Jump to content
Dogomania

Szila w swoim domu!:) dziękuje za 3 lata wszystkim co byli z nią przez ten czas:)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ponieważ Ania się urlopuje , będę wszystkie wpłaty zbierać w jeden post , tutaj :
[COLOR=#606060][FONT=arial]OD WARREN -10zł (10.07.13)
Ocelot - 63 zł (10.07)
[/FONT][/COLOR][COLOR=#606060][FONT=arial] LIVKA I NIKUS - 30zł (10.07)
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000]Bazarek Ocelot - 68,70zł (15.07)[/COLOR]

Edited by Anja2201
Posted

[quote name='piescofajnyjest']50 zl wyslalam:) moze po polowie podziel?[/QUOTE]

100 zł wysłałaś :) Ania kazała podzielić 40 zł dla tediego i 60zł dla Szili i tak przelałam :oops:

Posted

[CENTER][COLOR=#000000]Zapraszam serdecznie na bazarek który ma na celu zapełnić głodne brzuszki naszych podopiecznych , na bazarku zbieramy pieniążki tylko i wyłącznie na karmę , nie na opłat za dt i hotele .

[/COLOR][/CENTER]​[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245619-Nakarm-g%C5%82odne-brzuszki-%21%21%21Zbieramy-na-karm%C4%99-dla-naszych-podopiecznych-%21do-10-08-%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245619-Nakarm-g%C5%82odne-brzuszki-%21%21%21Zbieramy-na-karm%C4%99-dla-naszych-podopiecznych-%21do-10-08-%21[/URL]

Posted

[quote name='piescofajnyjest']hehheheh;) juz nawet nie pamietam, co wyslalam i na kogo !
jak Ania tak kazala podzielic, to nie ma sprawy!!![/QUOTE]

super , bałam się ,że pomieszałam coś .

Posted

Oj tak mi się wydawało, ze z deklaracji powinno być:)
I wysyłam kasę z tego bazarku
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244400-Psio-koci-i-czlowieczy-bazarek-dla-Amicus-Canis-do-28-06-g-21-00/page3[/url]

Posted (edited)

Mam zapytanie o Szilkę z ogłoszenia:

[B][email protected][/B] napisał/a:
[COLOR=#999999]30.07.2013 10:45[/COLOR]

bardzo podoba mi się ta suczka jest kochana bardzo kocham zwierzęta chciałam się spytać czy ta suczka nie jest agresywna do drugiego pieska on ma też 5 lat i jest wesoły ?

Od: jolanta
Tel. 728279757

Bardzo proszę o skontaktowanie się z Panią albo hotelik albo nesccę.

Mogę na Was liczyć ?
Wiecie o suni najwięcej ... ;)

[B]edit.[/B]
Ocelotku może Ty - choć z sunią już nie masz kontaktu teraz ...

Edited by Livka
Posted

[quote name='hotel_lilki']Ja jeszcze nie, bo terez przeczytałam wieści...zadzwonię ale po pracy...;)[/QUOTE]
Super :)
Odpisałam wczoraj Pani, że ktoś do niej zadzwoni lub napisze.
Napisałam też, że Szila to bardzo zrównoważona sunia, dobrze dogaduje się z innymi psiakami, a najlepiej ze swą przyjaciółką Bertą ;)

Posted

Dzwoniłam, Pani Jola jest z Siemianowic Śląskich stara kamienica z podwórkiem..ma już 5 letniego pieska i chce jeszcze suczkę, koleżankę. Mieszka z męzem. Miła, sympatyczna, po 30...kochająca zwierzeta. Przedstawiłam zasady adopcji i na wszystko się zgadza na wizytę przedadopcyjną też. Czy może ktoś jest z tego terenu żeby to zrobić?