Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='docha']tak, tak...
....ale powiedz nam czym pastujesz swoją wyżlicę?[/QUOTE]
jak to czym ? jak zjem coś tłustego to wycieram o nią ręce :evil_lol:

ale tak na poważnie to nawet zbyt często jej nie szczotkuję ani nie kąpię , kąpanie załatwia sobie sama , jak wytarza się w jakimś cudownym znalezisku
tak ma , bardzo trudno zrobić jej zdjęcie np w słońcu , lub z lampą błyskową bo jest cała w odblaskach

też się zastanawiam dlaczego tak się świeci , nie stosuję żadnych nabłyszczaczy :)
może to zasługa barfa ?

Posted

dzisiaj w radio słyszałam o tym bestialskim mordzie dwóch psów pod Rzeszowem - rozpacz mi ściska serce, a bezradność zupełnie dołuje :(

Posted

[quote name='docha']dzisiaj w radio słyszałam o tym bestialskim mordzie dwóch psów pod Rzeszowem - rozpacz mi ściska serce, a bezradność zupełnie dołuje :([/QUOTE]
a ja nic nie słyszałam ...

Posted

Uwaga drastyczne :(
facet pod wpływem alkoholu spalił żywcem w piecu dwa psy: sukę i jej szczeniaka, bo nie wiedział co ma z nimi zrobić. najpierw otumanił uderzeniem w głowę i do pieca. Istny faszyzm. co raz więcej bestialstwa ukazuje się światłu dziennemu, a ile nawet sobie nie wyobrażamy?

Posted

słysząc o takich rzeczach ,pierwsza myśl , która przychodzi mi do głowy to " przecież kiedyś tak nie było " .... ale było , tylko przepływ informacji był mniejszy ....
z drugiej strony to że dostęp do informacji jest tak szybki i łatwy to też niedobrze , bo daje przykład i pomysły innym przygłupom....

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203048-Mogile%C5%84ska-Policja-uratowa%C5%82a-zakatowanego-psa?p=16412623#post16412623[/URL]

O cholipka zapomniałam o rozliczeniach:oops:

Posted

Rozliczenia już są. Czy wszystko się zgadza ??

[FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=DarkRed][I][SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkslategray][SIZE=5][B][I][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe, bazarki i inne....[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/I][/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=darkslategray]+ 70zł - Coronaaj[/COLOR][/FONT][FONT=Verdana] (14.01)
*+ 5zł - Ciencienia (24.01)
[/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=DarkRed][SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=2] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]+ 20zł - Pianosfera (26.01)
*+ 5zł - Bjuta ekstra (02.02)
*+ 5zł - Bjuta ekstra (02.03)[/FONT]
[/FONT]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=purple][B][SIZE=4][I]Deklaracje stałe[/I][/SIZE][/B][SIZE=4][I][COLOR=DarkOrchid] ----[/COLOR][/I][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][FONT=Book Antiqua][I] styczeń---- luty -------- marzec ----- kwiecień[/I][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=2]*5zł ----- jola_li ------- [FONT=Book Antiqua][COLOR=DarkOrchid][COLOR=darkslateblue](04.11) --------- (07.02) ----------- (07.02) ----------- (07.02)[/COLOR][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=2]20zł ----- UBOCZE ----- (24.01) --- (24.01) ---- (24.01)
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=2]10zł ----- Javena[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=2] ------ (10.01) --- (08.02) ----
10zł ----- Florentynka -- [FONT=Book Antiqua][COLOR=DarkOrchid] [COLOR=DarkSlateBlue](23.11) [/COLOR][/COLOR][/FONT]
10zł ----- Bjuta --------[FONT=Book Antiqua][COLOR=DarkOrchid][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][COLOR=DarkOrchid][FONT=Book Antiqua] [COLOR=darkslateblue](31.12) -------- (02.02) ------------ (02.03)[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2]*5zł ----- monika55 ---- (07.02) -- (07.02) -----
20zł ----- Anna10025 --- (13.01) - dek. zawiesz.- dek. zawiesz.-
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=2]10zł ----- gonia66 ------ (05.01)[/SIZE]
[SIZE=2]10zł ----- Aga-33-76 --- [/SIZE]
[SIZE=2]20zł ----- Ma6da ------- (10.01) --- (11.02) ---[/SIZE]
[SIZE=2]*5zł ----- polubek ------ (11.01) --- (10.02) ---[/SIZE]
[SIZE=2]10zł ----- Nikus --------- (10.01) --- (14.02) --- [/SIZE]
[SIZE=2]30zł ----- Agata,Sonia -- (11.01) --- (22.02) ---[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue]50zł ----- Leyla --------- (07.01) --- (28.02) --- (28.02) ---
[/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue]10zł ----- MamuśkaElka -- (01.01) --- (01.02)
*5zł ----- Cieńcienia ---- (24.01) ---- (22.02) --- (22.02) ---
20zł ----- kosu32 ------- (11.01) ---- (14.02) ---
20zł ----- kakaicezar ---- (28.01)
50zł ----- Ghanima ------ (25.01) ---- (21.02) ---
10zł ----- Cajbus ------- [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=DarkSlateBlue][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkslateblue](24.12)[/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=DarkSlateBlue]*5zł ----- Awit ---------[FONT=Book Antiqua][COLOR=darkslateblue][FONT=Verdana][FONT=Book Antiqua] (27.12) ------------( 01.03) --------- (01.03) -----[/FONT][/FONT][/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=DarkSlateBlue]10zł ----- rytka --------- (29.01) --- (29.01) ---- (29.01)
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=DarkSlateBlue]20zł ----- zdrojka ------- (24.01) --- (23.02) ----
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=DarkSlateBlue]10zł ----- zakonna[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua] [COLOR=DarkSlateBlue][FONT=Verdana]-------
15zł ----- grzybkowa ---- (31.01) ---- (31.01) ---- (

[COLOR=black]Wiem, że Anna10025 zadeklarowała dalsze wpłaty, ale nie pamiętam od kiedy[/COLOR] :oops:
[/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anna10025'];)Wpłaciłam wczoraj deklarację za luty i marzec, za styczeń zapłaciłam , czyli nie było przerwy;)[/QUOTE]

Dziękujemy, Dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='jola_li']Jakoś zdjęć dawno nie było ;-)...[/QUOTE]
zdjęć może nie ale mam wiadomość z dzisiaj
[B][quote name='"jamor"']
czy jest róznica co było miesiac temu a teraz ? raczej nie wielka. Pies jest spokojny, szaleje z innymi psami na wybiegu. w stosunku do mnie jak zawsze ostrozny . U niego wszystko musi miec swoją kolej. wybiegac sie, wrócic do boksu , poczekac az jamor pogłaszcze po głowie i wreszcie sobie pojdzie. jesli inna kolej to zdziwiony i bardzo zaniepokojony. W miescie na smyczy idzie spokojnie, ale musze bardzo pewnym korkiem bo jak stane a ktos z przeciwka sie zbliza to juz sie chłopak denerwuje. Obcy na terenie to wróg, trzeba go sie bac i obszczekac z ukrycia.[/quote][/B]

Posted

Przepraszam, ale muszę go pokazać [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203592-Wielka-tragegia-psa-[/URL]!!!!!!

Lilk_a zerknij proszę do niego, czy dałabyś radę zrobić chłopakowi jakiś banerek :loveu:

Posted

[quote name='ata']Przepraszam, ale muszę go pokazać [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203592-Wielka-tragegia-psa-[/URL]!!!!!!

Lilk_a zerknij proszę do niego, czy dałabyś radę zrobić chłopakowi jakiś banerek :loveu:[/QUOTE]

zrobię ...

wznowione [SIZE=4][URL="http://allegro.pl/sami-pies-ktory-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-i1493154862.html"][FONT=Georgia][I][B]allegro Samiego [/B][/I][/FONT][/URL][/SIZE]

Posted

[quote name='lilk_a']zrobię ...

wznowione [SIZE=4][URL="http://allegro.pl/sami-pies-ktory-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-i1493154862.html"][FONT=Georgia][I][B]allegro Samiego [/B][/I][/FONT][/URL][/SIZE][/QUOTE]

OJOJOJ !!, Przepraszam przecież ja nie przelałam Tobie kasy za ogłoszenia. Już się poprawiam jaka to będzie teraz kwota:oops:

Za banerek dziękuję :loveu:

Posted

Tak się zastanawiam nad tym, co Jamor pisze - nie wiem czy jest taka możliwość, by zaznajamiać go z innymi osobami? Żeby zaufał "ogólnie", a nie tylko Jamorowi ;-).