Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haska_12']Hej Figuśkowa :) Co tam u was? Figa dostała walentynke od wielbiciela:evil_lol:?[/quote]
Dostała - kilka postów wyżej... ;)
A tak ogólnie to najgorsze walentynki jakie w życiu miałam :-(:shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dostała - kilka postów wyżej... ;)
A tak ogólnie to najgorsze walentynki jakie w życiu miałam :-(:shake:[/quote]
A to dlaczego:shake: ?

Posted

Cytuje z poprzedniej strony
[quote name=':: FiGa ::']Wypuściłam psy, pobiegały sobie... Figa wróciła wcześniej więc ją wpuściłam, Czabkowi zamknęłam drzwi przed nosem :placz: Bo jesli ma tak być że ona go nie będzie za jakiś czas chciała to ja dziekuję :( Moge zmienić tytuł galerii, to już będzie z powrotem tylko Figowa galeria.. bez Czabutka :([/quote]
Dlatego... :placz:

Posted

[quote name='Rinuś']n ja tez nie rozumiem zabardzo ;/
u jakiego Jadzika??bo ja chyba nie znam calej histori... ;/[/quote]Ajj no dobra...
Czabutka znalazłam ja i moja koleżanka - Jadzka vel Jadzik.
Na samym początku mieszkałyśmy razem - Czab razem z nami, na weekendy był u mnie.
Później, jak juz nie mieszkałam razem z Jadzikiem to Czab poszedł chwilkę do niej mieszkać bo moj tata na niego nie bardzo się zgadzał :-(
Niedawno otrzymałam od niej pełnego rozpaczy smsa że jej tata wraca [jeździ po europie z jakimś towarem] i że Czab być u niej nie może. To ja rzuciłam się, wyprosiłam u taty by był u nas, napisałam do niej że zaraz po psa wpadam, a ta nagle że mam nie przychodzić, pies zostaje u niej... :mad:
Dziś gadałam z nią na ten temat, powidziałam wprost "myślałam że to jest tez w jakimś stopniu tez i mój pies", a ta do mnie z ryjem że ona tez tak myślała, że tylko ona musi się nim zajmować... powiedziała też że jesli juz go dziś wezmę to ona nie chce go widzieć... :angryy: No więc postanowiłam że jak juz sie do jej domu przyzwyczaił, to niech mieszka z nią..

Posted

Ja już rozumiem:-(
Weź go! Jeśli uprosiłaś już Tatę, to nic nie stoi na przeszkodzie!
Na pewno u Ciebie będzie mu lepiej! Ja bym go brała!

No i jeszcze ten sms? O co z nim chodzi?

Posted

[quote name='fidelek2']Sylwia ale o co chodzi z tym smsem??? czym Cię dobiła?[/quote]Mam tu przepisać tego smsa? Smsa pisanego stylem rozwydrzonego dziecka..?? Napwno tego chcecie? :-(

[B]Guffi[/B] jakby nie było znam swojego tatę. Jemu za miesiąc może coś odwalić i powie "wyp** z tym psem" i co wtedy zrobię? Chyba juz lepiej zostawić go u Jadzika, ja co jakiś czas bede go widzieć, on będzie szczęsliwy :) Bo to chyba o jego dobro najbardziej chodzi, ja tam to przeżyję ;)

Posted

[quote name='fidelek2']Sylwia jeszcze jedno pytanie: Czy jemu będzie tam naprawdę dobrze? Czy jesteś tego pewna?[/quote]
Właśnie. Mi też się o to "rozchodzi".

Posted

Tak, jestem tego absolutnie pewna :)
U mnie miałby tylko mnie, a u Jadzika jest jeszcze jej mama która go uwielbia ;) Przykro mi, to normalne, ale wolę żeby było tak jak jest niż żebym żyła w strachu czy mojemu tacie czasami nie odwali :roll: Mieszkam z nim tyle czasu a nie poznałam go jeszcze do końca wcale :roll:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Tak, jestem tego absolutnie pewna :)
U mnie miałby tylko mnie, a u Jadzika jest jeszcze jej mama która go uwielbia ;) Przykro mi, to normalne, ale wolę żeby było tak jak jest niż żebym żyła w strachu czy mojemu tacie czasami nie odwali :roll:
[/quote]

jeżeli tak to dobrze - w końcu tu chodzi głównie o to, aby Czabik był szczęśliwy :lol: