSEK zda relację, bo jeszcze do domu nie dotarła :lol:

Pegi ma wpłaty od:
Ghanima - 50 zł :loveu:
Bjuta - 13 zł :loveu:
Tata Bjuty - 7 zł :loveu:

Bardzo dziękuję za wpłaty !!!

Wpływy 2.535,07 zł - Wydatki 2.500 zł = 35,07 na dzień 05.08.2011