agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Rozumiem, że te zdjęcia będą z dedykacją... dla najlepszej ciotki :siara: oczywiście że tak :loveu: jeśli wyjdą :razz: jutro kupuje jogurcik :diabloti: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :eek2::eek2: Kto tam? :cool3: Co taki szok :evil_lol: Święty mikołaj :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 agaciaaa napisał(a):oczywiście że tak :loveu: jeśli wyjdą :razz: jutro kupuje jogurcik :diabloti:Buhahah teraz wszędzie będa językowe akrobacje pokazywane :evil_lol: Czekam niecierpliwie na efekty :multi: A z Sarunią i jej minkami to będzie COŚ :diabloti::evil_lol: luzia napisał(a):Co taki szok :evil_lol: Święty mikołaj :diabloti:Szooook? :siara: Bo taki zdziw na raz... :eviltong: Wooo,a co mi przzyniosłeś? :multi: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Buhahah teraz wszędzie będa językowe akrobacje pokazywane :evil_lol: Czekam niecierpliwie na efekty :multi: A z Sarunią i jej minkami to będzie COŚ :diabloti::evil_lol: Mi sie na pewno nie uda :evil_lol: nooo ale spróbuje :cool3: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Szooook? :siara: Bo taki zdziw na raz... :eviltong: Wooo,a co mi przzyniosłeś? :multi: Ale dlaczego zdziw :eviltong: A byłaś grzeczna...:cool3: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 http://i9.tinypic.com/73c4x2c.jpg Uwielbiam takie ujęcia :loveu::loveu: Chciałam zrobić podobne Kaji, ale mi nie wyszło :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Cześć Figa !!!! :razz: Sprawdzałaś co mówią kropki Figi ? :Razz: w końcu wycieczki krowoznawcze...:oops: może tam jaki rzymianin jest :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 agaciaaa napisał(a):Mi sie na pewno nie uda :evil_lol: nooo ale spróbuje :cool3:Uda uda, wierze w Ciebie :evil_lol::evil_lol: luzia napisał(a):Ale dlaczego zdziw :eviltong: A byłaś grzeczna...:cool3:Bo... bo tak! :evil_lol: Jaaa miałabym być niegrzeczna? Zapytaj Agaci :lol::evil_lol::evil_lol: Jestem grzecznym gothusiem :loveu: BBeta napisał(a):http://i9.tinypic.com/73c4x2c.jpg Uwielbiam takie ujęcia :loveu::loveu: Chciałam zrobić podobne Kaji, ale mi nie wyszło :diabloti:Widocznie nie miałaś przekonywujacej szyneczki przy sobie :eviltong: Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć Figa !!!! :razz: Sprawdzałaś co mówią kropki Figi ? :Razz: w końcu wycieczki krowoznawcze...:oops: może tam jaki rzymianin jest :cool3:Nie sprawdzałam :eviltong: Będę musiała to nadrobić :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Uda uda, wierze w Ciebie :evil_lol::evil_lol: a nie powinnaś :evil_lol::evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Jaaa miałabym być niegrzeczna? Zapytaj Agaci :lol::evil_lol::evil_lol: Jestem grzecznym gothusiem :loveu: no nie wiem, nie wiem :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 agaciaaa napisał(a):a nie powinnaś :evil_lol::evil_lol: no nie wiem, nie wiem :shake: :evil_lol::evil_lol:Mam nadzieje :eviltong::diabloti: Niewdzięczna :placz: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Widocznie nie miałaś przekonywujacej szyneczki przy sobie :eviltong: A no nie miałam :cool3: Musze następnym razem o tym pomyśleć, jeszcze jakaś drabina by się przydała żeby wyżej stanąć :diabloti: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Bo... bo tak! :evil_lol: Jaaa miałabym być niegrzeczna? Zapytaj Agaci :lol::evil_lol::evil_lol: Jestem grzecznym gothusiem :loveu: Nie ma bo tak :eviltong: Proszę mi się natychmiast wytłumaczyć :diabloti: Ale ja jestem św. Mikołajem i ja i tak wiem wszystko nie muszę nikogo pytać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 BBeta napisał(a):A no nie miałam :cool3: Musze następnym razem o tym pomyśleć, jeszcze jakaś drabina by się przydała żeby wyżej stanąć :diabloti:Unieś wysoko ręce :evil_lol: Chciałabym to zobaczyc :lol: luzia napisał(a):Nie ma bo tak :eviltong: Proszę mi się natychmiast wytłumaczyć :diabloti: Ale ja jestem św. Mikołajem i ja i tak wiem wszystko nie muszę nikogo pytać :evil_lol:Uff nikomu sie nie bede tłumaczyc :obrazic: No to w takim razie Mikołaju wiesz że ja jestem grzeczny gothuś i należy mi się prezencik w postaci Nikona d80 :siara: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Unieś wysoko ręce :evil_lol: Chciałabym to zobaczyc :lol: No niestety nie da rady, ja jestem za niska, a obiektyw za długi :diabloti: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Uff nikomu sie nie bede tłumaczyc :obrazic: No to w takim razie Mikołaju wiesz że ja jestem grzeczny gothuś i należy mi się prezencik w postaci Nikona d80 :siara: Nawet Mikołajowi :eviltong: To Nikona nie będzie a co najwyżej rózga :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Heeej :buzi: Dziękuje za foteczki jęzorkowe :iloveyou: są świetne:D:D:D:D: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 BBeta napisał(a):No niestety nie da rady, ja jestem za niska, a obiektyw za długi :diabloti:To masz problem :eviltong: A ja mam dla niego rozwiązanie - zamienmy sie aparatami :multi: :lol: luzia napisał(a):Nawet Mikołajowi :eviltong: To Nikona nie będzie a co najwyżej rózga :evil_lol::placz: DObra i rózga, zdzielę nia Mikołaja niewdzięcznika :mad: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeej :buzi: Dziękuje za foteczki jęzorkowe :iloveyou: są świetne:D:D:D:D:Cześc mielonka :multi: Kiedy pokażasz swoje ciurki? :oops: Quote
Luzia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a): :placz: DObra i rózga, zdzielę nia Mikołaja niewdzięcznika :mad: Czuj się jak Ci dam :eviltong: Poszczuje reniferem :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Koło wtorku albo środy jak odzyskam swój aparat :) Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A ja mam dla niego rozwiązanie - zamienmy sie aparatami :multi: :lol: Kusząca propozycja :diabloti: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Koło wtorku albo środy jak odzyskam swój aparat :)Uchh jak ja przezyje do środy? :lol: BBeta napisał(a):Kusząca propozycja :diabloti: :cool3::lol: :lol: :lol: Ciekawe czy potrafiłabyś tym sie obsłuzyć... :siara: Bo to taki przedwojenny egzemplarz :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 luzia napisał(a):Czuj się jak Ci dam :eviltong: Poszczuje reniferem :evil_lol:Jestem gothusiem, wyystarczy że kupisz mi coś różowego - zgon murowany :eviltong: Quote
BBeta Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ciekawe czy potrafiłabyś tym sie obsłuzyć... :siara: Bo to taki przedwojenny egzemplarz :lol: Nie doceniasz mnie... :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 PRzeżyjesz:P popatrz na swoje:D są podobne :diabloti: Quote
Recommended Posts