Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote]A ja Ci mówię że jej oczy będą rude :evil_lol::evil_lol:[/quote]

A no być może :evil_lol:

[url]http://img174.imageshack.us/img174/4937/obraz411pq8.jpg[/url]

Niaach! Zjem Cię, zjem! :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']A kto to jest ta Babunia...? Że nawet kosztem Jej zdrowia chcecie Ją na obolałych kolanach i stopach, z głazem na plecach zabrać do umiłowanego? :loveu:[/quote]Babunia tooo... a dłuuga historia :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Cambel']A no być może :evil_lol:

[URL]http://img174.imageshack.us/img174/4937/obraz411pq8.jpg[/URL]

Niaach! Zjem Cię, zjem! :evil_lol:[/quote]Braciszek to pokorne kocisko, on nawet łapą nie machnął a Ruda się nad nim znęcała :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Babunia tooo... a dłuuga historia :evil_lol::evil_lol:
[/quote]

Da się ją troche skrócić...? :diabloti:

A teraz musze się z Wami pożegnać. Idę poszaleć na rolkach :loveu:

Z Bogie.. Rydzykiem :bye: :calus:
[/quote]

Szalej szalej...Umiłowany OR ma Cię w Swojej opiece :loveu:

Posted

Tylko mam nadzieje że to bedzie zanim przeprowadzisz się do bieszczad, bo daleko będziesz mieć :shake:
Goniu, a czy Tobie chodzi o dokładną datę? :cool3:
Widzisz co narobiłaś :loveu::loveu:
Babunia jest słaba, potwornie słaba... Ale jesli chodzi o oR to choćby miała o kulach iść - PÓJDZIE. Ale obie wiemy że będzie to kosztem jej zdrowia... [SIZE=3][U][B]TAK TAK POWIEDZMY JEJ!! :sweetCyb:[/B][/U][/SIZE]
[/quote]
Pff zanim ja sie tam przeprowadze buheh. Marzeeeeeeeeeeeenia... Najpierw trzeba wygrac w totka :evil_lol:
A co znasz dokładną datę? :cool3:
Znowu moja wina :placz:
Babcia sie ucieszy :sweetCyb:, wnuczątko gonia dzisiaj jej napisze co tez Mężulek z Koleżanką kombinują :evil_lol: :evil_lol:

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/5518/obraz470lr7.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://imageshack.us"][/URL]
Fig - Fig i jej uśmiech łaaa :loveu: :loveu:
Rudziaszki cudne :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Babcia sie ucieszy :sweetCyb:, wnuczątko gonia dzisiaj jej napisze co tez Mężulek z Koleżanką kombinują :evil_lol: :evil_lol:

[/quote]

Koleżanka Babuni nie zna ale z przyjemności zabierze Ją w 'morderczą' pielgrzymkę życia ...:diabloti:

Posted

[quote name='fidelek2']Koleżanka Babuni nie zna ale z przyjemności zabierze Ją w 'morderczą' pielgrzymkę życia ...:diabloti:[/quote]
Zapewniam, że zna :evil_lol: :evil_lol: Nikt nie zna potęgi Babuni! :razz: Tylko wnuczątko :evil_lol:
Babunia zrobi wszystko dla o. Rydzyka :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Zapewniam, że zna :evil_lol: :evil_lol: Nikt nie zna potęgi Babuni! :razz: Tylko wnuczątko :evil_lol:
Babunia zrobi wszystko dla o. Rydzyka :diabloti:
[/quote]

Dobra jest...to ja od jutra zaczynam trening stóp i kolan, tak aby w razie czego wziąć Babunie na 'barana' jak już będzie szło się Jej bardzo bardzo, ledwo ledwo i ciężko :diabloti:
Bary też se wyćwiczę, a co...:eviltong:

Posted

[quote name='fidelek2']Dobra jest...to ja od jutra zaczynam trening stóp i kolan, tak aby w razie czego wziąć Babunie na 'barana' jak już będzie szło się Jej bardzo bardzo, ledwo ledwo i ciężko :diabloti:
Bary też se wyćwiczę, a co...:eviltong:[/quote]
Wnuczątko gonia wspomi Babuni o Twym poświęceniu! Z pewnością da posłuchać Ci w nagrodę JEJ ukochanego radyjka :evil_lol: i poczęstuje.. pierogiem (?) :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Wnuczątko gonia wspomi Babuni o Twym poświęceniu! Z pewnością da posłuchać Ci w nagrodę JEJ ukochanego radyjka :evil_lol: i poczęstuje.. pierogiem (?) :evil_lol:
[/quote]

A kątem oka telewizję TRWAM też da obejrzeć...tak dla relkasu przy konsumowaniu pierożka :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']A kątem oka telewizję TRWAM też da obejrzeć...tak dla relkasu przy konsumowaniu pierożka :evil_lol:[/quote]
Pewnie, że da! Babcia jest bardzo hojna i za takie zasługi... :multi:
Będzie zachwycona! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Pewnie, że da! Babcia jest bardzo hojna i za takie zasługi... :multi:
Będzie zachwycona! :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

To ja już nie mogę się doczekać :loveu: Chiba dziś w nocy oka z wrażenia nie zmrużę...:p
A jak mi sie uda to zapewne śnić będę o Babcinych pierożkach, które swój niepowtarzalny smak zawdzięczą lecącej w tle muzyce ukochanego radyjka...:loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']To ja już nie mogę się doczekać :loveu: Chiba dziś w nocy oka z wrażenia nie zmrużę...:p
A jak mi sie uda to zapewne śnić będę o Babcinych pierożkach, które swój niepowtarzalny smak zawdzięczą lecącej w tle muzyce ukochanego radyjka...:loveu:[/quote]
A Babulka myslisz, ze zaśnie? Już pewnie dziś w nocy będzie przygotowywać farsz :evil_lol:
A jaka Babcia bedzie szczęsliwa! :roflt:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
A Babulka myslisz, ze zaśnie? Już pewnie dziś w nocy będzie przygotowywać farsz :evil_lol:
A jaka Babcia bedzie szczęsliwa! :roflt:
[/quote]

Myślami będę z Nią...obie będziemy miały bezsenną nockę ale czegóż się nie robi z miłości do O.Rydzyka :loveu:

Posted

[quote name='Cambel']
Ale Wy tu głupoty opowiadacie :evil_lol: Ja się tarzam, jak to czytam... :roflt:
Ja też kocham o. Rydzyka, a moja babcia to już wogóle :evil_lol: Ona kocha Radio Maryja, TV Trwam itp. O_O
[/quote]

My sobie damy kolana zetrzeć, stopy obcharatać i plecy od głazów powykrzywiać byle tylko dojść do Niego i ucałować Jego boską dłoń...:loveu:

Posted

[quote name='fidelek2']Myślami będę z Nią...obie będziemy miały bezsenną nockę ale czegóż się nie robi z miłości do O.Rydzyka :loveu:[/quote]
O. Rydzyk i jego podega :modla:

[quote name='fidelek2']My sobie damy kolana zetrzeć, stopy obcharatać i plecy od głazów powykrzywiać byle tylko dojść do Niego i ucałować Jego boską dłoń...:loveu:[/quote]
Hah, a jesteś pewna, ze da Ci ucałować tę jego boską dłoń? :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Hah, a jesteś pewna, ze da Ci ucałować tę jego boską dłoń? :evil_lol:
[/quote]

Ja muszę w to wierzyć...inaczej pielgrzymka mojego życia nie będzie miała sensu :shake:
A moje dalsze życie nie będzie miało sensu...:diabloti: