paoiii Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Nero to kilkumiesięczna, szortskowłosa sunia. W krakowskim srochnisku jest od niedawna. Na początku "naszej znajomości" była raczej nieufna, przy próbach zakładania obróżki czy smyczy kłapała zębami i chowała siępo kątach. Po dwóch wyjściach jej zachwanie całkiem się zmieniło gdy tylko widzi że czas na spacer sama podbiega i pcha się do wyjścia! W boksie jest raczej wycofana, jest to spowodowane tym że jej większe gabarytowo koleżanki trochę ją tratują np gdy ktoś zbliża się do wejścia. Kiedy wyciągnie się ją juz poza, jest istnym aniołkiem, siedziała by tylko na rękach i całym swoim malutkim ciałkiem wtula się w człowieka:loveu:! Jest przeuroczą psinką,ale tez drobną więc zbliżająca zima może być dla niej nieubłagana... Quote
paoiii Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 no śliczna, i taka pieknotka nadal w schronie... Quote
omi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Czy ona jest ogłoszona na mikro psach? Może tam miałaby większe szanse... Quote
paoiii Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Dziekuje za zainteresowanie, ale jakos wypadło mi zgłowy i nie napisałam ze Nerunia znalazła dom jakis czas temu. Adopcja schroniskowa wiec niestety nie mam kontaktu z nowymi włascicielami... Ale ważne ze grzeje doopke w ciepłym domu :) Quote
Recommended Posts