Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno rozmawiałam z nią chwilkę - powiedziała, że narazie nie ma czasu :( Jest zajęta.. ale jak tylko znajdzie czas to się zjawi .... :) Mam nadzieję, że to niedługo nastąpi.. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=4][COLOR=darkorange]Juz jestem:razz: .Doczekaliscie sie ,marudy Wy jedne :p.Przepraszam ,ze nie bylo mnie ,ale duzo sie dzialo u mnie przez ten dluzszy czas :)i nie mialam czasu na neta.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Jak narazie nie bedzie tutaj foteczek Blacky'ego :-( .Jak wysepie aparat od siostry to beda :lol: .[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black]_______________________________________________________________[/COLOR]

i do tego jeszcze klawiatura sie psuje :shake: -nie chce mi czasem polskich znaków pokazywac :angryy:

Posted

[quote name='gogunia']Carolciaaa....gdzie jesteś?:-([/quote]
tutaj jestem :lol: :lol: ;)

[SIZE=1]wczoraj zapomnialam dodac ,ze teraz nie bedzie mnie tak czesto jak przed tem :-( (tylko wieczorami mam teraz czas).Nie zdziwcie sie wiec ,gdy znowu znikne na caly dzien czy na kilka dni ,bo szkola (i Blacky:diabloti: ) daje popalic:roll: [/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[quote name='Haska_12']
Witam, witam :smile: I o zdrówko pytam... Dawać foty... bo będą kłopoty :evil_lol:!
[/QUOTE]

z fotami moga byc klopoty przez najblizszy czas:oops: :oops: :oops:

Posted

Witam Cię kochana :* dawno mnie u nikogo nie było... właściwie to przyszłam się przywitać i żeby nie było, że nie odwiedzam, chociaż nie odwiedzam. Ehhh widzę, że Ty tak jak ja masz tyle czasu, ze szok... ehhh:shake: :shake: