Igiełka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witajcie wiadomo od zawsze że pies to najwierniejszy Przyjaciel - wątek powstał po to by podzielić się własnymi spostrzeżeniami na temat psiej wierności. :lol: Bądż moim Panem, nigdy Cię nie zawiodę, podrap mnie za uchem, obdaruj dobrym słowem. Bądż moim Panem, nigdy Cię nie zostawię, pójdę za Tobą wszędzie, nie ważne dokąd ale razem. Będę Twoim psem, tylko mnie nie zostawiaj, obliże Twe łzy gdy będzie Ci przykro, bo kocham Ciebie ponad wszystko miłością niezwykłą. Będę na zawsze tylko Twój, do końca mych dni, a jeżeli śmierć rozdzieli Nas, to pamiętaj nigdy nie będziesz sam. Bo tam istnieje niebios Kraina, Tęczowy Most prowadzi do Niej, Nikt o Nikim nie zapomina i Ty nie zapomnij o Niej. Tam będe czekał na Ciebie, zaraz przy bramie, przebiegniemy przez łąki, ramię w ramię. Zasiądziemy do obfitego stołu, bo tam nigdy nie ma i nie będzie głodu. Poznam Cię ze swoimi kumplami, powiem Im to Mój Pan Wspaniały. On pogłaszcze Każdego, bo nie rozróżnia biednego czy bogatego, a tym samym pańskiego czy bezdomnego. Więc Kochani Bracia, czekajmy cierpliwie na Niego.. Quote
Igiełka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 " Człowiek odejdzie przy powiewie wiaterku, Pies pozostanie wierny przy wichurze" Quote
Igiełka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Igiełka to teraz nie ma czasu na spanie a tu mowa na pisanie.. ;) Quote
Mohr2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Psie największy przyjacielu człowieka patrzę na Ciebie z bliska i z daleka, w czasie śnieżnej zimy, chłodnej jesieni, gorącego lata taka moja natura wielkiego przyjaciela psiego świata. Quote
Igiełka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Dobry wpis mało słów a tyle treści. :lol: Przyszła wiosna i Ja mały psiak -nastało lato dorosłem, zmądrzałem idzie jesień szarość niesie -posmutniałem sroga zima,ostry mróz -nie zamykaj mi drzwi już. Udało się... Jeszcze rok przetrwałem... Quote
Igiełka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Film pokazujący psią wierność " BOBBY" , Ktoś może powiedzieć przecież to tylko film- tak ale nakręcony na faktach. Wzruszająca historia psiej miłości do właściciela, której nawet śmierć nie jest w stanie rozdzielić... Quote
wilczek007 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 kiedys widziałam starszy rosyjski film o psiaku Bimie , to było jakos tak , ze szukał pana który pojechał do szpitala.Tak sie potem mijali i mijali nawzajem, az pies trafił do rosyjskiego schronu [*]...:( Quote
Igiełka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 To bardzo smutne :-( Wierzyli że się spotkają i próbowali ale nie było Im to dane.. :-( Quote
Recommended Posts