:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 No dobra już dobra :watpliwy: Postanowiłam sie odezwać :-P Na dogo byłam już w niedziele w nocy ale nie chciało mi się tu zaglądać.... [wiem i ja też Was kocham :eviltong:] Byłam sobie z Zakopanym, niestety bez łaciatej bo była też rodzinka mojej kuzynki i jej sąsiedzi a ich córunia "boi sie psów'' :roll: No nic, musiałam pocierpiec kilka dni bez nakrapianej a Wiolczanowa bez Dueta... Jesli ja narzekałam na brak kropek to nie wiem jak nazwac to co działo się z moją kuzynką - Ej Sylwia, zadzwonmy do babci i zapytajmy co u nich, proszę.. - Dzwoniłysmy dwie godziny temu! - Ale ja tesknie za tym przygłupem! :mdleje: A teraz ja sobie wróciłam do domu, a ona tam jeszcze została :evil_lol: I wydzwania do nie 10 razy dziennie :scared: Dziś rano wyłączyłam tel i gdy dzwoniła przed chwilką powiedziałam że mi się rozładował... no co :eviltong: Duecik zostanie u nas do końca tego tygodnia, na nude narzekac nie mogę :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Cambel']No a jakby inaczej ? Często mi się zdarza napić się trochę Pysia albo Kubusia ...:evil_lol: Hmm a tak na serio to zawsze mamie podpijam piwa :evil_lol: Tak mam :eviltong:[/quote] Pysio! Boże! Pysioholiczka! :eviltong: Witaj w klubie kochana :calus: Uwielbiam Pysia, zielonego :loveu: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa już go nie kochasz? Dla Kamili mam Michała[/quote]Ajj tam... nie kocham zaraz... ale mam swojego SS :oops: [quote name='emdziolek']Witajcie cioteczki:loveu: :-( Jestem załamana [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229[/URL] roześlijcie gdzie mozecie!:placz: plisssssss[/quote]Gromadze pieniązki i wyslę kilka groszy na bide :( Załamałam sie gdy to zobaczyłam :( [quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red]czeeesc:D ale ten Duduś fajny...:D lubie takie pieski jak sa biale i tylko oczka i nosek maja czarne:loveu::loveu::loveu: a tak pozatym to co slychac ??? [/COLOR][/quote]Żyjemy sobie, do przodu :D:D:D [quote name='Rybka_39']Przyszłam posiedziec:evil_lol: Stawiam kawusie dla Was xD:cool3:[/quote]Oooooooooo bardzo dziekuje :P A ja poczestuje Cię czekoladą :evil_lol: [IMG]http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/czekolada.gif[/IMG] [quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa nas olewa:placz::placz:[/quote]Lepiej bym tego nie ujęła :roflt: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Sylwia! :loveu: Ja się tu przyszłam przywitać wtorkowo, a Ciebie dalej nie ma :mad:[/quote] No jestem przecież :oops: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Nooo wreszcie Ty wredoto!!! W ramach zadośćuczynienia dawaj mnóóóstwo fotek!!! i to już :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='agaciaaa']Nooo wreszcie Ty wredoto!!! W ramach zadośćuczynienia dawaj mnóóóstwo fotek!!! i to już :mad:[/quote] Eeeee..... :lol::lol: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Eeeee..... :lol::lol:[/quote] ale żeś sie wysiliła na odpowiedź! :mad: to jak będzie z fotkami? Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Figowa']Pysio! Boże! Pysioholiczka! :eviltong: Witaj w klubie kochana :calus: Uwielbiam Pysia, zielonego :loveu:[/quote] Różowy jest naj ! :loveu: Na serio mówię ;) :cool: A potem jeszcze pożytek z nakrętek - kliker dla psa :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no nareszcie Figowa dała znak życia:multi::multi: wklejaj foty i nie marudź:mad::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='agaciaaa']ale żeś sie wysiliła na odpowiedź! :mad: to jak będzie z fotkami?[/quote]A bo jest taki malusienki problemik... aparatu nie mam :lol: [quote name='Cambel']Różowy jest naj ! :loveu: Na serio mówię ;) :cool: A potem jeszcze pożytek z nakrętek - kliker dla psa :evil_lol:[/quote]Ooo szkolicie się klikerem? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [QUOTE][quote name='Helga_psiaki']no nareszcie Figowa dała znak życia:multi::multi: wklejaj foty i nie marudź:mad::diabloti:[/quote] [quote name='Dobcia']Hey!:multi: Też chcę foteczki, też:cool3:[/quote] [/QUOTE]Taaak, ja tez się cieszeże Was widze :evil_lol: Ale fot nie mam, beda za kilka dni :-P No chyba że chcecie takie robione komórką byle jakiej jakosci :roll: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A bo jest taki malusienki problemik... aparatu nie mam :lol:[/quote] SŁUUUUUCHAM????!!! jak to nie masz?! :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='agaciaaa']SŁUUUUUCHAM????!!! jak to nie masz?! :angryy:[/quote]Ma go moja kuzynka, w Zakopanym :lol: [quote name='Helga_psiaki']Figuś - mogą być z komy:)[/quote]Ok, postaram sie jakieś zrobić :lol: Psy właśnie rozkładają pluszaka na części pierwsze, będzie cięzko im zrobić zdjęcie, ale spróbuje :lol: Mój pokój to istna ruina, a dziś sprzątałam :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='agaciaaa']no to dawaj chociaż z komórki!![/quote]Nie wiem gdzie jest USB :lol: Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ma go moja kuzynka, w Zakopanym :lol: Ok, postaram sie jakieś zrobić :lol: Psy właśnie rozkładają pluszaka na części pierwsze, będzie cięzko im zrobić zdjęcie, ale spróbuje :lol: Mój pokój to istna ruina, a dziś sprzątałam :mad:[/quote] mój pokój też taki i to niezależnie od tego, czy posprzątane czy nie:razz: Pokaż te pluszakowe męczarnie:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Nareszcie Cię tu widzę :p Każda wymówka jest dobra - ale zdjęcia pokazać trzeba ;) Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie wiem gdzie jest USB :lol:[/quote] no nie wytrzymam! :mad: .................................. :angryy: (lepiej nie bede nic mowic) Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 mam to usb :lol: [IMG]http://i17.tinypic.com/53zzedf.jpg[/IMG] Zabrałam im pluszaka, a raczej to co z niego zostało :lol: I dlatego siedzieli chwilke spokojnie :lol: Teraz lecimy na szybkie siq ;) Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [URL]http://i17.tinypic.com/53zzedf.jpg[/URL] super, a te wpatrzone pycholki:loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [URL]http://i17.tinypic.com/53zzedf.jpg[/URL] A ślepia jak latarki... :diabloti: :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 nareszcie widze kochane mordeczki! :loveu: :loveu: :loveu: Niedobra pancia, zabrała grzecznym pieskom zabawke :eviltong: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [url]http://i17.tinypic.com/53zzedf.jpg[/url] Aliienny Sylwia już Cię nie kocham! Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Ok wróciliśmy :evil_lol: [quote name='Helga_psiaki']mój pokój też taki i to niezależnie od tego, czy posprzątane czy nie:razz: Pokaż te pluszakowe męczarnie:diabloti:[/quote]Walają się po nim wnętrzności pluszaków? :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nareszcie Cię tu widzę :p Każda wymówka jest dobra - ale zdjęcia pokazać trzeba ;)[/quote]Jeszcze jakies tam wygrzebię ;) [quote name='agaciaaa']no nie wytrzymam! :mad: .................................. :angryy: (lepiej nie bede nic mowic)[/quote]Masz rację, nie mów nic :eviltong: Na głupotę nie ma lekarstwa, bynajmniej nie na moją :eviltong: [quote name='Tina.Sara']dawaj te foty :mad:[/quote]Mam jeszcze kilka gdzies :eviltong: Quote
Recommended Posts