ewelinabuck Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 carolcia hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gogunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Heejj Carolcia:mad: , Gdzie jesteś?:mad: znów Cie niema:-( Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 carolcia hop hop:placz: :placz: :placz: Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Niedawno rozmawiałam z nią chwilkę - powiedziała, że narazie nie ma czasu :( Jest zajęta.. ale jak tylko znajdzie czas to się zjawi .... :) Mam nadzieję, że to niedługo nastąpi.. :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Carolciu wracaj do Nas szybciutko :):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czekamy... i czekamy... i sie doczekć nie możemy....:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 i ja.... ale czy się doczekam ?? oto jest pytanie.... Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Carolcia!!!!!!! Ehh... :shake: Ostatnio nawet na gg jej nie widać :( Quote
Carolcia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [SIZE=4][COLOR=darkorange]Juz jestem:razz: .Doczekaliscie sie ,marudy Wy jedne :p.Przepraszam ,ze nie bylo mnie ,ale duzo sie dzialo u mnie przez ten dluzszy czas :)i nie mialam czasu na neta.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Jak narazie nie bedzie tutaj foteczek Blacky'ego :-( .Jak wysepie aparat od siostry to beda :lol: .[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]_______________________________________________________________[/COLOR] i do tego jeszcze klawiatura sie psuje :shake: -nie chce mi czasem polskich znaków pokazywac :angryy: Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi: Nareszcie! :multi: Huraaaaaaaaaaa! :multi: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam, witam :) I o zdrówko pytam... Dawać foty... bo będą kłopoty :evil_lol:! Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Carolcia no nareszcie jesteś.... :) straaaaasnie miło Cie widzieć :iloveyou: Quote
Carolcia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='gogunia']Carolciaaa....gdzie jesteś?:-([/quote] tutaj jestem :lol: :lol: ;) [SIZE=1]wczoraj zapomnialam dodac ,ze teraz nie bedzie mnie tak czesto jak przed tem :-( (tylko wieczorami mam teraz czas).Nie zdziwcie sie wiec ,gdy znowu znikne na caly dzien czy na kilka dni ,bo szkola (i Blacky:diabloti: ) daje popalic:roll: [/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [quote name='Haska_12'] Witam, witam :smile: I o zdrówko pytam... Dawać foty... bo będą kłopoty :evil_lol:! [/QUOTE] z fotami moga byc klopoty przez najblizszy czas:oops: :oops: :oops: Quote
Cerber Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam Cię kochana :* dawno mnie u nikogo nie było... właściwie to przyszłam się przywitać i żeby nie było, że nie odwiedzam, chociaż nie odwiedzam. Ehhh widzę, że Ty tak jak ja masz tyle czasu, ze szok... ehhh:shake: :shake: Quote
Recommended Posts