anita_happy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zakładam jej wątek bo urzekła mnie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia znajduje się w schronisku w Radomiu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Została przywiazana do bramy schroniska z tą piękną czerwoną obrożą na 15 cm sznurku ...wisiała prawie ...nie mogła oddychac....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]sunia była strasznie wychudzona -teraz już wygląda o niebo lepiej...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]JEST to sunia pełna uroku i gracji co zawdziecza swoim przodkom :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest to najprawdopodobniej mix charta/collie ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]lubi biegać, aportuje, w kojcu zachowuje czystośc - przynajmniej sie stara!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zdecydowanie SZUKA DOMU, który pokocha ją całym sercem tak jak ona kocha człowieka....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]oto LASKA[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I JAK TU SIE NIE ZAKOCHAĆ ???[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]kontakt[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][email protected][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]anita 0 692 407 681[/FONT] Quote
anita_happy Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Proszę o pomoc w ogłoszeniach..nic więcej....jak wygram w toto lotka to ją zabieram do najlepszego pensjonatu dla psow!!! Quote
IVV Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 masz racje piekna sunia !!! i taka smutna ...zdezorientowana.... Quote
koosiek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 A w jakim jest mniej więcej wieku? Bo z pyska wygląda na chyba starszą sunię? Quote
anita_happy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='koosiek']A w jakim jest mniej więcej wieku? Bo z pyska wygląda na chyba starszą sunię?[/QUOTE] 3/4 lata a teraz infooo jutro ma mała sterylke i......moze domek się kroi...jakaś Pani ja dogląda w schronie!!! oby..oby...bo to cudo nad cudami!!! Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='IVV']trzymamy kciuki!!!!!![/QUOTE] Dokladnie tak.....:):) Quote
IVV Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 a kiedy cos bedzie wiadomo ? a co z ta yoreczka ???? Quote
*Gajowa* Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Mam pod opieką młodsze wydanie Laski - Inari nie ma jeszcze dwóch lat http://www.dogomania.pl/threads/181052-mix-Collie-Smooth-wr%C3%B3ci%C5%82a-z-adopcji-%28-prosimy-o-pomoc-w-szukaniu-domu czeka na domek u mnie już rok :placz:, oby Laska szybciej go znalazła. Gdybyście miały więcej chętnych to polecajcie "moją"... proszę... A Laska śliczniutka... Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Faktycznie obydwie jak malowane...... Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 IVV napisał(a):pani sie zdecydowala ????? tak...jak byłam to lobbowaąłm ja takim dwóm chłopakom...chłopcy ok25 lat:) rózne mialam mysli...trzecie oko właczone!!! ale jak zadzwonili do mamy - to juz mi mysli odeszły... i to chyba własnei ta rodizna ja adoptowała..mam emila do jednego z nich..musze naisac :) Quote
IVV Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Tola dostala takiego emaila Pilne!!! Bardzo proszę o pomoc dla boksera; w schronie nie ma szans , jest coraz zimniej Dostałam takiego maila Witam. Dzisiaj w okolicach ulicy Akademickiej w Zamościu znalazłam około 6-7miesięcznego psa boksera. Piesek był zabiedzony, chudy, ale ufny i przyjazny. Koleżanka zadeklarowała się wziąć go do siebie na posesję. Sama mam 4 letnią suczkę bokserkę i wiem ze nie są to psy na podwórze, ale lepszy kojec z buda na podwórzu niż tułanie się po mieście. Niestety, bokser jak to bokser, towarzyski i skoczny nie chciał samsiedzieć w kojcu i kilkakrotnie z niego wyskoczył, biegał po ulicy, więc koleżanka stwierdziła, ze nie podejmuje się opieki nad nim i postanowiła dzisiaj wieczorem zawieźć go do schroniska. Ja mam już drugiego psa boksera i wiem, że nie są to psy które odnajdują się w schronisku, bo bardzo ważna dla nich jest rodzina i kontakt z człowiekiem. Jak wspominałam sama mam obecnie 4 letnią suczkę boksera, która na dniach dostanie cieczki, wiec nie mogę wziąć tego znalezionego pieska. Zwracam się do Państwa z prośba o pomoc i pytaniem, czy jesteście w stanie zapewnić mu rodzinę tymczasową lub pomóc mi znaleźć mu przyjazny dom zanim trafi do schroniska. Jestem w stanie objąć tego bokserka adopcja wirtualną i opłacić mu wizytę u weterynarza oraz leki, nie mam jednak fizycznie możliwości zaopiekować się nim. Quote
Recommended Posts