olifka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] :shake: No przecież to nie ja mam na Ciebie uczulenie :eviltong: [/quote] Figa ma na ciebie uczulenie:evil_lol: Bo to przecież nie ja jej dawałam buziaka:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='Helga_psiaki']witamy się[/quote]Hej hej :razz: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Figa ma na ciebie uczulenie:evil_lol: Bo to przecież nie ja jej dawałam buziaka:diabloti:[/quote]Ale gdy przekazywałam mizianko od Sylwii żadnych efektów ubocznych nie było :shake: Quote
Dobcia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Heloł;) Śpiąca Figusia ma taką niewinna minkę ahhh:lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='Dobcia']Heloł;) Śpiąca Figusia ma taką niewinna minkę ahhh:lol:[/quote]Nie daj się zwieść! :lol: Ona tylko udaje :evil_lol: Quote
Atena Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Melduje sie po dłuższej nieobecności! I czekam na zdjęcia :) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Obwieszczam wszem i wobec że zdjęc żadnych nie posiadam :lol: Quote
Atena Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Idź!:mad:Nawet mi tak nie żartuj!:shake: Aparat w łapska i zdjęcia robić!:evil_lol: Ps:No, w końcu mi dgm dobrze działa. Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Obwieszczam wszem i wobec że zdjęc żadnych nie posiadam :lol:[/quote] Ale możesz się "na posiadać" :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Obwieszczam wszem i wobec że zdjęc żadnych nie posiadam :lol:[/quote] To zrób!!! Aparat posiadasz przecież. [CENTER] [/CENTER] A ja mam taką prośbe, jak masz jakieś szczeniorkowe fotki Figi, to błagam wstaw :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='Atena']Idź!:mad:Nawet mi tak nie żartuj!:shake: Aparat w łapska i zdjęcia robić!:evil_lol: Ps:No, w końcu mi dgm dobrze działa.[/quote]Aparat? Nie wiem gdzie jest :lol: Poza tym, nie chce mi się robić zdjęc, o :eviltong: Humor mam zje***y :( [quote name='Czarna_Owieczka']Ale możesz się "na posiadać" :eviltong:[/quote]Zmuś mnie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agaciaaa']To zrób!!! Aparat posiadasz przecież. [CENTER] [/CENTER] A ja mam taką prośbe, jak masz jakieś szczeniorkowe fotki Figi, to błagam wstaw :loveu:[/quote]Figunia zamieszkała u nas gdy juz miała 8 miesięcy :shake: Zdjęc z TEGO okresu nie mam niesety :-( Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Zmuś mnie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Zmuszam Cię :-x :eviltong: Quote
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cześć Figule :)Przyszłąm powiedzieć dobry wieczór :cool3: Quote
emdziolek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam kochaną cioteczkę Figę i jej rozbrykaną cudaśną brygadę:evil_lol: Łaciata jest pięęęękna:loveu: O Rudej już nie wspomnę:iloveyou: Cała brygada cudaśna:loveu::loveu: Bedziemy z Vegulcem wpadać:-) BuzioLe:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Dziękujemy :loveu: Mi tez dogo przycina, do tego w Fidelkowej galerii jak jestem to oglądam jedynie zdjęcia bo nie chce się wcinac w dyskusję :oops: [/quote] Mam to samo z Waszą galeryjką...zresztą nawet jakbym chciała sie wciąć to i tak nie jestem w temacie, mimo że staram sie nadrabiać jakos nie potrafię wbić sie w tłum :oops: Czytam, oglądam i podziwiam ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Zmuszam Cię :lmaa: :-x :eviltong:[/quote]Phi i myslisz że zrobiłaś tym na mnie wrażenie? :eviltong: [quote name='bonita']Cześć Figule :)Przyszłąm powiedzieć dobry wieczór :cool3:[/quote]Bry wieczór fafluniowe :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='wiq']ja takoż!:multi: głowa do góry:cool3:[/quote]Dzieki ;) [quote name='emdziolek']Witam kochaną cioteczkę Figę i jej rozbrykaną cudaśną brygadę:evil_lol: Łaciata jest pięęęękna:loveu: O Rudej już nie wspomnę:iloveyou: Cała brygada cudaśna:loveu::loveu: Bedziemy z Vegulcem wpadać:-) BuzioLe:evil_lol:[/quote]Dziekujemy ciotxce za odwiedziny :multi: I oczywiśc bardzo nam miło że będzieci nas odwiedzać :multi: [quote name='fidelek2']Mam to samo z Waszą galeryjką...zresztą nawet jakbym chciała sie wciąć to i tak nie jestem w temacie, mimo że staram sie nadrabiać jakos nie potrafię wbić sie w tłum :oops: Czytam, oglądam i podziwiam ;)[/quote]W naszych progach zawsze jesteś mile widziana Kasiu :loveu: Quote
olifka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ech już się nie będe kłócic... :P Dobry :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Figunia zamieszkała u nas gdy juz miała 8 miesięcy :shake: Zdjęc z TEGO okresu nie mam niesety :-([/quote] a szkoda, szkoda... bryy wieczorkiem ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ech już się nie będe kłócic... :P Dobry :evil_lol:[/quote]Bo mam racje :eviltong: Ja zawsze mam racje :diabloti: [quote name='agaciaaa']a szkoda, szkoda... bryy wieczorkiem ;)[/quote]Wiem że szkoda, bo zupełnie nie pamietam jak ona wtedy wyglądała :shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Kilka dni temu, gdy rozwieszałam plakaty z Figową, zaczepił mnie gosciu... Gościu: Ładny pies, to suka? Ja: Tak. Gościu: Miała młode? Ja: Nie, wysterylizowana jest. Gościu: Jest CO?! Ja: Nie będzie miec nigdy szczeniąt. Gościu: Pani to głupia jak but jest, ludzie by kupowali bo to ładne psy są! Jak widzicie - jestem głupia, do tego jak but :-P Mogłam milionerką zostać, kurcze kupa forsy mi przeszła koło nosa... Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Oj głupia, głupia :eviltong: takich to nawet nie ma sensu uświadamiać, oni i tak wiedzą swoje... :shake: a co za plakaty rozwieszałaś? :razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Oj głupia, głupia :eviltong: takich to nawet nie ma sensu uświadamiać, oni i tak wiedzą swoje... :shake: a co za plakaty rozwieszałaś? :razz:[/quote]Nie wybacze sobie tego :placz::placz: Rzeszowskiego schroniska i Karuni-sunia w podpisie ;) Jedna pani się popłakała w zoologu po przeczytaniu tekstu, było mi strasznie głupio :oops::lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie wybacze sobie tego :placz::placz: Rzeszowskiego schroniska i Karuni-sunia w podpisie ;) Jedna pani się popłakała w zoologu po przeczytaniu tekstu, było mi strasznie głupio :oops::lol:[/quote] czemu głupio? bardzo dobrze, że tekst chwyta za serce.. może zechce zrobić coś dla psiaków :) Quote
Recommended Posts