Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote]A ja Ci mówię że jej oczy będą rude :evil_lol::evil_lol:[/quote] A no być może :evil_lol: [url]http://img174.imageshack.us/img174/4937/obraz411pq8.jpg[/url] Niaach! Zjem Cię, zjem! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2']A kto to jest ta Babunia...? Że nawet kosztem Jej zdrowia chcecie Ją na obolałych kolanach i stopach, z głazem na plecach zabrać do umiłowanego? :loveu:[/quote]Babunia tooo... a dłuuga historia :evil_lol::evil_lol: [quote name='Cambel']A no być może :evil_lol: [URL]http://img174.imageshack.us/img174/4937/obraz411pq8.jpg[/URL] Niaach! Zjem Cię, zjem! :evil_lol:[/quote]Braciszek to pokorne kocisko, on nawet łapą nie machnął a Ruda się nad nim znęcała :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 A teraz musze się z Wami pożegnać. Idę poszaleć na rolkach :loveu: Z Bogie.. Rydzykiem :bye: :calus: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No tak, ustala się hierarchię :cool3: Kobiety rządzą! To tak samo jak Azulec & Czikulec nad misiem :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote] Z Bogie.. Rydzykiem :bye: :calus:[/quote] :roflt: Dobre :cool3: Kocham rolki :loveu::loveu: Miłej jazdy :lol: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Babunia tooo... a dłuuga historia :evil_lol::evil_lol: [/quote] Da się ją troche skrócić...? :diabloti: [quote name=':: FiGa ::'] A teraz musze się z Wami pożegnać. Idę poszaleć na rolkach :loveu: Z Bogie.. Rydzykiem :bye: :calus: [/quote] Szalej szalej...Umiłowany OR ma Cię w Swojej opiece :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Tylko mam nadzieje że to bedzie zanim przeprowadzisz się do bieszczad, bo daleko będziesz mieć :shake: Goniu, a czy Tobie chodzi o dokładną datę? :cool3: Widzisz co narobiłaś :loveu::loveu: Babunia jest słaba, potwornie słaba... Ale jesli chodzi o oR to choćby miała o kulach iść - PÓJDZIE. Ale obie wiemy że będzie to kosztem jej zdrowia... [SIZE=3][U][B]TAK TAK POWIEDZMY JEJ!! :sweetCyb:[/B][/U][/SIZE] [/quote] Pff zanim ja sie tam przeprowadze buheh. Marzeeeeeeeeeeeenia... Najpierw trzeba wygrac w totka :evil_lol: A co znasz dokładną datę? :cool3: Znowu moja wina :placz: Babcia sie ucieszy :sweetCyb:, wnuczątko gonia dzisiaj jej napisze co tez Mężulek z Koleżanką kombinują :evil_lol: :evil_lol: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/5518/obraz470lr7.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][/URL] Fig - Fig i jej uśmiech łaaa :loveu: :loveu: Rudziaszki cudne :cool3: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Babcia sie ucieszy :sweetCyb:, wnuczątko gonia dzisiaj jej napisze co tez Mężulek z Koleżanką kombinują :evil_lol: :evil_lol: [/quote] Koleżanka Babuni nie zna ale z przyjemności zabierze Ją w 'morderczą' pielgrzymkę życia ...:diabloti: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 czy mi się zdaje czy nie ma już mozliwości edytować swojego postu??? :crazyeye::crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2']Koleżanka Babuni nie zna ale z przyjemności zabierze Ją w 'morderczą' pielgrzymkę życia ...:diabloti:[/quote] Zapewniam, że zna :evil_lol: :evil_lol: Nikt nie zna potęgi Babuni! :razz: Tylko wnuczątko :evil_lol: Babunia zrobi wszystko dla o. Rydzyka :diabloti: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] U mnie tez sie ni da :shake: [/quote] Czyli zmiany zaczynają sie już!! :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2']Czyli zmiany zaczynają sie już!! :shake:[/quote] O nie.. :placz: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Zapewniam, że zna :evil_lol: :evil_lol: Nikt nie zna potęgi Babuni! :razz: Tylko wnuczątko :evil_lol: Babunia zrobi wszystko dla o. Rydzyka :diabloti: [/quote] Dobra jest...to ja od jutra zaczynam trening stóp i kolan, tak aby w razie czego wziąć Babunie na 'barana' jak już będzie szło się Jej bardzo bardzo, ledwo ledwo i ciężko :diabloti: Bary też se wyćwiczę, a co...:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2']Dobra jest...to ja od jutra zaczynam trening stóp i kolan, tak aby w razie czego wziąć Babunie na 'barana' jak już będzie szło się Jej bardzo bardzo, ledwo ledwo i ciężko :diabloti: Bary też se wyćwiczę, a co...:eviltong:[/quote] Wnuczątko gonia wspomi Babuni o Twym poświęceniu! Z pewnością da posłuchać Ci w nagrodę JEJ ukochanego radyjka :evil_lol: i poczęstuje.. pierogiem (?) :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Wnuczątko gonia wspomi Babuni o Twym poświęceniu! Z pewnością da posłuchać Ci w nagrodę JEJ ukochanego radyjka :evil_lol: i poczęstuje.. pierogiem (?) :evil_lol: [/quote] A kątem oka telewizję TRWAM też da obejrzeć...tak dla relkasu przy konsumowaniu pierożka :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2']A kątem oka telewizję TRWAM też da obejrzeć...tak dla relkasu przy konsumowaniu pierożka :evil_lol:[/quote] Pewnie, że da! Babcia jest bardzo hojna i za takie zasługi... :multi: Będzie zachwycona! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Pewnie, że da! Babcia jest bardzo hojna i za takie zasługi... :multi: Będzie zachwycona! :evil_lol: :evil_lol: [/quote] To ja już nie mogę się doczekać :loveu: Chiba dziś w nocy oka z wrażenia nie zmrużę...:p A jak mi sie uda to zapewne śnić będę o Babcinych pierożkach, które swój niepowtarzalny smak zawdzięczą lecącej w tle muzyce ukochanego radyjka...:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2']To ja już nie mogę się doczekać :loveu: Chiba dziś w nocy oka z wrażenia nie zmrużę...:p A jak mi sie uda to zapewne śnić będę o Babcinych pierożkach, które swój niepowtarzalny smak zawdzięczą lecącej w tle muzyce ukochanego radyjka...:loveu:[/quote] A Babulka myslisz, ze zaśnie? Już pewnie dziś w nocy będzie przygotowywać farsz :evil_lol: A jaka Babcia bedzie szczęsliwa! :roflt: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] A Babulka myslisz, ze zaśnie? Już pewnie dziś w nocy będzie przygotowywać farsz :evil_lol: A jaka Babcia bedzie szczęsliwa! :roflt: [/quote] Myślami będę z Nią...obie będziemy miały bezsenną nockę ale czegóż się nie robi z miłości do O.Rydzyka :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ale Wy tu głupoty opowiadacie :evil_lol: Ja się tarzam, jak to czytam... :roflt: Ja też kocham o. Rydzyka, a moja babcia to już wogóle :evil_lol: Ona kocha Radio Maryja, TV Trwam itp. O_O Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Cambel'] Ale Wy tu głupoty opowiadacie :evil_lol: Ja się tarzam, jak to czytam... :roflt: Ja też kocham o. Rydzyka, a moja babcia to już wogóle :evil_lol: Ona kocha Radio Maryja, TV Trwam itp. O_O [/quote] My sobie damy kolana zetrzeć, stopy obcharatać i plecy od głazów powykrzywiać byle tylko dojść do Niego i ucałować Jego boską dłoń...:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='fidelek2']Myślami będę z Nią...obie będziemy miały bezsenną nockę ale czegóż się nie robi z miłości do O.Rydzyka :loveu:[/quote] O. Rydzyk i jego podega :modla: [quote name='fidelek2']My sobie damy kolana zetrzeć, stopy obcharatać i plecy od głazów powykrzywiać byle tylko dojść do Niego i ucałować Jego boską dłoń...:loveu:[/quote] Hah, a jesteś pewna, ze da Ci ucałować tę jego boską dłoń? :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Hah, a jesteś pewna, ze da Ci ucałować tę jego boską dłoń? :evil_lol: [/quote] Ja muszę w to wierzyć...inaczej pielgrzymka mojego życia nie będzie miała sensu :shake: A moje dalsze życie nie będzie miało sensu...:diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wariatki :evil_lol: Zgłupiałyście totalnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts