Angel Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 biedactwo :( dobrze że już bezpieczny w hotelu.. niech szybko wraca do zdrowia Quote
dzodzo Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ZAPRASZAM NA BAZAREK NA NASZEGO KAWALERA;) http://www.dogomania.pl/threads/194539-Zabawki-bizuty-kosmetyki-psie-quot-uspakajacze-quot-z%C5%82ote-numerki-na-dobka-Kamela-21.10 Quote
Tola^^ Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Podrzucę ! A jak tam nasz Kamelek ? Quote
Szyna13222 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Bardzo się cieszę ze Kamel jest już bezpieczny :) oby nam szybko zdrowiał:) Quote
Tola^^ Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 I jak tam Kamelek? Rany się już zagoiły? Jak wyglądają jego finanse? Zostaje w tym DS o którym pisałaś? Quote
oris Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 tak Kamel zostaje, miał kolejna wizytę u weta ponieważ te rany na łapach kiepsko sie goiły i kaszel, który mu dokuczał nie dawał nowym opiekunom spokoju, ostatecznie okazało sie ze kaszel jest raczej od serca, a rany na łapach zainfekowane jakimś paskudztwem. dostał kolejne leki, a koszty pokryli nowi opiekunowie, jezeli chodzi o kastrackje chwilowo nie moze byc o tym mowy. zobaczymy jak sprawy zdrowotne Kamela potocza sie dalej Quote
Tola^^ Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Oj biedny Kamelek, tyle nieszczęścia :( Mam nadzieje że z kaszlem będzie dobrze i serduszkiem też... Niech szybko zdrowieje a jak już się wykuruje i będzie zdrowy to napisz na wątku będziemy szukać pieniędzy na kastrację :D Quote
Tola^^ Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Może są jakieś zdjęcia Kamelka ? Bardzo jestem ciekawa jak teraz wygląda... Quote
oris Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Plan był taki ze przekażę wam fajne foty szczęśliwego Kamela, ale ........... niestety nie mam dobrych wieści, wczoraj wieczór stan Kamela drastycznie sie pogorszył, przeszedł dwa ataki drgawek i w nocy odszedł od nas :( przykro mi, ze jego historia choć miała szczęśliwe zakończenie, zakończyła sie tak szybko :(, jedynie pocieszenie to, że Kamel odszedł w domu wśród ludzi, którzy dali mu dom i opiekę na ostatnie dni życia Quote
Klementynkaa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 jejku :( a ja zobaczyłam, że coś piszesz i miałam nadzieję na dobre wieści... biedne psisko i biedni dobrzy ludzie, którzy go otoczyli opieką :( :( :( Quote
Tola^^ Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Biedny kochany Kamelek [*] ;( Biedaczek, lecz miał domek i odszedł kochany :( Quote
Angel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [*] Kamelkuu :-( szkoda, że tak to się skończyło.. miał być Happy end.. ale po tym co przeszedł przynajmniej zdążył jeszcze posmakować troche szczęścia, miłości ze strony ludzi, troski, tego że jest potrzebny, miał swój ciepły kąt i człowieka. Szkoda, że tak szybko zakończył swoje życie.. ale napewno teraz nie cierpi ani troche :p jestt najszczęśliwszym psem i bryka sobie z inymi. Dziękujemy za pomoc i za to co dla niego zrobiliście :) Quote
Szyna13222 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [*] :(( biedny Kamelek.... Ale zgadza się, chociaż odszedł kochany.... Quote
dzodzo Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 spij Kamelku spokojnie....['] pieniazki z bazarku dla Kamela -ok,90 zł przekaze na innego dobermana w potzrebie, bo Kamelowi juz niepotzreba nic... Quote
conceited Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Dopiero teraz przeczytalam. Bardzo mi przykro. Nie zaznal w zyciu prawie nic dobrego (oprocz swoich ostatnich dni). Wierze, ze byl przez te dni szczesliwy, ze sie cieszyl. ['] Quote
Tola^^ Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Tu jest wątek tego drugiego dobermana Remika, który jest na dal w schroniskowej budzie i na łańcuchu : http://www.dogomania.pl/threads/197316-M%C5%82ody-doberman-Remik-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku!-Potrzebne-og%C5%82oszenia-dla-niego!?p=15836785#post15836785 Quote
Recommended Posts