nanet1002 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Niestety znowu nieodpowiedzialny wlaściciel a raczej właścicielka rozmnaża psiaki:angryy: W dniu 5.10.2010 malutka i do tego młodziutka sunia oszczeniła się w sumie ma 7 maluszków. Mamusia rasy pekinczyk tatuś mały rudy kundel. Z tego co mi wiadomo są 4 sunie i 3 pieski. Jak tylko się urodziły zostaly skazane na schronisko we Wrocławiu, nie wiem jak długo zamierza je trzymac, podejrzewam, ze szybko się ich pozbędzie. Do adopcji będzie 6 psiaków, jeden jest już zarezerwowany przezemnie:lol:. psiaki z cala pewnoscia nie bedą zaszczepione , jutro zadzwonie do dr.Raka z Wroclawskiego schroniska i sie dopytam ile to bedzie kosztowało i postaram sie sama sprawe załatwic, może po starej znajomosci uda sie cos taniej. Mysle tez na odebraniu suni od tej panienki u której jest wtej chwili, bo jestem pewna, ze przy nastepnej cieczce sunia znowu bedzie miała maluszki a ona ma dopiero 7 miesięcy:angryy:.Cioteczki pomocy:loveu: Quote
wieso Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 potrzebne zdjecia...swieci panscy....bidule.... Quote
nanet1002 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Zdjecia ma mi dostarczyc kolezanka która mnie powiadomiła dopiero wczoraj o tych maluszkach napewno będa, tylko nie wiem jeszcze kiedy bo ta sytuacja jest troche zawiła i za duzo tlumaczenia ale fakt jest faktem psiaki sa i trzeba im pomóc!!!! Quote
giselle4 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 nanet...mi rece opadają fotki i bedziemy myslec Quote
monika083 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 w schronie slepe mioty usypiaja , czyli te pieski sa jeszcze u tej kobiety ,tak? Quote
Korenia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Pięknie ;/ Chociaż żeby mamusie wysterylizować... Quote
nanet1002 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='monika083']w schronie slepe mioty usypiaja , czyli te pieski sa jeszcze u tej kobiety ,tak?[/QUOTE] Tak z tego co mi wiadomo są u tej panienki, czekam teraz na zdjęcia szczeniaków i chce zabrac matke razem ze szczeniakami tylko nie wiem czy dam rade finanewno bo maluchy, napewno nie będą odrobaczone i zaszczepione:(((Napewno zostana tam 3-4 tygodnie dopóki matka będzie je karmiła to będzie i będą miały co jeśc adalej naprawde niewiem...... Quote
nanet1002 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Korenia napisał(a):I co z maluchami i mamą? Z maluchami wszystko dobrze , mamusi panna nie odda ale zrobi jej sterylke:lol:. Zdjęcia też są tylko nie mam czasu spotkac się z koleżanką:oops: Wstawie w tygodniu , i tez będe wiedziała czy 1 domek weźmie maluszka, to by zostało 5 do adopcji. Korenia a tak prywatnie czy moge liczyc na Twoją pomoc bo Ty z Wrocka i ja też:evil_lol: Quote
Korenia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jak tylko mogę pomóc to pomagam :) Ty mi też możesz pomóc ;) Klikając w link i głosując na moją suczę :) Quote
nanet1002 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Prywata załatwiona ja już głosisko oddałam:lol:A teraz Ty :evil_lol:Bo maluchy czekają, a ja do szpitala ide w przyszłym tygodniu. Quote
nanet1002 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Korenia wysłalam zdjęcia na meila:lol: Musisz coś wybrac, niestety tylko takie mi dostarczono:oops: Teraz Twoja kolej:evil_lol:Do dzieła cioteczko:cool3: Acha do adopcji będzie 5 :evil_lol: a może i 4:lol: Quote
nanet1002 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 nanet1002 napisał(a):Korenia wysłalam zdjęcia na meila:lol: Musisz coś wybrac, niestety tylko takie mi dostarczono:oops: Teraz Twoja kolej:evil_lol:Do dzieła cioteczko:cool3: Acha do adopcji będzie 5 :evil_lol: a może i 4:lol: Sama siebie cytuje to dobre, ale okazało się, że maluchów jest 5 a dwa są zarezerwowane już do domków. Jak Korenia wstawi zdjęcia (bo ja nie umiem:oops:) to będzie 1 rudasek i 2 czarnulki(płci narazie nie znam) Ja sama biore w ciemno kasztanka:lol:Korenia gdzie Ty jesteś:razz: Quote
Korenia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='nanet1002']Sama siebie cytuje to dobre, ale okazało się, że maluchów jest 5 a dwa są zarezerwowane już do domków. Jak Korenia wstawi zdjęcia (bo ja nie umiem:oops:) to będzie 1 rudasek i 2 czarnulki(płci narazie nie znam) Ja sama biore w ciemno kasztanka:lol:Korenia gdzie Ty jesteś:razz: Najpierw byłam na uczelni - 7:30 - 17:00, potem wracałam do domu ;) Byłam mniej więcej o 18:10 :P zjadłam zupe i poszłam spac, bo umieram, jestem chora, a nie mogę opuścić żadnych zajęć :( Teraz uczę się chemii organicznej i otrzymywania acetanilidu :D Do tego jutro pobudka o 5:50 ;( Wrzucam wszystkie nierozmazane;) ;) Quote
nanet1002 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Wielkie dzięki:)) Dużo zdrówka:)) Quote
nanet1002 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 No i co kochaniutkie nikt nie zagląda do was:(( Quote
diuna_wro Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 szlag by trafił tych ludzi!!!!:angryy::angryy::angryy: namnożą, a potem won do schronu albo pod śmietnik! tu też do wydania 6 szczylków we Wrocławiu, tylko skąd te domy brać?! http://www.dogomania.pl/threads/193408-6-szczeniak%C3%B3w-na-smoczku-u-mnie-na-DT-.Potrzebne-mleko-podk%C5%82ady-i-starter-.?p=15436408#post15436408 nanet - czy Ci ludzie są w stanie jakieś pieniądze dać na utrzymanie ich w dt?? Quote
nanet1002 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='diuna_wro']szlag by trafił tych ludzi!!!!:angryy::angryy::angryy: namnożą, a potem won do schronu albo pod śmietnik! tu też do wydania 6 szczylków we Wrocławiu, tylko skąd te domy brać?! http://www.dogomania.pl/threads/193408-6-szczeniak%C3%B3w-na-smoczku-u-mnie-na-DT-.Potrzebne-mleko-podk%C5%82ady-i-starter-.?p=15436408#post15436408 nanet - czy Ci ludzie są w stanie jakieś pieniądze dać na utrzymanie ich w dt?? Ja tą 3 co zostanie biore do siebie, tylko czekam aż od cyca odejdą:) Quote
giselle4 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 o Bogowie jakie piekne dzieci i rodzice..... koniecznie trzeba oglaszac,dzieciaki szybko znajda dobre domki...ale rodzice.... im tez trzeba ciapła i miłosci:) Quote
nanet1002 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 giselle4 napisał(a):o Bogowie jakie piekne dzieci i rodzice..... koniecznie trzeba oglaszac,dzieciaki szybko znajda dobre domki...ale rodzice.... im tez trzeba ciapła i miłosci:) Najwazniejsze są dzieciaki została 3 nie wiem jakiej płci , ja sama biore kasztanka a i czarnulek jeden ma domek, także zostało 2 czarnulki i 1 rudasek z pręgą na grzbiecie. Co do rodziców wiem napewno mamusia będzie miała sterylke co do tatusia to niewiem, ale one razem chowne to dobrze, że mamusia będzie bezpieczna:)Teraz najwżniejsze są maluchy:) zostały3 z tego co wiem chowane razem z dzieckiem, jak trafią do mnie też będą z dziecmi i moją sunią:)Rodzice jak będzie sterylka też będą miały dobrze:) Także teraz maluchy do adopcji.... Quote
skatewujo Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Przyjąłbym z chęcią jednego z tych maluchów Quote
nanet1002 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 skatewujo napisał(a):Przyjąłbym z chęcią jednego z tych maluchów Witam nowego dogomaniaka:) Przyjąc można, ale czy na stałe bo DT one będą miały zapewniony u mnie:) Quote
Korenia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Pamiętaj żeby podpisywać umowy adopcyjne z nowymi domkami, spisując nowego właściciela z dowodu osobistego, a najlepiej to pesel, bo numer dowodu się zmienia ;) - jest dużo wzorów w internecie ;) Quote
Recommended Posts