Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tez mam nadziej, ze sie uda. Wizyta na Masze moze być po 18. Aneta skontaktujesz sie z facetem?

i daj znać czy się udalo. NIech BK już idzie do swego domku, bo wszystkie kojce w schronie załatwi. Tak się męczy biedak.

Posted

Ten na zdjęciu psio siedzi obok kojca Guru. To też jeden z tych astowatych - bardzo fajny psiak, strasznie przymilasty i bardzo łagodny. Niestety nie pamiętam jak się nazywa:shake:

Posted

Super wiadomość!! Biały Kieł już w swoim domku. Szkoda że jeszcze Szafirek czeka. Ale widocznie to jeszcze nie ten domek. Muszą być to ludzie zdecydowani, bo Szafirek zasłużył na porządny domek. Tyle czeka....

Posted

No i nic się tu nie dzieje.... Schron zamknięty na wielką kłodkę, ale psy są tam nadal i czekają na dom... Trzeba im robić zdjęcia i ogłaszać aż do skutku, bo jaki los mają tam w zamkniętym schronie? Udało się ostatnio wyrwać BK i Umbrze... Miały szczęście... A pozostałe? Żal tych psiaków.... Strasznie żal...

Posted

Robią trudności tym którzy chca adoptować jak i tym którzy chcą pomóc. Z tego co wiem to wpuszczają. Ale teraz trzeba sie anonsować. Jutro ide do schronu, nie było mnie tam w zaszły weekend, więc zobaczę jak to będzie.

Posted

nie jestem pewna czy jest to dobry pomysł i czy na amen nie zatrzsną sie wrota. Już byly takie sytuacje i i tak najbardziej na tym ucierpiały psy. Jedynie pomoc w adopcjach jest według mnie najlepszym wyjściem. Żeby jak największa ilość psiaków znalazła dom.

Posted

Hej! Widzę, że jak mnie tak długo nie było to wiele się działo. Ciesze się ogromnie że BK znalazł domek, wreszcie ma na co z pewnością zasłużył :D Pisanie do gazety też nie wydaje mi się najlepszym wyjściem. Co prawda więcej ludzi dowie się o psiakach i może..może by ktoś z nich postanowił podarować dom zwierzakowi. Ale równie dobrze może być tak, że za taki "wyczyn" obrażą się na nas i nie będzie można wchodzić do schronu a przecież psiaki tak bardzo potrzenują wolontariuszy, potrzebują kontaktu z ludzmi. Opowiedz później Rudzia jak tam sprawa wygląda :)

Posted

ookami napisał(a):
Hej! Widzę, że jak mnie tak długo nie było to wiele się działo. Ciesze się ogromnie że BK znalazł domek, wreszcie ma na co z pewnością zasłużył :D Pisanie do gazety też nie wydaje mi się najlepszym wyjściem. Co prawda więcej ludzi dowie się o psiakach i może..może by ktoś z nich postanowił podarować dom zwierzakowi. Ale równie dobrze może być tak, że za taki "wyczyn" obrażą się na nas i nie będzie można wchodzić do schronu a przecież psiaki tak bardzo potrzenują wolontariuszy, potrzebują kontaktu z ludzmi. Opowiedz później Rudzia jak tam sprawa wygląda :)

Nie trzeba"wyczyniac" zeby do schroniska nie wpuszczano.z nami podobnie czyniono,ale slyszalam ,ze jeszcze jest gorzej.Np.Nie wpuszczono,pozniej miesiac pozniej otrzymuje telefon ,prosze nas odwiedzic.i ciagle blala

Posted

Nie trzeba"wyczyniac" zeby do schroniska nie wpuszczano.z nami podobnie czyniono,ale slyszalam ,ze jeszcze jest gorzej.Np.Nie wpuszczono,pozniej miesiac pozniej otrzymuje telefon ,prosze nas odwiedzic.i ciagle blala

To sie zgadza. Nie chodzi sie tam by nawiązywać towarzyskie kontakty, ale by ratować psiaki, wiec trzeba działać dalej. Trzeba znów ruszyć z ogłoszeniami....Potrzeba nam więcej ludzi by wyprowadzać psy, robić im zdjęcia. jest nas za mało... Ale jest jak jest i trzeba robić wszystko by następny psiak znalazł dom.

Posted

Rudzia napisał(a):
To sie zgadza. Nie chodzi sie tam by nawiązywać towarzyskie kontakty, ale by ratować psiaki, wiec trzeba działać dalej. Trzeba znów ruszyć z ogłoszeniami....Potrzeba nam więcej ludzi by wyprowadzać psy, robić im zdjęcia. jest nas za mało... Ale jest jak jest i trzeba robić wszystko by następny psiak znalazł dom.

Zgadam sie z Toba