Pianka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Garatulacje, wiedziałam, że ci się uda:multi: Quote
misiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images12.fotosik.pl/24/2201f8cd147b86cb.jpg[/IMG][/URL] [/quote] [B] Powalczyły...[/B] [quote] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images14.fotosik.pl/62/d34b0f77916fb596.jpg[/IMG][/URL] [/quote] ...[B]i grzecznie poszły lulać :evil_lol: [/B] Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Bry Misio :buzi: Wielkie gratki dla Was. :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [B][I]Figa w jakim programie dodajesz to rameczki ?[/I][/B] Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dziękuję wszystkim za gratki :multi: Kamciu rameczki dodaję w PhotoFiltre ;) Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 oo super I miesce, gratulacje <bravo> :D:D Quote
Yakubbo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Heeejo :) Super fotki :D Szczegolnie to na ktorym Figa udaje "zdechl pies" :D :D Hehe Gratuluje pierwszego miejsca :) Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dobranoc.... [SIZE=5]Sylwia[/SIZE] :evil_lol: Bo jak widze prowadze tu monolog :mad: Dobranoc Sylwuś, dużo zdrówka, wygłaskaj psiaki i wstań jutro pełna sił by znów jutro poszaleć na rolkach... :loveu: Bo dziś po założeniu ich na nogi czułam sie jak ptak wypuszczony z klatki.. w końcu ta szybkość, błogość... :loveu::loveu: Branocka Figulku, branocka Czabutaku :( :sleep: Quote
Yakubbo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kule gdzie ty mieszkasz?? Na florydzie?? Ja tu dzis na lyzwach na dwie godziny bylem a ty mi z rolkami wyskakujesz :P Dobranoc ;) Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ja tez chce wrescie na rolkach poszalec:placz: DOBRANOC SYLWUS :* Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=6]Dziękuję [/SIZE] [SIZE=6]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/SIZE] [SIZE=6][SIZE=3]Musiałyście b mocno trzymać bo mamy [SIZE=4]I miejsce[/SIZE] w województwie w halową [/SIZE]:multi: [/SIZE][/quote] [SIZE=6][COLOR=lime]GRATKI[/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja też chce na rolki, tylko niech ktos mnie najpierw nauczy... :p Branoc :cool3: Quote
Kasia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 dzień dobry niedzielnie :multi::multi: zapełniamy pusssssssstttttkkkkiiiiiiiii.......:eviltong: GRATULACJE WCZORAJSZEJ WYGRANEJ!!!!!!!!!!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [QUOTE] Kamciu rameczki dodaję w PhotoFiltre [B][I];-) [/I][/B][/QUOTE] [B][I]Mam ten program :multi:. A mogłabyś wytłumaczyć mi jak dodajesz te ramki ... co ? A masz polską czy angielską wersję programu ? [/I][/B] Quote
diabelkowa Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 jaak mnie tu dawno nie bylo az wstyd!! :P a widze Yakubbo tu czesty bywalec ;P Quote
Marta_Ares Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Czesc Sylwia wstawaj juz 10.15:mad: :mad: :mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [SIZE=5]BRY[/SIZE] :lol: Łaaa ile nas wredotków odwiedzio :multi::multi: [quote name='Yakubbo']Kule gdzie ty mieszkasz?? Na florydzie?? Ja tu dzis na lyzwach na dwie godziny bylem a ty mi z rolkami wyskakujesz :P Dobranoc [/quote]Mieszkam na Karaibach :evil_lol: Marzeniami... A tak serio to w pięknym i spokojnym miasteczku Grodzisko G. na podkarpaciu :diabloti: [quote name='Marta_Ares']ja tez chce wrescie na rolkach poszalec DOBRANOC SYLWUS :*[/quote]Ja juz dziś nie poszaleję :placz: Spadł w nocy śnieg :placz: [quote name='bonita'][SIZE=6][COLOR=lime]GRATKI[/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: [/quote]Dziękuję :multi: [quote name='g_o_n_i_a']Ja też chce na rolki, tylko niech ktos mnie najpierw nauczy... :p Branoc :cool3:[/quote]Goniu a masz rolki?? :cool3: Nauczę Cię, masz to jak w banku :loveu: Skakanie po chodnikach, uciekanie przed panem władzą... :loveu: [quote name='fidelek2']dzień dobry niedzielnie :multi::multi: zapełniamy pusssssssstttttkkkkiiiiiiiii.......:eviltong: GRATULACJE WCZORAJSZEJ WYGRANEJ!!!!!!!!!!!![/quote]Witam i dziękuję :loveu: [quote name='Kamcia_14'][B][I]Mam ten program :multi:. A mogłabyś wytłumaczyć mi jak dodajesz te ramki ... co ? A masz polską czy angielską wersję programu ? [/I][/B][/quote]Mam angielską wersję. Image->Outside frame...-> ustawiam rozmiar 1 i kolor biały, a później jeszcze raz tylko że z czarnym :cool3: [quote name='diabelkowa']jaak mnie tu dawno nie bylo az wstyd!! :P a widze Yakubbo tu czesty bywalec ;P[/quote]Bo on to porządny człowiek nie to co Ty :diabloti: Mimo wszystko cześć :lol: [quote name='Marta_Ares']Czesc Sylwia wstawaj juz 10.15:mad: :mad: :mad:[/quote]Wstałam wcześniej :watpliwy: Ubieram się do kościoła :p Quote
:: FiGa :: Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Paaaa :calus: Wpadnę po kościele :-P Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No czesc. Widze, ze u Was to ruch od samego ranka. Quote
haska_12 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 A mnie dawno nie było ;) Ale juz jestem i jak bede miała czas to bede was odwiedzac regularnie :p Quote
basia bonnie Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ja też będę regularnie Was odwiedzać :) Quote
Guffi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='ß@$!@']ja też będę regularnie Was odwiedzać :)[/quote] A ja nieregularnie:evil_lol: No dobra, żartowałam:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cześć Małpko [quote name=':: FiGa ::'] Goniu a masz rolki?? :cool3: Nauczę Cię, masz to jak w banku :loveu: Skakanie po chodnikach, uciekanie przed panem władzą... :loveu: [/quote] Nie mam... Jestem ofermą. :eviltong: Nie nadaje się...:eviltong: Quote
Rinuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ale mnie tu dluuugo nie bylo :shake::shake::shake: szukalam Twojej galerii ale nie moglam jej znalezc a dzisiaj patrze ze masz w podpisie link...:roll::roll::roll:ale ze mnie ciemnota:roll::roll::roll: i wracaj juz z tego kosciola :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts