Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siemacie :multi:
No oczywiscie ze zyje :diabloti:
I lezak nie byl potrzebny :mad: :mad: :mad:

Ogladalismy sobie dzis skok, wszyscy wiedza jaki :evil_lol:

Zajrze jutro z fotkami i poodwiedzam wasze nagadane galeryjki :loveu: Juz czuje dreszczyk emocji :evil_lol:
Dobrej nocy zyczymy :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
No oczywiscie ze zyje :diabloti:
I lezak nie byl potrzebny :mad: :mad: :mad: [/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiedziałam, że przeżyjesz :multi::loveu::evil_lol:

Dobranoc:)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Skonczylam salatke gyrosa przed chwila i siedzi juz w lodowce :multi: [/QUOTE]

uwielbiam tą sałatkę :loveu:

no to najważniejsze, że żyjesz... :evil_lol::evil_lol:

ale ta czekolada jest wypasista :loveu: oczywiście, u nas tego nie ma :mad:

a to co czytam o Figowej i gościach to jak Ciapulec.. jak goście wychodzą, to go przytrzymuję... ale jak kogoś nie lubi to jest wredny.. czyli robi słodkie oczka, brzuszek pokazuje, a jak ktoś zrobi krzywy ruch to pokazuje zęby :roll::roll:
a już tragedia, jak koło mnie ktoś przejdzie, stanie nade mną itp. to wtedy już wesoło nie jest, bo wyskakuje nie wiadomo skąd z zębami... na szczęście to ja od razu reaguję i jak widzę, że ktoś robi coś czego nie powinien to krzyczę STÓJ.... ale goście to mają refleks :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Angi']też go oglądałam :evil_lol:[/QUOTE]Wszyscy ogladali :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiedziałam, że przeżyjesz :multi::loveu::evil_lol:

Dobranoc:)[/QUOTE]Tak latwo sie mnie nie pozbedziecie :evil_lol:

[quote name='kalyna']uwielbiam tą sałatkę :loveu:

no to najważniejsze, że żyjesz... :evil_lol::evil_lol:

ale ta czekolada jest wypasista :loveu: oczywiście, u nas tego nie ma :mad:

a to co czytam o Figowej i gościach to jak Ciapulec.. jak goście wychodzą, to go przytrzymuję... ale jak kogoś nie lubi to jest wredny.. czyli robi słodkie oczka, brzuszek pokazuje, a jak ktoś zrobi krzywy ruch to pokazuje zęby :roll::roll:
a już tragedia, jak koło mnie ktoś przejdzie, stanie nade mną itp. to wtedy już wesoło nie jest, bo wyskakuje nie wiadomo skąd z zębami... na szczęście to ja od razu reaguję i jak widzę, że ktoś robi coś czego nie powinien to krzyczę STÓJ.... ale goście to mają refleks :diabloti::diabloti:[/QUOTE]Na sympatie Ciapulca trzeba zasluzyc, to lubie :evil_lol:
Chociaz pewnie zmienilabym zdanie gdybym na wlasnej skorze tego doswiadczyla :evil_lol:

[quote name='Ada_Mirra']Wrociiila :loveu: to dzisiaj zdjecia :jupi:[/QUOTE]Tak, dzisiaj :grins:

[quote name='Angi']bo to polska, tutaj nie mam nawet coli vaniliowej :(

ale ja mam :evil_lol:[/QUOTE]Cola vaniliowa? :mdleje: Da sie to pic? :evil_lol:

[quote name='magdabroy']No i gdzie te foty? :mad:[/QUOTE]
Dzis sie jeszcze nie skonczylo :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']da, da :D

ale tylko zimną :P[/QUOTE]
Ja zwyklej coli (poza ta rozrzedzona z McDonalda) nie lubie pic :eviltong: Calymi dniami wlewam w siebie mleko-mineralna-ew Volvic:loveu: z nutka owocow lesnych mmm :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Na sympatie Ciapulca trzeba zasluzyc, to lubie :evil_lol:
Chociaz pewnie zmienilabym zdanie gdybym na wlasnej skorze tego doswiadczyla :evil_lol:

[/QUOTE]

spokojnie.. odpukać nikogo nie ugryzł ;) ale nastraszył już wielu....
a to wszystko wina tego, że nikt poważnie go nie traktuje :evil_lol:

no i gdzie te fotki ??
:mad:

pewnie wstawi tuż przed 0.00 :roll:

Posted

Mam dla was az 3! zdjecia :oops:
Aparat zostal w aucie, a teraz nie chce mi sie po niego schodzic :diabloti:
Madziu, wybacz... :(

Jesz cos? :razz:
[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0035-1.jpg[/IMG]

Jeeeesz! Daj mi daj mi daaaaaaj!!!!
[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0043-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0037-1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nath'][URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0043-1.jpg[/URL]
Ojjj :loveu: Cudowna mordka :D[/QUOTE]Tak :loveu:

[quote name='Ptysiak']Hi hi :cool1:

[URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0035-1.jpg[/URL] daj mi go :loveu:[/QUOTE]
Wez :evil_lol: Duzo to to nie potrzebuje :evil_lol: Miche zarcia i ciaglego miziania, w przeciwnym wypadku bedzie siedzial obok i darl jape, to wszystko :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']O prosze, kobieta bez serca jestes :evil_lol: Prezent kupiony z wiedza iz nie trafi w gusta, ba, bedzie [B]bardzo[/B] niechciany :evil_lol: Tak mysle co ja moglabym mojemu kupic w podobny desen i...

Figowa dalej ostro sie drapie, skora natomiast jej zbladla na szczescie. RC juz mam upatrzony na necie, na szczescie kosztuje tylko dyche wiecej niz obecny, wiec bez bolu serca mozemy przerzucic sie na Hypo. Jak bede widziec ze worek nam sie konczy to zamowie i zobaczymy czy cos to zmieni.
Myslalam tez by zamowic juz teraz i probowac podawac Figowej jedno i Marcelkowi drugie, ale u nas to nie przejdzie... Niby psy pilnuja swoich misek, ale nigdy nie zjadaja wszystkigo na raz, a jak ktores skonczy wczesniej to podjada drugiemu :evil_lol:[/QUOTE]

Wiem :diabloti: ale za to zawsze dotrzymuję słowa :p a że wtedy mu obiecałam, że kupię mu w prezencie jakąś obciachową, najlepiej różową zawieszkę, to przecież musiałam to zrobić :diabloti: prosiak jeździ z nami już co najmniej rok :p
I co wymyśliłaś? :cool3:

Więc u was to w zasadzie żaden problem przerzucić się na hypo ;) a Figa dostała sterydy? Sara dostawała w zastrzykach, żeby tą alergię zahamować, zanim się wykluczy alergen (którym do tej pory nie wiem, co jest...). Jak zdarza im się wymieniać michami, to nie ryzykuj, bo grunt to CAŁKOWITE wykluczenie z diety alergenu. My dostaliśmy zalecenie ZERO jedzenia czegokolwiek poza tą jedną konkretną karmą. Po jakimś czasie jak już nie ma żadnych objawów alergii, można wprowadzić jakieś żarełko i obserwować czy nic się po nim nie będzie działo ;)