Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,
osobą o której pisała Karolina jestem JA :) na imię mi Justyna :)
otórz zdjęcia nalezy przesyłać na adres: [email][email protected][/email], w tytule proszę wpisać York:imię psiaka a w treści proszę również o napisanie przydomka oraz daty urodzenia. Oczywiscie proszę załączyć zdjęcia !! heh :) specjalnie proszę o napisanie York poniewaz jak juz wiadomo robię kalendarz Aussie :)
Jeśli chodzi o termin przesyłania zdjęć to proszę wysyłać do 31.10.2010 r. po tym czasie zacznę przesyłać projekty do akceptacji :)
Koszt kalendarza w formacie A3 złożonego na A4 to ok. 40 zł przy zamówieniu 30 szt. więc conajmniej 30 szt. musiałoby być zamówione :)
Jeśli macie jakies pytania to proszę się nie krępować i pisać, jest mi miło że zostałam poproszona o zaprojektowanie kalendarza dla Was.

Pozdrawiam :)

Posted

Ja tak na szybko zaglądam, bo dopiero co wróciłam do domu.

Dzięki Justyna że się odezwałaś :)

A ile wyszedłby kalendarz cenowo jeśli byłoby poniżej 30 sztuk, bo nie wiem czy się u nas tyle chętnych uzbiera? :)

[B]Kasiu[/B] - myślę że możesz przesłać kilka zdjęć, żeby Justyna miała w czym wybierać, i umieścić to które najbardziej będzie pasowało ;) Ale oczywiście też bez przesady z tą ilością :lol:

Posted

no własnie jeszcze nie pytałam, zapytałam mniej wiecej o 30 szt. ale wiadomo ze im mniej tym więcej ehhh a im więcej tym mniej :) w sumie to zdjęć możecie przesłać max. 15 żebym miała w czym wybrać. Nie wiem ilu jest chętnych na kalendarz wiec nie wiem ile jest mi zdjec potrzebnych dlatego skupcie sie i wybierajcie z waszych albumów to co wam sie najbardziej podoba i to co moze pasowac do kalendarza a najlepiej z przekroju 4 pór roku :) mogą być zdjęcia śmieszne i poważne, w nocy i w dzień, czarno-białe i kolorowe :) byle by o jak największej rozdzielczości :)

Posted

hmm ja to trochę nie rozumiem, czyli jeden kalendarz 40zł, czy to podzielone na osoby które kupują :razz: ? chyba ta pierwsza opcja, ale nie wiem, nie czaje :p

ze zdjęciami ok, prześle, musze tylko jeszcze zapytać w domu mame :p

jeszcze jedno. myślę że osoby które będą brać kalendarz na 100% powinny pisać i ktoś to powinien zapisywać w poście żeby było wiadome wszystko :lol:

Posted

Jeden kalendarz 40zł ;)

Ja mogę w pierwszym poście uaktualniać listę chętnych. Niech każdy przemyśli, to wychodzi jakieś 3zł z groszami za miesiąc koszt takiego kalendarza, więc myślę że nie jest źle ;) Nie raz te 3zł na większe durnoty się wydaje ;) No ale ja nikogo nie namawiam. To Wasza decyzja.

Posted

[quote name='chrupcia']hmm ja to trochę nie rozumiem, czyli jeden kalendarz 40zł, czy to podzielone na osoby które kupują :razz: ? chyba ta pierwsza opcja, ale nie wiem, nie czaje :p

ze zdjęciami ok, prześle, musze tylko jeszcze zapytać w domu mame :p

jeszcze jedno. myślę że osoby które będą brać kalendarz na 100% powinny pisać i ktoś to powinien zapisywać w poście żeby było wiadome wszystko :lol:[/QUOTE]
Ja też nie kapuje czy za szt. 40zł ?

Posted

tak, ok. 40 zł za szt. kalendarza (pisze ok. 40 bo to jest jakies 30 z groszami a jeszcze koszt przesyłki sie liczy), drukowany na papierze kredowym obustronnie błyszczącym, druk cyfrowy, okładka kalendarza o gramaturze 200 g. Druk jest w formacie A3 ale kalendarz bedzie otwierany czyli po złożeniu wychodzi A4.

Posted

[quote name='Borówka16']Ja też nie kapuje czy za szt. 40zł ?[/QUOTE]

Napisałam kilka postów wyżej, że cena tyczy się jednego kalendarza. Przecież jakby 40zł było za 30 kalendarzy, to jeden kosztowałby ~1,30 :lol:

Chodzi tylko o to, że jak się bierze 'hurtowo' to cena jednego kalendarza wychodzi mniej, wtedy jest tak jakby rabat za duże zamówienie. Ale myślę że u nas nie uzbiera się tyle chętnych...

Idę przeglądać zdjęcia :)

Posted

Czyli Martyna, Ty jesteś chętna, tak?

Jeśli ktoś wyśle zdjęcia do Justyny, i jest chętny na kalendarz, to niech napisze tu jeszcze raz, żeby można było zobaczyć ile osób zamawia taki kalendarz. Bo jeśli nazbierają się 2-3 osoby, to nie wiem czy będzie sens robić...

Posted

Ja oczywiście chętna jestem :multi:
Może znajdę więcej chętnych no ale trzeba by już mieć ten projekt gotowy.
Czemu tylko 15 zdjęć ma być? Na tym przykładzie z kwietnia widzę 6 zdjęć x 12 to trochę więcej niż 15.. Pytam tak orientacyjnie tylko .. ;)

Posted

[quote name='tigrunia'](...)
Czemu tylko 15 zdjęć ma być? Na tym przykładzie z kwietnia widzę 6 zdjęć x 12 to trochę więcej niż 15.. Pytam tak orientacyjnie tylko .. ;)[/QUOTE]

Jedna osoba może przesłać Justynie max. 15 zdjęć :)

Edytowałam też pierwszy post, żeby wszystko było przejrzyście.

Posted

[CENTER][B]Przypominam żeby osoby chętne wysyłały zdjęcia na kalendarz do Justyny [adres podany w pierwszym poście].[/B]
[SIZE=1]
[/SIZE] [/CENTER]
[SIZE=1] Z tego co wiem, to na razie tylko ja wysłałam jej zdjęcia, więc jak tak dalej pójdzie to kalendarz nie powstanie :-(

[SIZE=2]Zdjęcia można wysyłać do końca miesiąca.[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Princess_York']Wysłałam ,Karolina tak jestem chętna ;)[/QUOTE]

Ok, tylko nie wiem czy to wypali, skoro tylko dwie czy trzy osoby chętne są :) Na początku tyle osób się zgłosiło, więc myślałam że więcej tych osób się zapisze, a teraz cisza ;)

Posted

Dopiero przed chwilą u Agi dowiedziałam się o kalendarzu.
Myślę, że więcej jest takich osób, które nic o tym nie słyszeli.

Ja oczywiście jestem chętna, najpóźniej do środy prześlę zdjęcia.
Mam tylko wątpliwość czy mając dwie suki też mam wysłać 15 zdjęć do wyboru czy 2x po 15 zdjęć ;) ???

Posted

Witajcie :)
jak narazie dostałam zdjęcia od dwóch osob :)jesli chodzi o kwestię ilości zdjęć - każdy psiak = max. 15 zdjęć czyli jeśli ktoś posiada 2 lub 3 psiaki to moze wyslać mi max. 30 lub 45 zdjęć.
Jeśli chodzi o umieszczanie zdjęć, jak widać na przykładzie kalendarza z aussie to jest jedno zdjęcie poszczególnego psa na stronie :) oczywiscie jesli bedzie takie zainteresowanie jak do tej pory to wątpie że to sie moze udać, chyba że mozna w zamian zrobić kalendarz z każdym psem osobno i zamowić to przez allegro czyli mniej więcej coś takiego: [url]http://allegro.pl/kalendarz-a3-48h-13-str-twoje-zdjecia-i-swieta-a3-i1275573873.html[/url]
Decyzja należy do was :) ja tylko projektuje :)

Posted

myślę,że kalendarz to super pomysł
ale faktycznie mało o tym słychać....dajcie info w swoich galeriach z odnośnikiem do tego tematu,a napewno będzie więcej chętnych osób

Posted

Ja po przeglądnięciu wszystkich zdjęć, stwierdziłam, że nie mam żadnych dobrej jakości, które nadawałyby się na kalendarz. Chyba czas sprawić sobie lepszy aparat...
Bo wątpię, że [B]juskro[/B] będzie się jeszcze chciało przerabiać zdjęcia :(

Posted

[quote name='kiniaaa']Ja po przeglądnięciu wszystkich zdjęć, stwierdziłam, że nie mam żadnych dobrej jakości, które nadawałyby się na kalendarz. Chyba czas sprawić sobie lepszy aparat...[/QUOTE]

my zrezygnowaliśmy z tego samego powodu;)

Posted

A nie można by przedłużyć trochę terminu, do którego można wysyłać fotki? Co nieco u siebie znalazłam, co by się nadawało, ale może po wystawie w Poznaniu jeszcze coś ładnego się trafi :cool3: