Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avaloth']Ja Ci pozwalam:cool3::diabloti:[/QUOTE]

[quote name='nicnasile']Ja też :evil_lol: Bo Figa zamula! Pewnie sprzątają... ale ile można :roll: :-P[/QUOTE]

Poczekam na zgodę Figi :eviltong: Szkoda tylko, że nie będę mogła zobaczyć jej miny na własne oczy jak jej coś napiszę :evil_lol:

Posted

Nikkor 55-200. Już się nie mogę doczekać aż go będę miała.
Nie wkurzyłam Cię? Myślałam, że to drażliwy temat dla Ciebie, bo też byś chciała kupić?!

Posted

Woooow, to swietnie :multi:
DLaczego mialabym sie wkurzac? Nie jestem dzieckiem ktoro z zazdrosci zacznie rzucac zabawkami :evil_lol: A ja tez kupie... w swoim czasie ;) Bardziej zalezy mi teraz na tym by brykac motorem a na to mam juz prawie pelna sumke ;)

Posted

Łał, gratuluje :) pochwal się motorem jak już kupisz.
Ja zawsze byłam przeciwniczką jeżdżenia na czymś takim, ale koleżanka sobie rok temu kupiła skuter i odkąd zaczęłam z nią jeździć z przymusu(co prawda jako pasażer ale zawsze) to mi się strasznie spodobało xd

Posted

Ja motoru nie mam i raczej nie będę mieć. Lubię szybką jazdę i wiem, że na motorze szybko mogłabym stracić życie.

Ale ma coś takiego:

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/3751/dsc03758i.jpg[/IMG]

I też mam niezłą frajdę jak na quadzie jeżdże ;)

Posted

wow, widzę, że o poważnym sprzęcie tutaj rozmawiacie. Ja tam tylko samochody, bo motory mi nie leżą.. a na quadzie to nigdy nie miałam okazji śmigać i nawet nie wiem czy zdecydowałabym się. Za to uwielbiam samochodami jeździć :)
**
a co do sprzętu to ja zbieram na lustrzankę któryś rok i jeszcze trochę muszę uzbierać... bo rodzice zapowiedzieli, że ani grosza nie dołożą.. szkoda, ale wiadomo jak za moje będzie to bardziej dbać będę i będzie to baaardzo przemyślana decyzja :) mimo to ja i tak dbam o wszystko.... a każdą najmniejszą rysę przeżywam kilka dni i sobie wybaczyć nie mogę :D

Posted

[quote name='kalyna']wow, widzę, że o poważnym sprzęcie tutaj rozmawiacie. Ja tam tylko samochody, bo motory mi nie leżą.. a na quadzie to nigdy nie miałam okazji śmigać i nawet nie wiem czy zdecydowałabym się. Za to uwielbiam samochodami jeździć :)
**
a co do sprzętu to ja zbieram na lustrzankę któryś rok i jeszcze trochę muszę uzbierać... bo rodzice zapowiedzieli, że ani grosza nie dołożą.. szkoda, ale wiadomo jak za moje będzie to bardziej dbać będę i będzie to baaardzo przemyślana decyzja :) mimo to ja i tak dbam o wszystko.... a każdą najmniejszą rysę przeżywam kilka dni i sobie wybaczyć nie mogę :D[/QUOTE]

Ja wcześniej też na quadzie nie jeździłam. To troszkę dziwna historia, bo my najpierw kupiliśmy, a potem mój mąż uczył mnie na nim jeździć. Biegi i sprzęgło jak w motorze, więc problemu bym nie miała jakbym teraz musiała na motor usiąść ;)
Co do lustrzanki, to zbieraj zbieraj. Ja miała cyfrówkę i dopóki działała, to nawet nie myślałam o lustrzance. Ale pech (szczęście :D) chciał, że cyfrówka się popsuła i była okazja, żeby kupić coś lepszego. I nie żałuję. To był bardzo dobry wybór ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Co do lustrzanki, to zbieraj zbieraj. Ja miała cyfrówkę i dopóki działała, to nawet nie myślałam o lustrzance. Ale pech (szczęście :D) chciał, że cyfrówka się popsuła i była okazja, żeby kupić coś lepszego. I nie żałuję. To był bardzo dobry wybór ;)[/QUOTE]
ja się cały czas obawiam, że jak kupię lustrzankę i nie będę umiała zdjęć robić to tylko nie potrzebnie tyle pieniędzy wydam....i wstyd, że ohoho :(
no moja cyfrówka odpukać działa bez zarzutu. I parę razy zdarzyło się zawiesić, ale już jest ok, chyba się przegrzała :D

Posted

[quote name='magdabroy']Dasz sobie radę ;) Ja narazie też ciągle się uczę obsługiwać ten mój aparacik. Na tą chwilę wiem, że nie wykorzystuję jej w 100%, ale staram się ;)[/QUOTE]
ale nie martwcie się, bo jak będę kupować za parę lat to będę Was pytać na co zwrócić uwagę, a potem o rady w użytkowaniu :) bo ja na razie to zielona jestem :D
**
trochę off robimy.. ale Figa nam wybaczy :D

Posted

motor :loveu: Z moim tatą mamy niecny plan kupna motoru :evil_lol: mama nie może się dowiedzieć, hahaha.

[COLOR=white]a tak poza tym to ja już nie piję! :placz:
[/COLOR]

Posted

a ostatnio miałam napisać jak pisałyście o tym kredycie...
wykładowca nam mówił, że pierwsze co robimy jak jedziemy za granicę to bierzemy coś na raty. I je szybko spłacamy, abyśmy mieli wypłacalność i wtedy szybciej kredyt się dostanie... więc jedynie tylko top mogę wam podpowiedzieć :)

Posted

[B]Figulacia, bazarek dla naszych dalmatyńczyków:[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209452-Dok%C5%82adamy-fanty!-Na-pokrycie-d%C5%82ugu-w-lecznicy.-do-23.06[/url]

Posted

[quote name='magdabroy']A prawko na motor masz?? Bo do tej pory znam tylko jedną kobietę, która ma prawko na motor.[/QUOTE]To bedziesz znala druga :diabloti:
Na chwilke obecna mam uzibierane wlasnie na prawko i czesciowo na motor. Takze motor w nastepnym sezonie dopiero :placz:

[quote name='Avaloth']Łał, gratuluje :) pochwal się motorem jak już kupisz.
Ja zawsze byłam przeciwniczką jeżdżenia na czymś takim, ale koleżanka sobie rok temu kupiła skuter i odkąd zaczęłam z nią jeździć z przymusu(co prawda jako pasażer ale zawsze) to mi się strasznie spodobało xd[/QUOTE]Nie wiesz co dobre :diabloti:

[quote name='magdabroy']Ja motoru nie mam i raczej nie będę mieć. Lubię szybką jazdę i wiem, że na motorze szybko mogłabym stracić życie.

Ale ma coś takiego:

[url]http://img148.imageshack.us/img148/3751/dsc03758i.jpg[/url]

I też mam niezłą frajdę jak na quadzie jeżdże ;)[/QUOTE]
Laaaaal to tez jest cudowne! :) Ja jezdzilam takim wiekszym i niestety tylko wyporzyczonym, po lesie, rozne hopki byly i takie tam bajery, swietna sprawa :loveu: A do tego doliczyc mozna tez skuter wodny - jak sa takie srednie fale to frajda jest nie do opisania :multi:

xxxxxxxxxxxx

Posted

[quote name='kalyna']wow, widzę, że o poważnym sprzęcie tutaj rozmawiacie. Ja tam tylko samochody, bo motory mi nie leżą.. a na quadzie to nigdy nie miałam okazji śmigać i nawet nie wiem czy zdecydowałabym się. Za to uwielbiam samochodami jeździć :)
**
a co do sprzętu to ja zbieram na lustrzankę któryś rok i jeszcze trochę muszę uzbierać... bo rodzice zapowiedzieli, że ani grosza nie dołożą.. szkoda, ale wiadomo jak za moje będzie to bardziej dbać będę i będzie to baaardzo przemyślana decyzja :) mimo to ja i tak dbam o wszystko.... a każdą najmniejszą rysę przeżywam kilka dni i sobie wybaczyć nie mogę :D[/QUOTE]Ja tez uwielbiam jezdzic samochodem ;) Ale po jakims czasie zaczelam czuc niedosyt :diabloti: A wlasciwie to od zawsze chcialam miec prawko na motor, zanim myslalam o aucie ;) Jednak wiadomo - prawko na auto bardziej sie przydaje ;)

To moze oddam Ci mojego nikosia bo on biedny przechlapane ma :grins:
[quote name='magdabroy']Ja wcześniej też na quadzie nie jeździłam. To troszkę dziwna historia, bo my najpierw kupiliśmy, a potem mój mąż uczył mnie na nim jeździć. Biegi i sprzęgło jak w motorze, więc problemu bym nie miała jakbym teraz musiała na motor usiąść ;)
Co do lustrzanki, to zbieraj zbieraj. Ja miała cyfrówkę i dopóki działała, to nawet nie myślałam o lustrzance. Ale pech (szczęście :D) chciał, że cyfrówka się popsuła i była okazja, żeby kupić coś lepszego. I nie żałuję. To był bardzo dobry wybór [/QUOTE]Ja tam z lezka w oku patrze na moja pierwsza cyfrowke :evil_lol: Od niej w koncu sie to zaczelo ;)

[quote name='kalyna']ja się cały czas obawiam, że jak kupię lustrzankę i nie będę umiała zdjęć robić to tylko nie potrzebnie tyle pieniędzy wydam....i wstyd, że ohoho
no moja cyfrówka odpukać działa bez zarzutu. I parę razy zdarzyło się zawiesić, ale już jest ok, chyba się przegrzała [/QUOTE]Nauczysz sie ;) Wszystko z czasem ;)

[quote name='magdabroy']Wybaczy wybaczy :D Prawda Figa? [/QUOTE]
:mad: :mad: :mad: :mad:
oj no oczywiscie ze wybacze :diabloti: :loveu:
[quote name='nicnasile']motor :loveu: Z moim tatą mamy niecny plan kupna motoru :evil_lol: mama nie może się dowiedzieć, hahaha.

[COLOR=white]a tak poza tym to ja już nie piję! :placz:
[/COLOR][/QUOTE]Dacie rade! :evil_lol:

Ojejjj, co sie stalo? :lol:

[quote name='kalyna']a ostatnio miałam napisać jak pisałyście o tym kredycie...
wykładowca nam mówił, że pierwsze co robimy jak jedziemy za granicę to bierzemy coś na raty. I je szybko spłacamy, abyśmy mieli wypłacalność i wtedy szybciej kredyt się dostanie... więc jedynie tylko top mogę wam podpowiedzieć :)[/QUOTE]Tak tez zrobilismy ;)

[quote name='Vilena'][B]Figulacia, bazarek dla naszych dalmatyńczyków:[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209452-Dok%C5%82adamy-fanty!-Na-pokrycie-d%C5%82ugu-w-lecznicy.-do-23.06[/url][/QUOTE]
Zajrze ;)
[quote name='Chantell']oo quada widzę
dawaj więcej fotek psiurów co?[/QUOTE]
Nie mam :grins: