Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images12.fotosik.pl/24/2201f8cd147b86cb.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]
[B] Powalczyły...[/B]
[quote]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images14.fotosik.pl/62/d34b0f77916fb596.jpg[/IMG][/URL]
[/quote] ...[B]i grzecznie poszły lulać :evil_lol:
[/B]

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Figa w jakim programie dodajesz to rameczki ?[/I][/B]

Posted

Dobranoc.... [SIZE=5]Sylwia[/SIZE] :evil_lol: Bo jak widze prowadze tu monolog :mad:

Dobranoc Sylwuś, dużo zdrówka, wygłaskaj psiaki i wstań jutro pełna sił by znów jutro poszaleć na rolkach... :loveu:

Bo dziś po założeniu ich na nogi czułam sie jak ptak wypuszczony z klatki.. w końcu ta szybkość, błogość... :loveu::loveu:

Branocka Figulku, branocka Czabutaku :(

:sleep:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=6]Dziękuję [/SIZE]
[SIZE=6]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/SIZE]
[SIZE=6][SIZE=3]Musiałyście b mocno trzymać bo mamy [SIZE=4]I miejsce[/SIZE] w województwie w halową [/SIZE]:multi:
[/SIZE][/quote]

[SIZE=6][COLOR=lime]GRATKI[/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Guest Kamcia_14
Posted

[QUOTE] Kamciu rameczki dodaję w PhotoFiltre [B][I];-) [/I][/B][/QUOTE]

[B][I]Mam ten program :multi:. A mogłabyś wytłumaczyć mi jak dodajesz te ramki ... co ? A masz polską czy angielską wersję programu ? [/I][/B]

Posted

[SIZE=5]BRY[/SIZE] :lol:
Łaaa ile nas wredotków odwiedzio :multi::multi:

[quote name='Yakubbo']Kule gdzie ty mieszkasz?? Na florydzie?? Ja tu dzis na lyzwach na dwie godziny bylem a ty mi z rolkami wyskakujesz :P
Dobranoc [/quote]Mieszkam na Karaibach :evil_lol: Marzeniami...
A tak serio to w pięknym i spokojnym miasteczku Grodzisko G. na podkarpaciu :diabloti:

[quote name='Marta_Ares']ja tez chce wrescie na rolkach poszalec

DOBRANOC SYLWUS :*[/quote]Ja juz dziś nie poszaleję :placz: Spadł w nocy śnieg :placz:

[quote name='bonita'][SIZE=6][COLOR=lime]GRATKI[/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: [/quote]Dziękuję :multi:

[quote name='g_o_n_i_a']Ja też chce na rolki, tylko niech ktos mnie najpierw nauczy... :p
Branoc :cool3:[/quote]Goniu a masz rolki?? :cool3: Nauczę Cię, masz to jak w banku :loveu: Skakanie po chodnikach, uciekanie przed panem władzą... :loveu:

[quote name='fidelek2']dzień dobry niedzielnie :multi::multi: zapełniamy pusssssssstttttkkkkiiiiiiiii.......:eviltong:

GRATULACJE WCZORAJSZEJ WYGRANEJ!!!!!!!!!!!![/quote]Witam i dziękuję :loveu:

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Mam ten program :multi:. A mogłabyś wytłumaczyć mi jak dodajesz te ramki ... co ? A masz polską czy angielską wersję programu ? [/I][/B][/quote]Mam angielską wersję.
Image->Outside frame...-> ustawiam rozmiar 1 i kolor biały, a później jeszcze raz tylko że z czarnym :cool3:

[quote name='diabelkowa']jaak mnie tu dawno nie bylo az wstyd!! :P a widze Yakubbo tu czesty bywalec ;P[/quote]Bo on to porządny człowiek nie to co Ty :diabloti: Mimo wszystko cześć :lol:

[quote name='Marta_Ares']Czesc Sylwia wstawaj juz 10.15:mad: :mad: :mad:[/quote]Wstałam wcześniej :watpliwy:
Ubieram się do kościoła :p

Posted

Cześć Małpko
[quote name=':: FiGa ::']
Goniu a masz rolki?? :cool3: Nauczę Cię, masz to jak w banku :loveu: Skakanie po chodnikach, uciekanie przed panem władzą... :loveu:
[/quote]
Nie mam... Jestem ofermą. :eviltong: Nie nadaje się...:eviltong:

Posted

ale mnie tu dluuugo nie bylo :shake::shake::shake:
szukalam Twojej galerii ale nie moglam jej znalezc a dzisiaj patrze ze masz w podpisie link...:roll::roll::roll:ale ze mnie ciemnota:roll::roll::roll:
i wracaj juz z tego kosciola :eviltong::eviltong: