Jump to content
Dogomania

Doberman Kamelek - Niestety nasz kochany odszedł za TM, lecz w swoim DS! ;( [*]

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

tak Kamel zostaje, miał kolejna wizytę u weta ponieważ te rany na łapach kiepsko sie goiły i kaszel, który mu dokuczał nie dawał nowym opiekunom spokoju, ostatecznie okazało sie ze kaszel jest raczej od serca, a rany na łapach zainfekowane jakimś paskudztwem.

dostał kolejne leki, a koszty pokryli nowi opiekunowie, jezeli chodzi o kastrackje chwilowo nie moze byc o tym mowy.
zobaczymy jak sprawy zdrowotne Kamela potocza sie dalej

Posted

Oj biedny Kamelek, tyle nieszczęścia :(
Mam nadzieje że z kaszlem będzie dobrze i serduszkiem też...
Niech szybko zdrowieje a jak już się wykuruje i będzie zdrowy to napisz na wątku będziemy szukać pieniędzy na kastrację :D

Posted

Plan był taki ze przekażę wam fajne foty szczęśliwego Kamela, ale ...........
niestety nie mam dobrych wieści, wczoraj wieczór stan Kamela drastycznie sie pogorszył, przeszedł dwa ataki drgawek i w nocy odszedł od nas :(
przykro mi, ze jego historia choć miała szczęśliwe zakończenie, zakończyła sie tak szybko :(,
jedynie pocieszenie to, że Kamel odszedł w domu wśród ludzi, którzy dali mu dom i opiekę na ostatnie dni życia

Posted

[*] Kamelkuu :-(
szkoda, że tak to się skończyło.. miał być Happy end.. ale po tym co przeszedł przynajmniej zdążył jeszcze posmakować troche szczęścia, miłości ze strony ludzi, troski, tego że jest potrzebny, miał swój ciepły kąt i człowieka. Szkoda, że tak szybko zakończył swoje życie.. ale napewno teraz nie cierpi ani troche :p jestt najszczęśliwszym psem i bryka sobie z inymi. Dziękujemy za pomoc i za to co dla niego zrobiliście :)

• 3 weeks later...