Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pianka']Witam:multi:
Jaki drapieżnik:cool3:
Nowe trendy:multi:
A co ona tam ciekawego zaobaczyła?:razz:[/quote]
Cwaniakuje, a co! :evil_lol: Ona zawsze tak wybiega na balkon i się drze, psycholek mój :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :bigcool:
Ale fajnie że już jesteście, ze łapka wyleczone i że tatuś sie przekonuje i ze ferie sa :bigcool:
Normalnie tylko się cieszyć :bigcool:[/quote]I cieszymy sie a jakże :multi::multi:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']A pewnie ja dzisiaj cały dzień z bananem na mordzie chodze :lol:
Chyba czuje wiosne :bigcool:[/quote]Ja jestem chora, nie poszłam do szkoły... :shake: [:sweetCyb:]
Jutro mam ważne zawody, mam nadzieje że będziecie trzymać kciuki :p
A za oknem.... leje... :placz:

Guest Kamcia_14
Posted

[QUOTE] nie poszłam do szkoły... :shake: [:sweetCyb:] [/QUOTE]

[B][I]Nie będę ci współczuć ponieważ sama chętnie nie poszłabym do szkoły w poniedziałek :razz:. No ale cóż , przeziębiona nie jestem więc do szkoły trzeba iść :shake:. A szkoda ...[/I][/B]

Posted

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Nie będę ci współczuć ponieważ sama chętnie nie poszłabym do szkoły w poniedziałek :razz:. No ale cóż , przeziębiona nie jestem więc do szkoły trzeba iść :shake:. A szkoda ...[/I][/B][/quote]
a ja mam dwa tygodnia wolnego:evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No oczywiście że bede 3mała kciuki :D
a w co te zawody ??
ja dzisiaj poszłam do szkoł i czuje ze bede chora, no ale ferie są to mi przejdzie zaraz :D[/quote]TE zawody to halówka w noge ;)

Życzę byś jednak chora nie była, dużo zdrówka :calus:

Posted

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Nie będę ci współczuć ponieważ sama chętnie nie poszłabym do szkoły w poniedziałek :razz:. No ale cóż , przeziębiona nie jestem więc do szkoły trzeba iść :shake:. A szkoda ...[/I][/B][/quote]Cóż w tej sytuacji współczuć moge tylko ja... Tobie ;) Nie chciałabym żeby ferie w tym momencie mi się kończyły, ooo niee :eviltong:

Posted

Teraz juz chce wyzdrowieć.. NIE, ja musze wyzdrowieć, nie mogę być chora na ferie :evil_lol:
Tylko żeby ta pogoda jeszcze sie w końcu zdecydowała, bo sama nie wie czy ma być ciepło czy zimno, więc jest na przemian co w rezulacie daje nam pluchę i beznadziejną pogodę :placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Mam Cie dość..
[IMG]http://images11.fotosik.pl/30/5819b620a9a2dcc9.jpg[/IMG]
[/quote]
Śliczna fotka.Figa wygląda tu tak dostojnie :loveu:.

Cześć Figa :).I kto tu jest gaduła ;).Żeby foteczki jakies zobaczyć,musiałam się cofnąć 5 stron wstecz :mad:.

Posted

[quote name='Pianka']O jakieś zawody:cool3:
Trymam kciuki:p[/quote]
Dziękujem :multi::multi:
Jeśli tak wiele osób będzie trzymać kciuki to napewno wygramy :cool3: Z resztą nie wiadomo czy w ogóle zagramy bo skladu brak, wszyscy nagle zrezygnowali, ale jestem dobrej mysli :loveu:

Posted

[quote name='misiaczek']Śliczna fotka.Figa wygląda tu tak dostojnie :loveu:.

Cześć Figa :).I kto tu jest gaduła ;).Żeby foteczki jakies zobaczyć,musiałam się cofnąć 5 stron wstecz :mad:.[/quote]To one gadały, nie ja :evil_lol:
zaraz jakies fotki się chyba znajdą :cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][IMG]http://images11.fotosik.pl/30/2c6d513ddb68a45c.jpg[/IMG]

Wystarczy?? :evil_lol:[/quote]

Hej.
Dopiero teraz udało mi się Ciebie otworzyc. Tak się wszystko ociąga, że głowa mała.

Ślicznośc taka na tym chodniczku i tylko jedna fotka??

Wiem, dzisiaj może byc problem, ale jak jutro czegoś nie dorzucisz, to :mad:

hi, hi :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A po co więcej, jak i tak nikt nie zajrzy... :roll:[/quote]

A ja to nikt? Ty niedobra...

Jak dziś nikt nie zajrzy to jutro wdepnie... i co i nic nie zobaczy. Tylko jeden fotek...

Posted

Hej :buzi:
Wiesz co dałaś jedną fotke ale i tak jest piękna, bo na jedn ą fotke Figi to sie można godzinami gapić także rozumiesz :D
Za wygraną też 3mam kciuki, a co do tej choroby, to mnie zaczyn a coś rozbierać, ale nie mowie narazie mamie bo chce isc we wtorek na 18-nastke do koleżanki :diabloti: