agaciaaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cześć Sylwuś :multi: http://i42.tinypic.com/mw9n5u.jpg piękny profilek :loveu: http://i41.tinypic.com/2po1oxl.jpg pan biedron chyba miał już dość pozowania :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 A ogólnie tooo :roll: Do dupyyyyyy... dosłownie! Z kropciastą byliśmy u weta - zaczęła kuleć na obie tylnie nogi. Dochodziło do takich sytuacji, że nie była w stanie o własnych siłach wejść po schodach i wyła :( Po wstaniu z legowiska nagle się przewracała, gdy próbowała biegać po domu było podobnie. To straszny widok, straszna bezradność, nie życzę tego żadnemu właścicielowi czworonoga - patrzeć jak Wasz psiak cierpi, nie móc nic zrobić :( Dostaliśmy zastrzyk, dziś go powtórzyliśmy, jedziemy non stop na przeciwbólowych... Mamy przymus ograniczenia ruchu do minimum co graniczy z niemożliwym :roll: Kropciasta na widok którejś ze swych zabawek dostaje szajby i siłą ją trzeba uspokajać, totalny świrus :lol: Gdy wychodzimy na podwórko rwie mi się na smyczy jak wsiór jakiś, no debil :lol: Najgorsze są wieczory - ryk, wycie przy każdym kroku :( Jeśli leki które mamy nie podziałają to robimy prześwietlenia. I kurcze to już tydzień od wizyty u weta, każdy wieczór wygląda tak samo :( Do tego w domu są dwa kulasy, bo krowa i... ja. Skręciłam kostkę. Po domu poruszam się skacząc na jednej nodze, w szkole o kulach. Co nie zmienia jednak faktu, że na powolniutkie spokojne spacerki z kropciastą chodzę i po schodach ją noszę. Boli, ale czy mam inne wyjście? :lol: Do tego za 2 tyg moja szkoła miała jechać na sztafetę na 2tys m o poziomie wojewódzkim. Miała :lol: Do tego wysyp kropków znowu :( Danusia siódme poty wylewała i doprowadzła do stanu, w którym mieliśmy 4 dalmaśki w DT, ZERO w schroniskach! Tak nie było jeszcze nigdy. To było tydz temu. W ciągu tego tyg znów mamy wieści o kolejnyc psach, które do schronów ostatnio trafiły, znowu ich liczba przekracza 10... skąd one się biorą? Teraz Danusia jest na dogo pomawiana o handel psami, nosz kur*a :roll: Bo osoby ''poinformowane'' zapragnęły podzielić się swoją wiedzą. Cóż. Fundacji niemieckiej ktoś inteligentny groził, jeszcze dojdzie do tego, że zaprzestaną pomagania nam. Wytłumaczcie mi to :( Dlaczego nawet dogomaniak dogomaniaka potrafi zniszczyć? :( Przecież to dobro tych psów jest tu priorytetem, nie obrzucanie się mięsem :( Mam normalnie dość :angryy: I przy okzaji apeluję... [SIZE="6"]Zwracam się też z ogromną prośbą !!! Pomóżcie rozgłosić ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiak-wyciagniety-z-wolominskiej-umieralni-potrzebne-leczenie-135184/ Pilnie potrzebujemy pomocy!! Idźcie z Bogiem, Amen. Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='agaciaaa']Cześć Sylwuś :multi: http://i42.tinypic.com/mw9n5u.jpg piękny profilek :loveu: http://i41.tinypic.com/2po1oxl.jpg pan biedron chyba miał już dość pozowania :evil_lol: Cześć Agaciu :calus: Wiesz? Zgodzę się z Tobą [niecodzienne :evil_lol:]. Zrobiłam mu taką ilość fot, że jak następnym razem zobaczy przed ryjkiem aparat to chyba padnie za zawał :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Kolejny biedron ;) Mam jeszcze robaka :evil_lol:' Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 I to tyle jeśli chodzi o stawonogi :lol: Reszta to już kropciasta, jej wariacje i bieganie... które teraz zostało jej zabrane :( :shake: Dobranoc :bye: Teraz tak patrzę na tego posta powyżej - jak ktoś przebrnie przez całość to stawiam piwo normalnie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Cambel&Megi napisał(a):aaaaaa fantastyczny ten pan biedronka :klacz: :o Figowy pysiol zresztą też, jak zawsze :loveu::loveu::loveu: Dziecko moje kochane :loveu: Nie zauważyłam Cię :loveu: Dziękuję, to jednak całe g*...ie :lol: w porównaniu do np Twoich fotek miszczu :cool3: Quote
agaciaaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ojej... biedna Figa :( mocno trzymam za jej zdrówko kciuki! Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko jej przejdzie. [quote name=':: FiGa ::']Wiesz? Zgodzę się z Tobą [niecodzienne :evil_lol:]. Zrobiłam mu taką ilość fot, że jak następnym razem zobaczy przed ryjkiem aparat to chyba padnie za zawał :diabloti: Bądź człowiekiem, daj mu już spokój, mało to biedronek na świecie? :evil_lol: Ale Ty świetne te makra robisz :) http://i43.tinypic.com/2qa4avr.jpg jej mina mówi jasno co ona sądzi o tych ograniczeniach ;) [quote name=':: FiGa ::']jak ktoś przebrnie przez całość to stawiam piwo normalnie :evil_lol: O fajnie, wisisz mi piwo :lol: Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 To kiedy na to piwko sie wybieramy?:cool3: Biedna Figa, wiem co to znaczy bo jak tak mialam z Boulim:shake: tylko takie akcje mielismy na spacerach/ nagle kladl sie i piszczał bo nie mógł wstać:-(strasznie to wygladało, płakałam z bezsilności Figowa to młoda panna, dużo zdrowia życzymy!!!!! Quote
Cambel&Megi Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://i43.tinypic.com/x4ra0o.jpg fan-ta-sty-czne :iloveyou: Dziecko moje kochane :loveu: Nie zauważyłam Cię :loveu: Dziękuję, to jednak całe g*...ie :lol: w porównaniu do np Twoich fotek miszczu :cool3: Bo w tej Twojej galerii ciągle posty jak gópie skaczą. :placz: aj tam...ja nie mam możliwości albo wprawy do makro, pasowałoby mi jeszcze jakieś soczewki kupić, ale i tak wolę lisicę focić :P, a takie biedronki, jak Wasze to siedzieć i podziwiać! :loveu::loveu: no i się pogrążać, że takich nie łumiem zrobić ... :P Przez post przebrnęłam, przede wszystkim trzymam kciuki za Figową :kciuki: będzie dobrze A Ty coś w to swoje łapsko zrobiła?:shake: Jeżeli chodzi o sytuację z Kropkami .....dla mnie to jakaś paranoja :o:angryy: wydawało mi się, że przynajmniej tu, przy psach w potrzebie nie ma takiej patologii, a jednak .. :/ do cholery, po co tu jakieś konkurowanie....przecież tak jak piszesz, działa się dla dobra psów...........:shake::shake: Quote
olifka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 oj biedny Figulec:( ja z Biśką miałam tez problemy. Suka nagle wstała i kuleje potem wielki ból, pisk.... Koszmar. Ja zaraz w płacz bo wielki wrażliwiec jestem, ale na szczeście szybko z tego wyszła więc trzymam mocno kciuki za was żmijeczki:calus::calus::calus: +cudowne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
kajkoowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Biedna Figa... Trzymam kciku, aby wyzdrowiała. Śliczne zdjęcia:loveu: Quote
Pianka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Biedna Figunia, jak się dzisiaj czuje?:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Lisice ślą najlepsze życzenia dla Figowych :calus: Quote
:: FiGa :: Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='agaciaaa']Ojej... biedna Figa mocno trzymam za jej zdrówko kciuki! Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko jej przejdzie. Bądź człowiekiem, daj mu już spokój, mało to biedronek na świecie? Ale Ty świetne te makra robisz http://i43.tinypic.com/2qa4avr.jpg jej mina mówi jasno co ona sądzi o tych ograniczeniach O fajnie, wisisz mi piwo :lol:Te kciuki Wasze zdziałały cuda chyba :loveu: Ale ja się zakochałam akurat w tym konkretnym biedronku, żadnego innego focić nie chcę :placz: Dobra dobra, wiem, że to z grzeczności piszesz :evil_lol: Ale i tak Cię kofom :diabloti: No to pijemy :beerchug: [quote name='Marta_Ares']To kiedy na to piwko sie wybieramy? Biedna Figa, wiem co to znaczy bo jak tak mialam z Boulim: tylko takie akcje mielismy na spacerach/ nagle kladl sie i piszczał bo nie mógł wstać:-(strasznie to wygladało, płakałam z bezsilności Figowa to młoda panna, dużo zdrowia życzymy!!!!!A choćby zaraz :evil_lol: :beerchug: Wet również był zdziwiony, że taki młodziak ma podobne problemy [zacznijmy od tego, że jej góra 2 lata dawał na początku, jest tu od niedawna i pomaga "naszemu" :diabloti:] Ja również nie mogłam powstrzymać łez gdy widziałam jak wyje i się przewraca, to straszny widok :placz: [quote name='Cambel&Megi']http://i43.tinypic.com/x4ra0o.jpg fan-ta-sty-czne Bo w tej Twojej galerii ciągle posty jak gópie skaczą. aj tam...ja nie mam możliwości albo wprawy do makro, pasowałoby mi jeszcze jakieś soczewki kupić, ale i tak wolę lisicę focić , a takie biedronki, jak Wasze to siedzieć i podziwiać! :loveu::loveu: no i się pogrążać, że takich nie łumiem zrobić ... Przez post przebrnęłam, przede wszystkim trzymam kciuki za Figową :kciuki: będzie dobrze A Ty coś w to swoje łapsko zrobiła? Jeżeli chodzi o sytuację z Kropkami .....dla mnie to jakaś paranoja :o:angryy: wydawało mi się, że przynajmniej tu, przy psach w potrzebie nie ma takiej patologii, a jednak .. :/ do cholery, po co tu jakieś konkurowanie....przecież tak jak piszesz, działa się dla dobra psów...........Bo moja galeria jest crazy :loveu::evil_lol: Bosz, Ty masz cudny aparat, a ja moją imitacją aparatu focić muszę :lol: Ja grałam w siatkę ;) wyskoczyłam do bloku po czym spadłam na zgiętą nogę... w ryk i bach na ziemię [ryk czyt. siarczyste "ja pie****e :lol:] [quote name='Sznaucerka-Balbina']oj biedny Figulec ja z Biśką miałam tez problemy. Suka nagle wstała i kuleje potem wielki ból, pisk.... Koszmar. Ja zaraz w płacz bo wielki wrażliwiec jestem, ale na szczeście szybko z tego wyszła więc trzymam mocno kciuki za was żmijeczki:calus: +cudowne zdjęcia:loveu::loveu::loveu:O żesz te nasze psióry to nas do grobu sprowadzić chcą :shake: Dzięki ;) [quote name='Kaja10014']Biedna Figa... Trzymam kciku, aby wyzdrowiała. Śliczne zdjęciaDzięki i dzięki :) [quote name='Pianka']Biedna Figunia, jak się dzisiaj czuje?A dziś to już jest o niebo lepiej :) Wstaje ostrożnie, chodzi z lekko sztywną prawą nogą, ale nie utyka już tak znacznie jak jeszcze kilka dni temu to miało miejsce. Wszystko dąży ku lepszemu :multi: Quote
Cambel&Megi Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :o ojejej a co to za cudo? :loveu: :loveu: proszę o więcej informacji.........:oops: tymczasowicz/ka? czy nowa na stałe koleżanka/kolega Figowej?:) Quote
:: FiGa :: Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Pokażemy Wam coś :cool3: Takie cudo mamy w domu :loveu: Chciałabym zrobić lepsze fotki, ale niestety aparat się zbuntował i oburzony stwierdził "WYMIEŃ BATERIE" :lol: Quote
kajkoowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 No, własnie kim jest ten przystojny kropek:cool3: W te piękne święta gdy Pan zmartwychwstanie życzę Ci smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i by te święta, trwały bez końca! Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dziękujemy pięknie za wspaniałe życzenia :loveu: Wam również życzymy smacznego jajka, zwariowanego dyngusa i wszystkiego co najlepsze :loveu: Tajemniczy ktosiek to Desira, sunia na tymczasie ;) Mam nadzieję, że pomożecie mi z ogłaszaniem jej w naszych okolicach ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Zapraszam na wątek Desira - cudowna kropka z cudownym charakterem, rozglądamy się za domkiem! - Dogomania Forum Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 A jaka śmierdząca :loveu: :evil_lol: Kiedy zrobi się zimno trzeba ubrać czapkę:evil_lol: Quote
olifka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ona tak świetnie mruży te oczka :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Sznaucerka-Balbina napisał(a):ona tak świetnie mruży te oczka :loveu::loveu: Kotecek :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Jedyne zdj na którym udało mi się je uchwycić razem :lol: Quote
Recommended Posts