:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a):Aha, no dobra, ale mam nadzieję, że pogodzisz się z nią i będziemy mogli liczyć na jakieś jeszcze fotki:-( . Jesli o pogodzenie chodzi to nie ma problemu, ja nie jestem konfliktową osobą, Jak jadzikowi przejdzie syndrom urażonej dumy to fotki jakieś będą ;) Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale kochany:loveu: Już sama nie wiem dlaczego, ale troche żal mi psiaka:-( Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: - i nie trzeba nic więcej pisać!!!! Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a): Już sama nie wiem dlaczego, ale troche żal mi psiaka:-( wiesz ze mi też :-( Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a):Ale kochany:loveu: Już sama nie wiem dlaczego, ale troche żal mi psiaka:-(:-(:-(:-( Miałam z nim do weta jechać :-( Ale dziś go obejrzałam i wygląda dużo lepiej... tylko to coś na łapach :shake: Zaraz dam tego fotki :roll: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Takie coś ma na łapkach. Nie zarasta mu to wcale sieścią a co gorsza on to cały czas sobie rozgryza :shake: Mam jechac z tym do weta? Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dziwne:hmmmm: Jakby odparzenia:roll: :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Figowa szepcze mu coś do uszka... Po czym... Zastanawiam się co mu powiedziała :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Takie coś ma na łapkach. Nie zarasta mu to wcale sieścią a co gorsza on to cały czas sobie rozgryza :shake: Mam jechac z tym do weta? Ja bym pojechała... [quote name=':: FiGa ::'] Amory z Figową cudną zrobił tu minkę :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Guffi napisał(a):Dziwne:hmmmm: Jakby odparzenia:roll: :shake:Też o tym myślałam, tylko dlaczego on to sobie cały czas rozwala, co też widać na zdjęciu :niewiem: Quote
misiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Super usmiech :evil_lol:.A jakie ząbki bielutkie. [quote name=':: FiGa ::'] Czy tu ktoś się szykuje do pożarcia? ;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nie, no nawet nie próbuję wszystkiego nadrobic. Doszłam pięc stron w tył a tu dzisiejsza data... Powiem tylko CZESC... Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 misiaczek napisał(a):Super usmiech :evil_lol:.A jakie ząbki bielutkie. Czy tu ktoś się szykuje do pożarcia? ;)Dziękujemy za skomentowanie - ODWIEDZINKI ;):multi: Ewa&kumpel napisał(a):Nie, no nawet nie próbuję wszystkiego nadrobic. Doszłam pięc stron w tył a tu dzisiejsza data... Powiem tylko CZESC... Bo dużo sie dziś działo :shake: Niestety... Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 O MATULU!!! Ja widziałam w TEJ GALERII CZARNE ŁABĘDZIE!!! to NIE wrózy NIC DOBREGO!!! Ja mam tak w rodzinie że jak ktoś zobaczy CZARNEGO ŁABĘDZIA to jest jakaś TRAGEDIA!!!matko... ja w to nie wierze.... :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Samturia']O MATULU!!! Ja widziałam w TEJ GALERII CZARNE ŁABĘDZIE!!! to NIE wrózy NIC DOBREGO!!! Ja mam tak w rodzinie że jak ktoś zobaczy CZARNEGO ŁABĘDZIA to jest jakaś TRAGEDIA!!!matko... ja w to nie wierze.... :shake:Tragedia zażegnana... BO... Jadzik dume zakopała i przed chwilką dostałam dłuuuugaśnego smsa w którym przepraszała za swoje dzisiejsze zachowanie... kochani - wierzyć mi się nie chce :mdleje: Quote
Koma Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hej! :multi: Co ja widzę? Psy mordercy :diabloti: Quote
dbsst Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 czesc bardzo mało gadajaca kropkowa mamo :evil_lol: czy mnie sie wydaje czy Fidze wyfigowały dodatkowe piegi :cool3: Quote
Recommended Posts