Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

No dobra już dobra :watpliwy:

Postanowiłam sie odezwać :-P
Na dogo byłam już w niedziele w nocy ale nie chciało mi się tu zaglądać.... [wiem i ja też Was kocham :eviltong:]

Byłam sobie z Zakopanym, niestety bez łaciatej bo była też rodzinka mojej kuzynki i jej sąsiedzi a ich córunia "boi sie psów'' :roll: No nic, musiałam pocierpiec kilka dni bez nakrapianej a Wiolczanowa bez Dueta...
Jesli ja narzekałam na brak kropek to nie wiem jak nazwac to co działo się z moją kuzynką
- Ej Sylwia, zadzwonmy do babci i zapytajmy co u nich, proszę..
- Dzwoniłysmy dwie godziny temu!
- Ale ja tesknie za tym przygłupem!

:mdleje:

A teraz ja sobie wróciłam do domu, a ona tam jeszcze została :evil_lol:

I wydzwania do nie 10 razy dziennie :scared: Dziś rano wyłączyłam tel i gdy dzwoniła przed chwilką powiedziałam że mi się rozładował... no co :eviltong:

Duecik zostanie u nas do końca tego tygodnia, na nude narzekac nie mogę :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel']No a jakby inaczej ?
Często mi się zdarza napić się trochę Pysia albo Kubusia ...:evil_lol:

Hmm a tak na serio to zawsze mamie podpijam piwa :evil_lol: Tak mam :eviltong:[/quote]
Pysio! Boże! Pysioholiczka! :eviltong: Witaj w klubie kochana :calus: Uwielbiam Pysia, zielonego :loveu:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa już go nie kochasz? Dla Kamili mam Michała[/quote]Ajj tam... nie kocham zaraz... ale mam swojego SS :oops:

[quote name='emdziolek']Witajcie cioteczki:loveu:
:-( Jestem załamana
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229[/URL]
roześlijcie gdzie mozecie!:placz: plisssssss[/quote]Gromadze pieniązki i wyslę kilka groszy na bide :( Załamałam sie gdy to zobaczyłam :(

[quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red]czeeesc:D

ale ten Duduś fajny...:D lubie takie pieski jak sa biale i tylko oczka i nosek maja czarne:loveu::loveu::loveu:

a tak pozatym to co slychac ???
[/COLOR][/quote]Żyjemy sobie, do przodu :D:D:D

[quote name='Rybka_39']Przyszłam posiedziec:evil_lol:
Stawiam kawusie dla Was xD:cool3:[/quote]Oooooooooo bardzo dziekuje :P A ja poczestuje Cię czekoladą :evil_lol:
[IMG]http://www.magiczne.pl/style_emoticons/default/czekolada.gif[/IMG]

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa nas olewa:placz::placz:[/quote]Lepiej bym tego nie ujęła :roflt:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Sylwia! :loveu:
Ja się tu przyszłam przywitać wtorkowo, a Ciebie dalej nie ma :mad:[/quote]
No jestem przecież :oops:

Posted

[quote name='Figowa']Pysio! Boże! Pysioholiczka! :eviltong: Witaj w klubie kochana :calus: Uwielbiam Pysia, zielonego :loveu:[/quote]

Różowy jest naj ! :loveu: Na serio mówię ;) :cool: A potem jeszcze pożytek z nakrętek - kliker dla psa :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']ale żeś sie wysiliła na odpowiedź! :mad: to jak będzie z fotkami?[/quote]A bo jest taki malusienki problemik... aparatu nie mam :lol:

[quote name='Cambel']Różowy jest naj ! :loveu: Na serio mówię ;) :cool: A potem jeszcze pożytek z nakrętek - kliker dla psa :evil_lol:[/quote]Ooo szkolicie się klikerem? :cool3:

Posted

[QUOTE][quote name='Helga_psiaki']no nareszcie Figowa dała znak życia:multi::multi:
wklejaj foty i nie marudź:mad::diabloti:[/quote]

[quote name='Dobcia']Hey!:multi: Też chcę foteczki, też:cool3:[/quote]
[/QUOTE]Taaak, ja tez się cieszeże Was widze :evil_lol: Ale fot nie mam, beda za kilka dni :-P No chyba że chcecie takie robione komórką byle jakiej jakosci :roll:

Posted

[quote name='agaciaaa']SŁUUUUUCHAM????!!! jak to nie masz?! :angryy:[/quote]Ma go moja kuzynka, w Zakopanym :lol:

[quote name='Helga_psiaki']Figuś - mogą być z komy:)[/quote]Ok, postaram sie jakieś zrobić :lol:

Psy właśnie rozkładają pluszaka na części pierwsze, będzie cięzko im zrobić zdjęcie, ale spróbuje :lol: Mój pokój to istna ruina, a dziś sprzątałam :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ma go moja kuzynka, w Zakopanym :lol:

Ok, postaram sie jakieś zrobić :lol:

Psy właśnie rozkładają pluszaka na części pierwsze, będzie cięzko im zrobić zdjęcie, ale spróbuje :lol: Mój pokój to istna ruina, a dziś sprzątałam :mad:[/quote]
mój pokój też taki i to niezależnie od tego, czy posprzątane czy nie:razz:
Pokaż te pluszakowe męczarnie:diabloti:

Posted

mam to usb :lol:

[IMG]http://i17.tinypic.com/53zzedf.jpg[/IMG]
Zabrałam im pluszaka, a raczej to co z niego zostało :lol: I dlatego siedzieli chwilke spokojnie :lol:

Teraz lecimy na szybkie siq ;)

Posted

Ok wróciliśmy :evil_lol:

[quote name='Helga_psiaki']mój pokój też taki i to niezależnie od tego, czy posprzątane czy nie:razz:
Pokaż te pluszakowe męczarnie:diabloti:[/quote]Walają się po nim wnętrzności pluszaków? :diabloti:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nareszcie Cię tu widzę :p

Każda wymówka jest dobra - ale zdjęcia pokazać trzeba ;)[/quote]Jeszcze jakies tam wygrzebię ;)

[quote name='agaciaaa']no nie wytrzymam! :mad:
.................................. :angryy:
(lepiej nie bede nic mowic)[/quote]Masz rację, nie mów nic :eviltong: Na głupotę nie ma lekarstwa, bynajmniej nie na moją :eviltong:

[quote name='Tina.Sara']dawaj te foty :mad:[/quote]Mam jeszcze kilka gdzies :eviltong: