:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Ale żeście się rozgadały :shake::eviltong:...... :lol!: Wczoraj strasznie, dlatego poszłam :grins:. I jak na zawodach? Co to jakiś taniec na wywoływanie deszczu? :evil_lol:[/quote]Dla nich powiedzenie że cisza jest złotem jest obce :evil_lol: No powieeeeeeedz :placz: Ok ;) Godowy :diabloti: [quote name='agaciaaa']Oj nie marudź i tak jest suuuuuper :lol: A jak tam Ruda po sterylce? :razz: Cudnie tak wyglądają razem :loveu: Kciukamy :kciuki:[/quote]Łeeeeeee... :placz::placz::placz: Szwy juz jej powoli odpadają, ona szaleje i sysko w porządeczku :) Nie wyobrażam sobie by mieć w domu 1 ciura :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Dla nich powiedzenie że cisza jest złotem jest obce :evil_lol: No powieeeeeeedz :placz: Ok ;) Godowy :diabloti: Nie wyobrażam sobie by mieć w domu 1 ciura :loveu:[/quote] :lol: Nieee :lookarou::eviltong:. To dobrze :>. Możliwe :p. Dobrze że tylko ciura :lol::eviltong::evil_lol:. Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Szarik']Cześć Figowa! :handy: :evil_lol:[/quote]Cześć Szarkowa:handy: [quote name='Karolina_Nett']:lol: Nieee :lookarou::eviltong:. To dobrze :>. Możliwe :p. Dobrze że tylko ciura :lol::eviltong::evil_lol:.[/quote]Mów :mad: A co miałabym sobie wyobrażać? :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Figa i jak po zawodach xD? Wogole to ja niestety niedam rady kasy na kropka- mam niestety inne wydatki, ale chyba jeszcze beda jakies bazarki od ciebie prawda :placz: Quote
Karolina_Nett Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Co mam mówić? Powiem jak obiecasz! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Nerul nie szkodzi ;) Zawody? OK. Wygrałysmy ;) Karolcia, no dobra, obiecuję :watpliwy: Ale jesli chodzi tu o fotki miśka to niestety, nie byłam u niego dziś. Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [COLOR=Magenta][U][B]Wybiera się z Was ktoś na premierę HP7? ;) [/B][/U][/COLOR] Quote
Coffee&Nera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 JA JA JA JA xDDDD Opowiem juz ci obiecałam xD A bedziesz figowa na wystawie w Rzeszowie albo chociazby w Jarosławiu? ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Nerul']JA JA JA JA xDDDD Opowiem juz ci obiecałam xD A bedziesz figowa na wystawie w Rzeszowie albo chociazby w Jarosławiu? ;)[/quote]Ale mi chodzi o książkę :placz: Chce ją mieć już za kilka godzin :placz: Nie wiem czy będę na tych wystawach ;) [quote name='Pianka']Nie zaniedbuj Misia:mad:[/quote]Obiecuję jutro do niego iść :oops::oops: Ale nie wiem czy zdjęcia będą, bo kuzynka mi dziś zalała aparat i suszy się na kaloryferze :lol: Quote
Pianka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name=':: FiGa ::'] Obiecuję jutro do niego iść :oops::oops: Ale nie wiem czy zdjęcia będą, bo kuzynka mi dziś zalała aparat i suszy się na kaloryferze :lol:[/quote] jasne, jasne, juz ci wierze:shake: Quote
Pianka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Chcesz dowodów?[/quote] nooo.....:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czeeeść gaduły :P Gratulacje wygranej !! :) a i nie mów do mnie dziecko :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Monika - wpadaj :diabloti: Edysiu - dobrze dziecinko :calus: Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ha, jednak jadę na premierę :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Chociaż właściwie dziecinka to nawet fajnie brzmi :loveu: ja tes chcem na premiere !! Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Dziecinka :diabloti: To wpadaj do rzeszowa ^^ o 24 punkt empik ^^ Quote
Karolina_Nett Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Karolcia, no dobra, obiecuję :watpliwy: Ale jesli chodzi tu o fotki miśka to niestety, nie byłam u niego dziś.[/quote] Złamałaś obietnicę, ty maupo ty :placz::-x. Quote
Coffee&Nera Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Figa bedziesz ! Jezu spotkajmy sie tam- ja bede na bank... ale Empik Graffikowy? Jak ja cie tam rozpoznam xD? Quote
psiulka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [I]Ej Sylwia, ja nie będę mieć książki o 24 :( :( A już było wszystko na bank, a tu tak wyszło :( I będe mieć dopiero jutro rano :([/I] [I]Miłej zabawy w Empiku![/I] Quote
agaciaaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Łeeeeeee... :placz::placz::placz: Szwy juz jej powoli odpadają, ona szaleje i sysko w porządeczku :) Nie wyobrażam sobie by mieć w domu 1 ciura :loveu:[/quote] Nie płakaj, następnym razem będzie lepiej :lol: To suuuper :loveu: Noo one chyba nie lubią samotności ;) nie znam sie, ale tak mi sie wydaje ;) Gratuluje wygranej :lol: Quote
Szarik Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :handy: Cześć Sylwia! :handy: Tylko nie zdradzaj zakończenia, ani szczegułów, bo Cię... zabiję! Quote
Recommended Posts