Mysia_ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 on jest taki cudowny i mądry :loveu: w październiku mamy trzy pokazy, może akurat ktoś go wypatrzy..... Quote
Asia_Klero Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Pakuś dzisiaj ślicznie ćwiczył:loveu:mam nadzieje,ze na pokazach ktos go zauwazy:roll: Quote
Mysia_ Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 oby.... :roll: Najlepiej mu wychodzi zdechlak :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 widzialam:evil_lol:i warowac tez kocha:loveu: Quote
Martusia7 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Chciałabym zobaczyć tego zdechlaka.:lol: Dałoby się jakieś zdjątka wstawić? Quote
Mysia_ Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Martusia7']Chciałabym zobaczyć tego zdechlaka.:lol: Dałoby się jakieś zdjątka wstawić?[/quote] postaram się mu zrobić :cool3: Quote
E-S Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Mysia_']a dni mijają... i Pakuś coraz starszy :-([/quote] Witam, nowa jestem na forum, więc nie wiem czy czegoś źle nie robię z tym cytowaniem i odpowiadaniem - jeśli tak, sorry, proszę o taryfę ulgową na początek. Ad rem - robię prywatę Pakusiowi. Rozsyłam link na niego moim znajomym z woj. lubelskiego i namawiam na niego - więc nie zdziwcie się, jesli ktoś z tego województwa się odezwie w jego sprawie, może tam u Was "się opatrzył", bo nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć, że do tej pory nie ma domu. Może się uda dobrego człowieka przez duże "C" dla niego znaleźć. Gdyby nie zwierzęce przepełnienie w mojej rodzinie, wzięłabym go w jednej chwili (mamy w sumie na stanie .... 17 zwierząt ...) pozdrawiam, Ewa Quote
Asia_Klero Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Super Ewciu ze tu jestes:roll:mam nadzieje,ze przyniesiesz szczescie pakusiowi:cool3:na tym forum nie gra rola jak daleko psiak mialby jechac-wszystko jest do zrobienia byle by znalazl sie tylko dobry,kochajacy dom!:cool3: Quote
Moniek193 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 3mam mocno kciuki za Pakusia;)Musi sie udac MUSI:loveu: Quote
Asia_Klero Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jutro Pakus bedzie cwiczyl:roll::roll: Quote
Martunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mam nadzieję, że w końcu Pakusiowi się uda. :-( Quote
E-S Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Na razie cisza, ale jestem dobrej myśli. Póki co reakcją są łzy... Może coś z tej mojej lokalnej akcji efektywnego i dobrego będzie. Problemem jest to, że dobre domy - mają już psy i najczęściej inne zwierzęta w liczbie często przekraczającej krytyczną, a do tych, którzy nie mają - mam średnie zaufanie z uwagi na brak doświadczenia w postępowaniu ze zwierzętami i usilne "uczłowieczanie" ich reakcji (w stylu: "jak to nie rozumie? Przecież musi rozumieć!"). Czekam cierpliwie. Nic na siłę. Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Mam nadzieje, że nie będzie padać, bo Pakuś w brzydką pogodę nic nie chce robić :eviltong: Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 zrobiłam mu dzisiaj pare fotek, niestety zdechlaka za bardzo się nie dało uchwycić :roll: Quote
Martunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Trudno. Ale za to czekamy na te fotki. ;) Quote
Moniek193 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czekamy czekamy:diabloti:A ja latwo nie odpuszczam....:diabloti: Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 może jutro uda mi się je wrzucić tutaj ;) Quote
Martunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dziś jest to 'jutro'. ;) A więc czekamy. Quote
Asia_Klero Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 czekamy na foty:loveu:z soboty pewnie tez jakies beda:cool3: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 nie dałam rady dzisiaj fotek tu wkleić :oops: Quote
Martusia7 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='E-S']Witam, nowa jestem na forum, więc nie wiem czy czegoś źle nie robię z tym cytowaniem i odpowiadaniem - jeśli tak, sorry, proszę o taryfę ulgową na początek. Ad rem - robię prywatę Pakusiowi. Rozsyłam link na niego moim znajomym z woj. lubelskiego i namawiam na niego - więc nie zdziwcie się, jesli ktoś z tego województwa się odezwie w jego sprawie, może tam u Was "się opatrzył", bo nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć, że do tej pory nie ma domu. Może się uda dobrego człowieka przez duże "C" dla niego znaleźć. Gdyby nie zwierzęce przepełnienie w mojej rodzinie, wzięłabym go w jednej chwili (mamy w sumie na stanie .... 17 zwierząt ...) pozdrawiam, Ewa[/quote] Witamyserdecznie nową forumowiczkę i bardzo się cieszymy, że działasz, w tej sprawie każda pomoc jest ważna:loveu: Quote
Martusia7 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Martusia7']Witamyserdecznie nową forumowiczkę i bardzo się cieszymy, że działasz, w tej sprawie każda pomoc jest ważna:loveu:[/quote] P.S Z tym cytowaniem robisz ok. Przepraszam za te dwa posty, zamiast edytuj dałam cytuj Quote
E-S Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Odpowiem i przy okazji podbiję na dobranoc wyjątkowo dzielnego psa, który nie rezygnuje z walki o dom i swojego człowieka, nie zniechęca się, trenuje, ćwiczy, stara się ze wszystkich sił, od tylu lat i ... nadal czeka. Kurcze co z tego, że szukam mu domu prawie na 2-gim końcu Polski (gdzie też mamy swoje psie "bidulce") - skoro póki co - to zamiast mnie spytać kiedy po niego jedziemy - wszyscy wzruszają się tylko i ryczą ?. Kazałam im pokazywać Pakusia ich znajomym, którzy są dobrzy dla zwierząt i mieliby warunki, aby wziąć psa. Nie pokazują bo chcieliby sami go wziąć, tylko nie teraz bo (i tu cała litania powodów). Paranoja. Ale też się nie zniechęcam, szukam dalej, nie będę gorsza od Pakusia. Quote
Recommended Posts