belgunia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Wind']Oj przestac mi tutaj! :cool3: Tak mnie natchniecie, ze na obozie zagonie dziewczyny do kolejnej sesji :evil_lol: Jeszcze troche, a beda przede mna wiac :p[/quote] Tak, natchnienie to po Pierwsze! Po Drugie i po Trzecie, też :) Od tego sie zaczyna.... :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [I][B]Beatko , fantastyczne foty/ zresztą jak zawsze / [/B][/I] Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [B]Jestem pod ogromnym wrażeniem:crazyeye::crazyeye:Piękne:loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
2Monika2 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ta sesja jest cudowna.... tutaj rzeczywiście wyglądacie nieco inaczej ;) Quote
AngelOfDeath Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [B]Wind [/B]:loveu::loveu::loveu::loveu: jestes genialna :multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
Leo :D Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No cóż..... Szczerze powiem, że od tej strony to Was Miłe Pani nie znałam :) No ale co by nie mówić zdjęcia na prawdę śliczne..... O modelkach już nie wspominając :) Quote
Robull Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Wind, Zachwyciłem się kiedyś Twoimi/Waszymi zdjęciami psów i do dziś mi nie przeszło - wszystkie oglądam z wielką przyjemnością i prawdziwym podziwem dla autorki/rów :loveu: Oglądałem tez kilkakrotnie Wasze prace na www i za każdym razem byłem pod ich wielkim wrażeniem :loveu: Ale to, co zobaczyłem tutaj zwyczajnie mnie powaliło :crazyeye: One (zdjęcia i dziewczyny oczywiście) są piękne :loveu::loveu::loveu: Wielkie brawa za pomysł i [B]OGROMNIASTE [/B]za wykonanie:klacz: P.S. I ja od nich odszedłem :wallbash: Quote
Ludek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='Robull'] P.S. I ja od nich odszedłem :wallbash:[/quote] Od dziewczyn czy od zdjęć:evil_lol: . Quote
LALUNA Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='Robull'] I ja od nich odszedłem :wallbash:[/quote] Czyżbyś chciał wrócić?:lol: A laski niesamowite, wszystkie na modelki sie nadają. Quote
Robull Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='Ludek']Od dziewczyn czy od zdjęć:evil_lol: .[/quote]Oczywiście, że dziewczyny miałem na mysli:lol: Quote
Robull Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='LALUNA']Czyżbyś chciał wrócić?:lol: [/quote]Chiał? O niczym innym nie marzę...:evil_lol: Quote
BeataG Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 On nam chyba sugeruje, że powinnyśmy się udać na sesję zdjęciową do Wind. :evil_lol: Quote
wendka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 I widzi sie w miejscu Tomka Perfect :evil_lol: Quote
Recommended Posts