:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Pianka']Witam:multi: Jaki drapieżnik:cool3: Nowe trendy:multi: A co ona tam ciekawego zaobaczyła?:razz:[/quote] Cwaniakuje, a co! :evil_lol: Ona zawsze tak wybiega na balkon i się drze, psycholek mój :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Heeej :bigcool: Ale fajnie że już jesteście, ze łapka wyleczone i że tatuś sie przekonuje i ze ferie sa :bigcool: Normalnie tylko się cieszyć :bigcool: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :bigcool: Ale fajnie że już jesteście, ze łapka wyleczone i że tatuś sie przekonuje i ze ferie sa :bigcool: Normalnie tylko się cieszyć :bigcool:[/quote]I cieszymy sie a jakże :multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A pewnie ja dzisiaj cały dzień z bananem na mordzie chodze :lol: Chyba czuje wiosne :bigcool: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']A pewnie ja dzisiaj cały dzień z bananem na mordzie chodze :lol: Chyba czuje wiosne :bigcool:[/quote]Ja jestem chora, nie poszłam do szkoły... :shake: [:sweetCyb:] Jutro mam ważne zawody, mam nadzieje że będziecie trzymać kciuki :p A za oknem.... leje... :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No oczywiście że bede 3mała kciuki :D a w co te zawody ?? ja dzisiaj poszłam do szkoł i czuje ze bede chora, no ale ferie są to mi przejdzie zaraz :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [QUOTE] nie poszłam do szkoły... :shake: [:sweetCyb:] [/QUOTE] [B][I]Nie będę ci współczuć ponieważ sama chętnie nie poszłabym do szkoły w poniedziałek :razz:. No ale cóż , przeziębiona nie jestem więc do szkoły trzeba iść :shake:. A szkoda ...[/I][/B] Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Nie będę ci współczuć ponieważ sama chętnie nie poszłabym do szkoły w poniedziałek :razz:. No ale cóż , przeziębiona nie jestem więc do szkoły trzeba iść :shake:. A szkoda ...[/I][/B][/quote] a ja mam dwa tygodnia wolnego:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No oczywiście że bede 3mała kciuki :D a w co te zawody ?? ja dzisiaj poszłam do szkoł i czuje ze bede chora, no ale ferie są to mi przejdzie zaraz :D[/quote]TE zawody to halówka w noge ;) Życzę byś jednak chora nie była, dużo zdrówka :calus: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a ja mam dwa tygodnia wolnego:evil_lol:[/quote]Hiehiehie ja się tam z tego powodu [SIZE=5]bardzo[/SIZE] cieszę... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Nie będę ci współczuć ponieważ sama chętnie nie poszłabym do szkoły w poniedziałek :razz:. No ale cóż , przeziębiona nie jestem więc do szkoły trzeba iść :shake:. A szkoda ...[/I][/B][/quote]Cóż w tej sytuacji współczuć moge tylko ja... Tobie ;) Nie chciałabym żeby ferie w tym momencie mi się kończyły, ooo niee :eviltong: Quote
anka11 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 czesc :D:D jak chcesz to zdrowiej szybko [bo ja bym sie tez cieszyla ze nie chodze do szkoly vbo jestem chora :p] i trzymamy kciuki ;) :kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Teraz juz chce wyzdrowieć.. NIE, ja musze wyzdrowieć, nie mogę być chora na ferie :evil_lol: Tylko żeby ta pogoda jeszcze sie w końcu zdecydowała, bo sama nie wie czy ma być ciepło czy zimno, więc jest na przemian co w rezulacie daje nam pluchę i beznadziejną pogodę :placz: Quote
misiaczek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Mam Cie dość.. [IMG]http://images11.fotosik.pl/30/5819b620a9a2dcc9.jpg[/IMG] [/quote] Śliczna fotka.Figa wygląda tu tak dostojnie :loveu:. Cześć Figa :).I kto tu jest gaduła ;).Żeby foteczki jakies zobaczyć,musiałam się cofnąć 5 stron wstecz :mad:. Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Pianka']O jakieś zawody:cool3: Trymam kciuki:p[/quote] Dziękujem :multi::multi: Jeśli tak wiele osób będzie trzymać kciuki to napewno wygramy :cool3: Z resztą nie wiadomo czy w ogóle zagramy bo skladu brak, wszyscy nagle zrezygnowali, ale jestem dobrej mysli :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='misiaczek']Śliczna fotka.Figa wygląda tu tak dostojnie :loveu:. Cześć Figa :).I kto tu jest gaduła ;).Żeby foteczki jakies zobaczyć,musiałam się cofnąć 5 stron wstecz :mad:.[/quote]To one gadały, nie ja :evil_lol: zaraz jakies fotki się chyba znajdą :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [IMG]http://images11.fotosik.pl/30/2c6d513ddb68a45c.jpg[/IMG] Wystarczy?? :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][IMG]http://images11.fotosik.pl/30/2c6d513ddb68a45c.jpg[/IMG] Wystarczy?? :evil_lol:[/quote] Hej. Dopiero teraz udało mi się Ciebie otworzyc. Tak się wszystko ociąga, że głowa mała. Ślicznośc taka na tym chodniczku i tylko jedna fotka?? Wiem, dzisiaj może byc problem, ale jak jutro czegoś nie dorzucisz, to :mad: hi, hi :lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 A po co więcej, jak i tak nikt nie zajrzy... :roll: Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A po co więcej, jak i tak nikt nie zajrzy... :roll:[/quote] A ja to nikt? Ty niedobra... Jak dziś nikt nie zajrzy to jutro wdepnie... i co i nic nie zobaczy. Tylko jeden fotek... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hej :buzi: Wiesz co dałaś jedną fotke ale i tak jest piękna, bo na jedn ą fotke Figi to sie można godzinami gapić także rozumiesz :D Za wygraną też 3mam kciuki, a co do tej choroby, to mnie zaczyn a coś rozbierać, ale nie mowie narazie mamie bo chce isc we wtorek na 18-nastke do koleżanki :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 kurde dawno mnie tu nie bylo, wybaczacie?? to przez szkole...:angryy: Figa jak zawsze sliczna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts