Tina.Sara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']a ja o 8 :placz:[/quote] Ja bym tak wolała... Bo u nas to dyrektorka chrzani, później pokazują którą klasą się będziemy przez tydzień opiekować... i książki kupowanie, bla bla bla.. więc do wieczora mnie nie ma :shake: zamień się :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']Ja bym tak wolała... Bo u nas to dyrektorka chrzani, później pokazują którą klasą się będziemy przez tydzień opiekować... i książki kupowanie, bla bla bla.. więc do wieczora mnie nie ma :shake: zamień się :cool3:[/quote] A co to mzienia :-(Ja w domu bede dopiero po 16... jak ja nie znosze szkoły :placz::placz: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A co to mzienia :-(Ja w domu bede dopiero po 16... jak ja nie znosze szkoły :placz::placz:[/quote] Po 16? to co ty tam tyle czasu robisz? No nie tylko ty nie znosisz :glaszcze: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']Po 16? to co ty tam tyle czasu robisz? No nie tylko ty nie znosisz :glaszcze:[/quote] Takie mam dojazdy :watpliwy: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja do 12 spie zawsze kiedy moge sobie na to pozwolic :evil_lol: nie raz zdarza sie ze spie i to 15, ale to juz rzadziej :evil_lol:[/quote] Dziwny masz tryb życia :evil_lol: Ale ja wam współczuje szkoły :diabloti: już nie będziesz mogła spać do 12 :razz: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Dziwny masz tryb życia :evil_lol: Ale ja wam współczuje szkoły :diabloti: już nie będziesz mogła spać do 12 :razz:[/quote]Gothusiowy :evil_lol::evil_lol: :placz::placz::placz: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Takie mam dojazdy :watpliwy:[/quote] Szczegóły poproszę :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gothusiowy :evil_lol::evil_lol: :placz::placz::placz:[/quote] A no tak :evil_lol: Nie rycz, pociesze Cie- ja mam jeszcze miesiąc wakacji :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Figa - jeszcze tylko 2 lata nauki :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [URL]http://i12.tinypic.com/4q390yt.jpg[/URL] Piękna dama :loveu: Tyle znów nagadane... że też Wam tematów nie zabraknie :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']Szczegóły poproszę :eviltong:[/quote]:evilbat: Dojeżdżam pociągiem i mam ciuchcie o 14:44 dopiero - jadę 4o min :diabloti: a pózniej jeszcze 20 min auobusem i w domu jestem 15:45 dokładnie :lol: [quote name='agaciaaa']A no tak :evil_lol: Nie rycz, pociesze Cie- ja mam jeszcze miesiąc wakacji :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]W dzień śpi, w nocy zaczyna życie.. ojjj taaaa mogłabym tak cały czas :loveu: Ja tez chceeeeeeeee :placz: [quote name='Helga_psiaki']Figa - jeszcze tylko 2 lata nauki :evil_lol:[/quote]:placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://i12.tinypic.com/4q390yt.jpg[/URL] Piękna dama :loveu: Tyle znów nagadane... że też Wam tematów nie zabraknie :cool3:[/quote]Dziękujemy ;) Kiedyś pewnie braknie i będe prowadzic monologi :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Kiedyś pewnie braknie i będe prowadzic monologi :evil_lol:[/quote] To może wyglądać całkiem ciekawie :razz: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To może wyglądać całkiem ciekawie :razz:[/quote]Hahah :evil_lol: raczej wolałabym ich nie prowadzić :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Spadam na rolki :bye: Mam do Was prośbę :lol: Czy mogłaby któraś wejść co jakis czas na [url]http://www.blaugrana.pl/[/url] kliknąc na zakładke LIVE i przesłać mi smsem jaki jest wynik meczu który się zacznie o 19? :lol: Zlitujcie sie :lol: Mój nr 880 896 995 Papa :bye: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:evilbat: Dojeżdżam pociągiem i mam ciuchcie o 14:44 dopiero - jadę 4o min :diabloti: a pózniej jeszcze 20 min auobusem i w domu jestem 15:45 dokładnie :lol:[/quote] Ło matyldo :mdleje: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Myślę, że przy Waszych możliwościach, możecie dobić dziś nawet do 750 :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Spadam na rolki :bye: Mam do Was prośbę :lol: Czy mogłaby któraś wejść co jakis czas na [URL]http://www.blaugrana.pl/[/URL] kliknąc na zakładke LIVE i przesłać mi smsem jaki jest wynik meczu który się zacznie o 19? :lol: Zlitujcie sie :lol: Mój nr 880 896 995 Papa :bye:[/quote] Maniaczka :diabloti: Niestety obecnie nie posiadam pieniędzy na komórce, poza smsami za 1gr do ORANGE :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Co z Ciebie za fanka, że wolisz iść na rolki, niż oglądać mecz? :eviltong: Jak bede przy kompie (a pewnie bede, bo nie mam jak wyjść z domu:angryy:) i nie zapomne, to wyśle smsa :razz: Quote
Dobcia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [url]http://i12.tinypic.com/4q390yt.jpg[/url] jaka słodka poddająca się Figusia:lol: Quote
Szarik Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 I co Figi? Bajern ponoć przegrał, jeśli o ten mecz chodzi. A jak nie, to nie bij, bo ja się na tym znam, jak na Witnamskiej lidze Curlingu. :D Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hej Żmijaczki Moje:loveu: Znowu nagadane tu tyle.......:shake: Mogłybyście choć jeden dzień nie gadać?:eviltong:[SIZE=1] Chyba jest to niemożliwe:eviltong:[/SIZE] Cieszę się że to nie był Kuba:loveu: Buziolki:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 I jak z tym dobijaniem do 700? Cienko Wam idzie :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']Ło matyldo [/quote]Przewalone nie :cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Myślę, że przy Waszych możliwościach, możecie dobić dziś nawet do 750 :evil_lol:[/quote]Wątpię czy 700 dziś zaliczymy :eviltong: [quote name='Tina.Sara']no to lecimy :evil_lol:[/quote]Powodzenia :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Maniaczka :diabloti: Niestety obecnie nie posiadam pieniędzy na komórce, poza smsami za 1gr do ORANGE [/quote]Jaka maniaczka :shake: Fanatyczka juz prędzej :diabloti::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Co z Ciebie za fanka, że wolisz iść na rolki, niż oglądać mecz? :eviltong: Jak bede przy kompie (a pewnie bede, bo nie mam jak wyjść z domu) i nie zapomne, to wyśle smsa [/quote]Ostatni dzień wolności więc musiałam wyjśc :lol: Do tego pogoda była cuuudna na rolki i nie mogłam tego niewykorzystac :diabloti: Bardzo dziekuję Ci za relacje :modla: Jestem Ci dozgonnie wdzięczna :modla: [quote name='Dobcia'][URL]http://i12.tinypic.com/4q390yt.jpg[/URL] jaka słodka poddająca się Figusia[/quote];) [quote name='Szarik']I co Figi? Bajern ponoć przegrał, jeśli o ten mecz chodzi. A jak nie, to nie bij, bo ja się na tym znam, jak na Witnamskiej lidze Curlingu. [/quote]Nie wiem jak Bayern :D Mnie obchodził mecz FC Barcelony z Athleticiem Bilbao :diabloti: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej Żmijaczki Moje Znowu nagadane tu tyle.......:shake: Mogłybyście choć jeden dzień nie gadać?:eviltong:[SIZE=1] Chyba jest to niemożliwe:eviltong:[/SIZE] Cieszę się że to nie był Kuba:loveu: Buziolki:loveu:[/quote]Kotecek :loveu::loveu: Wróciłaś :loveu::loveu: Wiesz zacznie sie szkoła - skonczy sie przesiadywanie na dogo :shake::-( Więc to jest całkiem mozliwe :p:eviltong: Quote
Recommended Posts