Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']a ja o 8 :placz:[/quote]

Ja bym tak wolała... Bo u nas to dyrektorka chrzani, później pokazują którą klasą się będziemy przez tydzień opiekować... i książki kupowanie, bla bla bla.. więc do wieczora mnie nie ma :shake: zamień się :cool3:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tina.Sara']Ja bym tak wolała... Bo u nas to dyrektorka chrzani, później pokazują którą klasą się będziemy przez tydzień opiekować... i książki kupowanie, bla bla bla.. więc do wieczora mnie nie ma :shake: zamień się :cool3:[/quote]
A co to mzienia :-(Ja w domu bede dopiero po 16... jak ja nie znosze szkoły :placz::placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A co to mzienia :-(Ja w domu bede dopiero po 16... jak ja nie znosze szkoły :placz::placz:[/quote]

Po 16? to co ty tam tyle czasu robisz? No nie tylko ty nie znosisz :glaszcze:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja do 12 spie zawsze kiedy moge sobie na to pozwolic :evil_lol: nie raz zdarza sie ze spie i to 15, ale to juz rzadziej :evil_lol:[/quote]

Dziwny masz tryb życia :evil_lol:

Ale ja wam współczuje szkoły :diabloti: już nie będziesz mogła spać do 12 :razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Dziwny masz tryb życia :evil_lol:

Ale ja wam współczuje szkoły :diabloti: już nie będziesz mogła spać do 12 :razz:[/quote]Gothusiowy :evil_lol::evil_lol:

:placz::placz::placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Gothusiowy :evil_lol::evil_lol:

:placz::placz::placz:[/quote]

A no tak :evil_lol:

Nie rycz, pociesze Cie- ja mam jeszcze miesiąc wakacji :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Tina.Sara']Szczegóły poproszę :eviltong:[/quote]:evilbat:
Dojeżdżam pociągiem i mam ciuchcie o 14:44 dopiero - jadę 4o min :diabloti: a pózniej jeszcze 20 min auobusem i w domu jestem 15:45 dokładnie :lol:

[quote name='agaciaaa']A no tak :evil_lol:

Nie rycz, pociesze Cie- ja mam jeszcze miesiąc wakacji :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]W dzień śpi, w nocy zaczyna życie.. ojjj taaaa mogłabym tak cały czas :loveu:

Ja tez chceeeeeeeee :placz:

[quote name='Helga_psiaki']Figa - jeszcze tylko 2 lata nauki :evil_lol:[/quote]:placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz: :placz::placz:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://i12.tinypic.com/4q390yt.jpg[/URL]

Piękna dama :loveu:

Tyle znów nagadane... że też Wam tematów nie zabraknie :cool3:[/quote]Dziękujemy ;)
Kiedyś pewnie braknie i będe prowadzic monologi :evil_lol:

Posted

Spadam na rolki :bye:

Mam do Was prośbę :lol:

Czy mogłaby któraś wejść co jakis czas na [url]http://www.blaugrana.pl/[/url] kliknąc na zakładke LIVE i przesłać mi smsem jaki jest wynik meczu który się zacznie o 19? :lol: Zlitujcie sie :lol:

Mój nr 880 896 995

Papa :bye:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:evilbat:
Dojeżdżam pociągiem i mam ciuchcie o 14:44 dopiero - jadę 4o min :diabloti: a pózniej jeszcze 20 min auobusem i w domu jestem 15:45 dokładnie :lol:[/quote]

Ło matyldo :mdleje:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Spadam na rolki :bye:

Mam do Was prośbę :lol:

Czy mogłaby któraś wejść co jakis czas na [URL]http://www.blaugrana.pl/[/URL] kliknąc na zakładke LIVE i przesłać mi smsem jaki jest wynik meczu który się zacznie o 19? :lol: Zlitujcie sie :lol:

Mój nr 880 896 995

Papa :bye:[/quote]

Maniaczka :diabloti:

Niestety obecnie nie posiadam pieniędzy na komórce, poza smsami za 1gr do ORANGE :cool3:

Posted

Co z Ciebie za fanka, że wolisz iść na rolki, niż oglądać mecz? :eviltong:

Jak bede przy kompie (a pewnie bede, bo nie mam jak wyjść z domu:angryy:) i nie zapomne, to wyśle smsa :razz:

Posted

Hej Żmijaczki Moje:loveu:

Znowu nagadane tu tyle.......:shake: Mogłybyście choć jeden dzień nie gadać?:eviltong:[SIZE=1] Chyba jest to niemożliwe:eviltong:[/SIZE]

Cieszę się że to nie był Kuba:loveu:

Buziolki:loveu:

Posted

[quote name='Tina.Sara']Ło matyldo [/quote]Przewalone nie :cool3:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Myślę, że przy Waszych możliwościach, możecie dobić dziś nawet do 750 :evil_lol:[/quote]Wątpię czy 700 dziś zaliczymy :eviltong:

[quote name='Tina.Sara']no to lecimy :evil_lol:[/quote]Powodzenia :evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Maniaczka :diabloti:

Niestety obecnie nie posiadam pieniędzy na komórce, poza smsami za 1gr do ORANGE [/quote]Jaka maniaczka :shake: Fanatyczka juz prędzej :diabloti::evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Co z Ciebie za fanka, że wolisz iść na rolki, niż oglądać mecz? :eviltong:

Jak bede przy kompie (a pewnie bede, bo nie mam jak wyjść z domu) i nie zapomne, to wyśle smsa [/quote]Ostatni dzień wolności więc musiałam wyjśc :lol: Do tego pogoda była cuuudna na rolki i nie mogłam tego niewykorzystac :diabloti:

Bardzo dziekuję Ci za relacje :modla: Jestem Ci dozgonnie wdzięczna :modla:

[quote name='Dobcia'][URL]http://i12.tinypic.com/4q390yt.jpg[/URL]
jaka słodka poddająca się Figusia[/quote];)

[quote name='Szarik']I co Figi? Bajern ponoć przegrał, jeśli o ten mecz chodzi. A jak nie, to nie bij, bo ja się na tym znam, jak na Witnamskiej lidze Curlingu. [/quote]Nie wiem jak Bayern :D Mnie obchodził mecz FC Barcelony z Athleticiem Bilbao :diabloti:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej Żmijaczki Moje

Znowu nagadane tu tyle.......:shake: Mogłybyście choć jeden dzień nie gadać?:eviltong:[SIZE=1] Chyba jest to niemożliwe:eviltong:[/SIZE]

Cieszę się że to nie był Kuba:loveu:

Buziolki:loveu:[/quote]Kotecek :loveu::loveu: Wróciłaś :loveu::loveu:
Wiesz zacznie sie szkoła - skonczy sie przesiadywanie na dogo :shake::-( Więc to jest całkiem mozliwe :p:eviltong: