agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Rozumiem, że te zdjęcia będą z dedykacją... dla najlepszej ciotki :siara:[/quote] oczywiście że tak :loveu: jeśli wyjdą :razz: jutro kupuje jogurcik :diabloti: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] :eek2::eek2: Kto tam? :cool3:[/quote] Co taki szok :evil_lol: Święty mikołaj :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='agaciaaa']oczywiście że tak :loveu: jeśli wyjdą :razz: jutro kupuje jogurcik :diabloti:[/quote]Buhahah teraz wszędzie będa językowe akrobacje pokazywane :evil_lol: Czekam niecierpliwie na efekty :multi: A z Sarunią i jej minkami to będzie [B]COŚ[/B] :diabloti::evil_lol: [quote name='luzia']Co taki szok :evil_lol: Święty mikołaj :diabloti:[/quote]Szooook? :siara: Bo taki zdziw na raz... :eviltong: Wooo,a co mi przzyniosłeś? :multi: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Buhahah teraz wszędzie będa językowe akrobacje pokazywane :evil_lol: Czekam niecierpliwie na efekty :multi: A z Sarunią i jej minkami to będzie [B]COŚ[/B] :diabloti::evil_lol:[/quote] Mi sie na pewno nie uda :evil_lol: nooo ale spróbuje :cool3: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Szooook? :siara: Bo taki zdziw na raz... :eviltong: Wooo,a co mi przzyniosłeś? :multi:[/quote] Ale dlaczego zdziw :eviltong: A byłaś grzeczna...:cool3: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [url]http://i9.tinypic.com/73c4x2c.jpg[/url] Uwielbiam takie ujęcia :loveu::loveu: Chciałam zrobić podobne Kaji, ale mi nie wyszło :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Cześć Figa !!!! :razz: Sprawdzałaś co mówią kropki Figi ? :Razz: w końcu wycieczki krowoznawcze...:oops: może tam jaki rzymianin jest :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Mi sie na pewno nie uda :evil_lol: nooo ale spróbuje :cool3:[/quote]Uda uda, wierze w Ciebie :evil_lol::evil_lol: [quote name='luzia']Ale dlaczego zdziw :eviltong: A byłaś grzeczna...:cool3:[/quote]Bo... bo tak! :evil_lol: Jaaa miałabym być niegrzeczna? Zapytaj Agaci :lol::evil_lol::evil_lol: Jestem grzecznym gothusiem :loveu: [quote name='BBeta'][URL]http://i9.tinypic.com/73c4x2c.jpg[/URL] Uwielbiam takie ujęcia :loveu::loveu: Chciałam zrobić podobne Kaji, ale mi nie wyszło :diabloti:[/quote]Widocznie nie miałaś przekonywujacej szyneczki przy sobie :eviltong: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć Figa !!!! :razz: Sprawdzałaś co mówią kropki Figi ? :Razz: w końcu wycieczki krowoznawcze...:oops: może tam jaki rzymianin jest :cool3:[/quote]Nie sprawdzałam :eviltong: Będę musiała to nadrobić :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Uda uda, wierze w Ciebie :evil_lol::evil_lol:[/quote] a nie powinnaś :evil_lol::evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Jaaa miałabym być niegrzeczna? Zapytaj Agaci :lol::evil_lol::evil_lol: Jestem grzecznym gothusiem :loveu: [/quote] no nie wiem, nie wiem :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='agaciaaa']a nie powinnaś :evil_lol::evil_lol: no nie wiem, nie wiem :shake: :evil_lol::evil_lol:[/quote]Mam nadzieje :eviltong::diabloti: Niewdzięczna :placz: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Widocznie nie miałaś przekonywujacej szyneczki przy sobie :eviltong:[/QUOTE] A no nie miałam :cool3: Musze następnym razem o tym pomyśleć, jeszcze jakaś drabina by się przydała żeby wyżej stanąć :diabloti: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Bo... bo tak! :evil_lol: Jaaa miałabym być niegrzeczna? Zapytaj Agaci :lol::evil_lol::evil_lol: Jestem grzecznym gothusiem :loveu: [/quote] Nie ma bo tak :eviltong: Proszę mi się natychmiast wytłumaczyć :diabloti: Ale ja jestem św. Mikołajem i ja i tak wiem wszystko nie muszę nikogo pytać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='BBeta']A no nie miałam :cool3: Musze następnym razem o tym pomyśleć, jeszcze jakaś drabina by się przydała żeby wyżej stanąć :diabloti:[/quote]Unieś wysoko ręce :evil_lol: Chciałabym to zobaczyc :lol: [quote name='luzia']Nie ma bo tak :eviltong: Proszę mi się natychmiast wytłumaczyć :diabloti: Ale ja jestem św. Mikołajem i ja i tak wiem wszystko nie muszę nikogo pytać :evil_lol:[/quote]Uff nikomu sie nie bede tłumaczyc :obrazic: No to w takim razie Mikołaju wiesz że ja jestem grzeczny gothuś i należy mi się prezencik w postaci Nikona d80 :siara: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Unieś wysoko ręce :evil_lol: Chciałabym to zobaczyc :lol:[/QUOTE] No niestety nie da rady, ja jestem za niska, a obiektyw za długi :diabloti: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Uff nikomu sie nie bede tłumaczyc :obrazic: No to w takim razie Mikołaju wiesz że ja jestem grzeczny gothuś i należy mi się prezencik w postaci Nikona d80 :siara:[/quote] Nawet Mikołajowi :eviltong: To Nikona nie będzie a co najwyżej rózga :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Heeej :buzi: Dziękuje za foteczki jęzorkowe :iloveyou: są świetne:D:D:D:D: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='BBeta']No niestety nie da rady, ja jestem za niska, a obiektyw za długi :diabloti:[/quote]To masz problem :eviltong: A ja mam dla niego rozwiązanie - zamienmy sie aparatami :multi: :lol: [quote name='luzia']Nawet Mikołajowi :eviltong: To Nikona nie będzie a co najwyżej rózga :evil_lol:[/quote]:placz: DObra i rózga, zdzielę nia Mikołaja niewdzięcznika :mad: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :buzi: Dziękuje za foteczki jęzorkowe :iloveyou: są świetne:D:D:D:D:[/quote]Cześc mielonka :multi: Kiedy pokażasz swoje ciurki? :oops: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] :placz: DObra i rózga, zdzielę nia Mikołaja niewdzięcznika :mad:[/quote] Czuj się jak Ci dam :eviltong: Poszczuje reniferem :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Koło wtorku albo środy jak odzyskam swój aparat :) Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A ja mam dla niego rozwiązanie - zamienmy sie aparatami :multi: :lol:[/QUOTE] Kusząca propozycja :diabloti: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Koło wtorku albo środy jak odzyskam swój aparat :)[/quote]Uchh jak ja przezyje do środy? :lol: [quote name='BBeta']Kusząca propozycja :diabloti: :cool3:[/quote]:lol: :lol: :lol: Ciekawe czy potrafiłabyś tym sie obsłuzyć... :siara: Bo to taki przedwojenny egzemplarz :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 [quote name='luzia']Czuj się jak Ci dam :eviltong: Poszczuje reniferem :evil_lol:[/quote]Jestem gothusiem, wyystarczy że kupisz mi coś różowego - zgon murowany :eviltong: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ciekawe czy potrafiłabyś tym sie obsłuzyć... :siara: Bo to taki przedwojenny egzemplarz :lol:[/QUOTE] Nie doceniasz mnie... :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 PRzeżyjesz:P popatrz na swoje:D są podobne :diabloti: Quote
Recommended Posts