Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Chyba jak wszyscy :roll: Teraz najbardziej martwi mnie to, że Teoś będzie się chował z daleka od ciotek, wujków, dziadków, kuzynostwa :-([/QUOTE]Ale napewno pocieszajace jest to ze uczac sie tu bedzie mogl byc spokojny o swoja przyszlosc... A rodzine zawsze mozna odwiedzac.... choc wiem ze to nie to samo co miec ich caly czas blisko.

[quote name='kalyna']Marcelek uwielbia być w centrum zainteresowania :loveu:
ehhh ale on Ci gwiazdorzy :D

a Mia to bardzo mądra kocica :)[/QUOTE]

Oj tak, jest potwornie zazdrosny o wszelkie zainteresowanie innymi stworzeniami :evil_lol: Od razu pakuje sie na kolana i domaga zwrocenia na swiebie uwagi :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ale napewno pocieszajace jest to ze uczac sie tu bedzie mogl byc spokojny o swoja przyszlosc... A rodzine zawsze mozna odwiedzac.... choc wiem ze to nie to samo co miec ich caly czas blisko.
[/QUOTE]

Teraz będę miała rok bez wizyty w PL, to będzie najdłuższa okres czasu :/ Byłam na święta w grudniu i teraz też pojedziemy dopiero w grudniu :( Jakoś to przetrzymam, już się marzec kończy ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Oj tak, jest potwornie zazdrosny o wszelkie zainteresowanie innymi stworzeniami :evil_lol: Od razu pakuje sie na kolana i domaga zwrocenia na swiebie uwagi :evil_lol:[/QUOTE]

tez mam takiego jednego zazdrosnika i postepuje tak samo;)

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz będę miała rok bez wizyty w PL, to będzie najdłuższa okres czasu :/ Byłam na święta w grudniu i teraz też pojedziemy dopiero w grudniu :( Jakoś to przetrzymam, już się marzec kończy ;)[/QUOTE]Czas szybko zleci, zobaczysz... Nim sie onejrzysz bedziesz z wozeczkiem jezdzic na spacery... i pojedziesz do PL... a pozniej kolejne mrugniecie okiem i Teos bedzie pierwsze dziewczyny do domu przyprowadzal :diabloti:

[quote name='ania90']tez mam takiego jednego zazdrosnika i postepuje tak samo;)[/QUOTE]
Jakos walczyc o swoje trzeba :lol:

Posted

[url]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_9025.jpg[/url]
wybacz Marcel, jakbym wiedziała, że tak wyjesz za mną wpadłabym tu wcześniej xD
Buziak w mechatą mordkę :*
Pozdrawiamy wiosennie :)

Posted

No to zbieraj na ten motor :evil_lol: Albo wpadaj do mnie, bo ja sprezentowałam mężowi na święta jednoślad. Co to za siedzenie na GG zamiast na dogo :mad::eviltong:

Posted

TZ mowi ze mam czas wiec nie nakrecam sie na to moto :roll: Ale nie macie pojecia jak mnie rozwala jak ide sobie ulica i slysze to wycie... Pierwsze cieple dni, wszyscy wyciagaja jednoslady... mamoooo :placz:

Siedzenie na gg? Na dogo tez przeciez jestem! I... Nie lubie monologow, moze to dlatego :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']TZ mowi ze mam czas wiec nie nakrecam sie na to moto :roll: Ale nie macie pojecia jak mnie rozwala jak ide sobie ulica i slysze to wycie... Pierwsze cieple dni, wszyscy wyciagaja jednoslady... mamoooo :placz:

Siedzenie na gg? Na dogo tez przeciez jestem! I... Nie lubie monologow, moze to dlatego :eviltong:[/QUOTE]

To fakt, teraz się pokazało dużo pięknych maszyn na drodze ;) Ja już znalazłam kupca na mojego quada, za miesiąc się rozstajemy :(:(:(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ojej, czemu? :( Kupujecie lepszego? :evil_lol:[/QUOTE]

Odkąd wiem, że jestem w ciąży to na niego nie wsiadłam. Boję się, bo jednak w terenie są duże wibracje. A po asfalcie to żadna frajda jeździć :( I jak się Teoś urodzi, to też nie będzie kiedy jeżdzić. Więc doszliśmy do wniosku, że trzymać go i płacić, a nikt na nim nie będzie jeżdził mija się z celem. A jak już Teoś podrośnie i znajdziemy jakiś fotelik do zamontowania na quadzie, to będę jeździć tym od Bogdana, bo on ma motor, więc na dwóch maszynach naraz nie będzie jeździł ;)

Posted

No a co ;) Już to widzę jak będzie miał kilka lat i będzie mu trzeba kupić prywatną maszynę :loveu: Tatuś zadba, żeby jego syn miał świra na punkcie motoryzacji jak i on :)

Posted

Zostalismy dzis przylapani z Marcelkiem :evil_lol: Na wspolnym wpedzaniu sie w lenistwo... czyli popoludniowa drzemka :loveu:

[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/Zdjcie0078-1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Zostalismy dzis przylapani z Marcelkiem :evil_lol: Na wspolnym wpedzaniu sie w lenistwo... czyli popoludniowa drzemka :loveu:

[URL="http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/Zdjcie0078-1.jpg"]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/Zdjcie0078-1.jpg [/URL][/QUOTE]

Fajna fota :p Tylko następnym razem, do większego łóżka i Figową pod drugą pachę :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Fajna fota :p Tylko następnym razem, do większego łóżka i Figową pod drugą pachę :evil_lol:[/QUOTE]Nikt nie planowal spania, ale jak Marcelek wskoczyl i sie wtulil... :oops:
A psy na lozko nie maja wstepu, o :mad:

[quote name='Kaja10014'][url]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/Zdjcie0078-1.jpg[/url]
jak słodko :loveu:[/QUOTE]
;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Detka :D Ech az dziwne ale... tesknilam! :lol: :calus:
Rozgryzlam. Ale i tak zle i tak niedobrze bo kocham ta krotka glebie :loveu: A na f22 tego nie osiagniesz :oops: Damy rade :diablti: Na tele mam ostre nosy i piekna glebie, jest dopsz :evil_lol:
Ciesze sie czytajac slowa pochwaly od Ciebie :multi:
A modele moi sa wybredni niesamowicie.... wiec roznie to bywa :D[/QUOTE]

no hejcia, też tęskniłam, ale tak tyci tyci :diabloti: Nieee no, nie mam czasu na dogo, nie mam Internetu w akademiku, jak jestem w domu wpadam tutaj i widzę, że dajesz znaki życia to też się odzywam :)
Ja nie pamiętam kiedy fociłam tak dla przyjemności, dla siebie. Stoję w miejscu, dlatego tym bardziej zazdroszczę tych stworów. ;)

A! I szok, że pamiętasz "dętkę" :)
Pozdrowionka ;)