itaka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 W przyszłym tygodniu a może jeszcze w weekend postaram się jej zrobić ogłoszenia. Tak myślę że może w sklepach zoologicznych albo gabinetach weterynaryjnych też by można ją ogłosić. Quote
Rudzia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Też można nie wszyscy mają internet A domki sprawdzimy Quote
What May NN Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 itaka dobry pomysl - pooglaszam ja w wersji papierowej! zobaczymy jutro czy jeszcze jest.. mysle nad jej wyciagnieciem ze schronu, ale potrzbne bylyby fundusze :( i jakaś perspektywa dla niej.. Quote
Rudzia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Filutek jest bardzo biedny. On nie przeżyje w schronisku Quote
What May NN Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 będzie miał dobry DT.. prosimy o wsparcie finansowe dla małego!! no i nadal zachęcamy do współpracy w schronisku w Swarzędzu!! Quote
What May NN Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 może ktoś chętny do pomocy w schronie lub robienia zdjec psiakom?? Quote
Rudzia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Bardzo by nam się pomoc przydała. W sobotę chodzimy do schroniska wyprowadzać psiaki, robić zdjęcia i poznawać je. Tak mało czasu a tyle psiaków czeka na szansę. A poza tym ile szczęścia daje im spacer po trawce.... Quote
Rudzia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dzięki What May NN z wstawienie. W całej okazałości Alfik. Przesympatyczny i bardzo łagodny psiak. Sama miałam okazję się o tym przekonać. Uciekł ze schroniska i w najlepsze wylizywał jakąś pozostawioną śmietankę. Wziełam na ręce łakomczucha i chciałam przetransportować go do schroniska z powrotem. Nawet ząbków nie pokazał. Fajny psiak, marnuje sie w schronie.... Quote
Rudzia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Trzymam kciuki za dobry domek dla Diny. Dziś ją widziałam super psina.Tak się tuli do człowieka. I tak prosi by ją zabrać Ona jest za delikatna na schron. Zal mi ją było tam zostawić Quote
Rudzia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 What nie umiem wstawić a pewnie trzeba zaznaczyć - Lolo już w swoim domu;) Quote
Rudzia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Po wizycie w schronie zawsze jestem zmęczona i skołowana Oczywiście chodzi o Lolę. Quote
What May NN Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 super :-) tylko ona przez tydzien?? czy był jeszcze jakiś szczęściarz?? zaznaczyłam Lolcię!! Quote
Rudzia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Niestety w tym tygodniu żadnych adopcji. Lolcia poszła w zeszłym ale nie byłam pewna czy to o nią chodzi i musiałam to w sobotę sprawdzić Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 wrzuciłam Dinę na wątek ogólny bullowatych http://www.dogomania.pl/threads/6899-BULLOWATE-DO-ADOPCJI/page54 Quote
Rudzia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Też trzymam kciuki. Fajna psina, bardzo łagodna i tak wpatrzona w człowieka. W sobotę na spacerze kolega usiadł na trawie a Dina przytuliła się do niego i spokojnie leżała, szcześliwa że ma obok człowieka. Żal ściska, że nie ma domku. Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 a czy zrobiłaś Dinie nowe zdjęcia?? Quote
Rudzia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ten kolega robił, zaraz się mu przypomnę. Quote
What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [FONT=Times New Roman]Beżowy[/FONT] [FONT=Times New Roman]płeć pies[/FONT] [FONT=Times New Roman]wiek ok. 3 lat[/FONT] [FONT=Times New Roman]wys. 30 cm[/FONT] [FONT=Times New Roman]rasa podobny do terriera[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Beżowy to typowy terrier, wyróżniający się pięknym, jasno-beżowym umaszczeniem. Sympatyczny i miły, z utęsknieniem czeka na swojego człowieka, któremu za dom odwdzięczy się wiernością i bezgranicznym przywiązaniem[/FONT] Quote
What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [FONT=Times New Roman]imię Kozak[/FONT] [FONT=Times New Roman]płeć samiec[/FONT] [FONT=Times New Roman]wiek 7 lat [/FONT] [FONT=Times New Roman]wys. 20 cm[/FONT] [FONT=Times New Roman]rasa jamnik[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Kozak to pies, który prawie całe swoje życie spędził w schronisku. W wieku jednego roku oddano Kozaka jak niepotrzebną zabawkę, bo pewnie przestał już cieszyć. I tak już 7 lat czeka na swój wymarzony dom. Z dnia na dzień jego szanse maleją, bo nie jest pociesznym szczeniakiem ani pięknym goldenem. Mimo to potrafi kochać. Bardzo garnie się do człowieka, domaga się pieszczot i uwagi. Jednak swego pana chce mieć tylko na wyłączność, więc nie nadaje się do domu z innymi psami. Na swoich krótkich jamniczych nóżkach bardzo ładnie chodzi na smyczy. Idealny dla zapracowanych lub starszych ludzi, bo nie wymaga długich spacerów. Za ciepły kąt, jedzonko i głaski pokocha swoich opiekunów nad życie.[/FONT] Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 to się napracowałam... w 1 poście spis psiaków!! Quote
Rudzia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Fajny spis treści na początku wątku What May NN. W tygodniu zaprezentujemy nowe psiaki. W schronie jest 200 psów a czasu mało. żeby choć część znalazła dobre domki. A czasu mało... Quote
Recommended Posts