Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W przyszłym tygodniu a może jeszcze w weekend postaram się jej zrobić ogłoszenia. Tak myślę że może w sklepach zoologicznych albo gabinetach weterynaryjnych też by można ją ogłosić.

Posted

Bardzo by nam się pomoc przydała. W sobotę chodzimy do schroniska wyprowadzać psiaki, robić zdjęcia i poznawać je. Tak mało czasu a tyle psiaków czeka na szansę. A poza tym ile szczęścia daje im spacer po trawce....

Posted

Dzięki What May NN z wstawienie. W całej okazałości Alfik. Przesympatyczny i bardzo łagodny psiak. Sama miałam okazję się o tym przekonać. Uciekł ze schroniska i w najlepsze wylizywał jakąś pozostawioną śmietankę. Wziełam na ręce łakomczucha i chciałam przetransportować go do schroniska z powrotem. Nawet ząbków nie pokazał. Fajny psiak, marnuje sie w schronie....

Posted

Trzymam kciuki za dobry domek dla Diny. Dziś ją widziałam super psina.Tak się tuli do człowieka. I tak prosi by ją zabrać Ona jest za delikatna na schron. Zal mi ją było tam zostawić

Posted

Też trzymam kciuki. Fajna psina, bardzo łagodna i tak wpatrzona w człowieka. W sobotę na spacerze kolega usiadł na trawie a Dina przytuliła się do niego i spokojnie leżała, szcześliwa że ma obok człowieka. Żal ściska, że nie ma domku.

Posted

[FONT=Times New Roman]Beżowy[/FONT]
[FONT=Times New Roman]płeć pies[/FONT]
[FONT=Times New Roman]wiek ok. 3 lat[/FONT]
[FONT=Times New Roman]wys. 30 cm[/FONT]
[FONT=Times New Roman]rasa podobny do terriera[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Beżowy to typowy terrier, wyróżniający się pięknym, jasno-beżowym umaszczeniem. Sympatyczny i miły, z utęsknieniem czeka na swojego człowieka, któremu za dom odwdzięczy się wiernością i bezgranicznym przywiązaniem[/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]imię Kozak[/FONT]
[FONT=Times New Roman]płeć samiec[/FONT]
[FONT=Times New Roman]wiek 7 lat [/FONT]
[FONT=Times New Roman]wys. 20 cm[/FONT]
[FONT=Times New Roman]rasa jamnik[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kozak to pies, który prawie całe swoje życie spędził w schronisku. W wieku jednego roku oddano Kozaka jak niepotrzebną zabawkę, bo pewnie przestał już cieszyć. I tak już 7 lat czeka na swój wymarzony dom. Z dnia na dzień jego szanse maleją, bo nie jest pociesznym szczeniakiem ani pięknym goldenem. Mimo to potrafi kochać. Bardzo garnie się do człowieka, domaga się pieszczot i uwagi. Jednak swego pana chce mieć tylko na wyłączność, więc nie nadaje się do domu z innymi psami. Na swoich krótkich jamniczych nóżkach bardzo ładnie chodzi na smyczy. Idealny dla zapracowanych lub starszych ludzi, bo nie wymaga długich spacerów. Za ciepły kąt, jedzonko i głaski pokocha swoich opiekunów nad życie.[/FONT]

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Fajny spis treści na początku wątku What May NN.
W tygodniu zaprezentujemy nowe psiaki. W schronie jest 200 psów a czasu mało. żeby choć część znalazła dobre domki. A czasu mało...